top of page

Bedrijfsfilm laten maken Middelburg

Als je op zoek bent naar een geweldige manier om je bedrijf te presenteren aan de wereld, dan is het laten maken van een bedrijfsfilm een fantastische optie! En als je in Middelburg woont, ben je op de juiste plek, wij zijn namelijk de keuze voor het maken van een bedrijfsfilm in Middelburg. Die 10 minuten vanuit Goes rijden we graag voor jouw bedrijf!

Waarom zou je een bedrijfsfilm moeten laten maken?

Een bedrijfsfilm is een fantastische manier om je bedrijf te presenteren aan potentiële klanten. Het is visueel, boeiend en kan een enorm verschil maken in hoe klanten je zien. Je kunt je verhaal op een unieke manier vertellen en je bedrijf in de kijker zetten.

Eerst zien dan geloven

ZIJ GINGEN U AL VOOR:

Onze klanten zeggen:

De samenwerking vonden we in 1 woord; super.

Jullie waren heel flexibel en keken naar wat past bij ons bedrijf.

Daarnaast hadden we vanaf het begin gelijk prettig contact en het resultaat is zelfs boven verwachting.

Johan van der Schelde

Bouwbedrijf van der Schelde

Het laten bouwen van een nieuwe site en het starten met adverteren via social media is een spannend proces, welke keuzes moet je maken?


Wolf online marketing heeft ons gedurende het hele proces heel goed begeleid, met een duidelijk doel en een strakke planning. De eerste resultaten zijn inmiddels zichtbaar en die sluiten mooi aan bij de verwachtingen. Met dank aan Wolf!

Willem van den Brandt

The Innersense

Wij zijn blij met de mannen van Wolf en hun frisse kijk op werven in deze krappe arbeidsmarkt.

 

Wolf heeft een supertoffe campagne voor New Motion uitgezet met nieuwe collega’s als resultaat!!

Pascalle Vermunt

New Motion

Ik werk graag met de twee wolven van Wolf Marketing en heb ik alle vertrouwen erin dat ze niet alleen fysiotherapiebranche bedrijven van dienst kunnen zijn maar in feite ieder bedrijf dat kampt met personeelstekort en het goed online wegzetten van een onderneming.

Ik zit er nu zelfs samen mee in een vof, dus aan vertrouwen geen gebrek.

Rein-Jan Elenbaas

Fydee Vitae

WIJ BEGINNEN EIGENLIJK ALTIJD MET EEN BAKKIE

Dus zoekt u een bedrijf dat echt voor u gaat en er voor gaat zorgen dat uw nieuwe bedrijfsfilm resultaat gaat opleveren? 

Drink dan eens een bakkie met ons, u heeft niet zo heel veel te verliezen en tot nu toe is het altijd gezellig geweest!

Bovendien zijn al onze klanten onze klanten gebleven, misschien zegt dat ook wat..

Waar wij op letten:

Voor wie?

Een foto is de waarheid. Een film is 24 keer per seconde de waarheid. De regel is: de film pakt de klant, of niet.

To-do voor ons: doelgroepgericht denken en in de huid van de klant kruipen.

Met welke inhoud?

Wij vinden dat iedere goede film zich moet laten samenvatten in één zin. Dus draaien we er niet omheen maar komen direct ter zake: uw verhaal.

Op welke manier?

Gericht op klanten wereldwijd, of gewoon in Goes. Bedrijfsfilm laten maken is de ideale manier om uw bedrijf op een effectieve manier bij een groot publiek onder de aandacht te brengen.

Wie leest er tegenwoordig nog een tekst?

Er zijn veel strategieën om uw boodschap over te brengen.

Bij het verkennen van de markt willen mensen zoveel mogelijk informatie weten over een product of dienst. Zij vergelijken prijzen en kenmerken van producten voordat ze beslissen welk product voor hen het beste is. Ze scannen alleen websites, teksten en koppen.

Uw oplossing om echt het verschil te maken en op te vallen: een bedrijfsfilm laten maken in Middelburg.

Maaaaar…

…met zoveel bedrijfsfilms in omloop is het belangrijk om het verschil te maken. Om genoeg te zijn en tussen alle concurrentie op te vallen. Als uw film goed scoort bij klanten dan komen ze zeker terug!

Maar maakt u geen zorgen: wij kunnen u helpen een unieke stijl te vinden die past bij wat het beste bij UW bedrijf past.

95%

Van de consumenten onthoudt een video, in vergelijking met 10% voor tekst

33%

Van de online activiteit wereldwijd is het bekijken van online video´s

100 min

Bekijken mensen per dag video´s online

80%

Gaat de conversie gemiddeld omhoog bij een website, wanneer er een video is toegevoegd

Het eerste wat we doen als we een nieuw iemand ontmoeten? Een kop koffie drinken!

We willen ervoor zorgen dat uw video-ervaring met ons zo soepel en naadloos mogelijk verloopt.

Het werk stopt niet met de laatste klik van onze camera. De post-productie en de perfectionering beginnen, zodat u deze prachtige beelden kunt gebruiken! We proberen verschillende dingen uit voordat we beslissen wat het meest geschikt is voor uw behoeften – het editen van langdradig beeldmateriaal tot iets geweldigs terwijl de kijkers nog steeds geïnteresseerd blijven...

We willen dat u tevreden bent met onze diensten, dus we zijn er altijd voor vragen of feedback. Als er iets anders is over het proces dat verduidelijking behoeft, laat het ons dan weten!

Leun achterover en bekijk de geweldige dingen die we samen hebben gemaakt – met uw bedrijf in de hoofdrol!

Spannend, hè? Het makt niet uit of u nu een natuurtalent bent voor de camera of dat het uw eerste keer is en u nog een beetje verlegen bent – wij helpen u om alles zo aangenaam en plezierig te maken. Ons team is klein, persoonlijk en wil alleen het beste voor uw bedrijfsfilm in Middelburg.

05

Bedrijfsfilm online gooien!

04

Feedback-ronde

03

Plezier in het werk maakt perfectie

02

Actiooooon!

01

Wij komen naar Middelburg

Onze klanten blijven onze klanten.

Het is niet altijd makkelijk om creatieve ideeën te bedenken als u in een zakelijke omgeving zit. Het kan moeilijk zijn om te geloven dat er iets nieuws uit uw bedrijf kan komen. En het is het mooiste als een buitenstaander dat wel ziet. Zo iemand als wij!

Wij zijn Wiljan en Stijn en wij zijn gespecialiseerd in het helpen van bedrijven in Zeeland en heel Nederland om hun stem te vinden met videoproducties. We begrijpen hoe waardevol het is om een team te hebben dat weet wat het doet. Dus werken we met u samen tijdens elke stap van het proces – van ideegeneratie, scripting, filmen en monteren tot voltooiing.

Wij hopen dat u tegen de tijd dat ons project is afgerond – of het nu voor intern of extern gebruik is – met een gerust hart uw film kunt presenteren als onderdeel van uw marketingstrategie.

Waar wacht u nog op? Er zijn zo veel verschillende, mogelijkheden om een bedrijfsfilm in Middelburg te laten maken. We beginnen altijd met een bakkie in ieder geval. Als u dat regelt nemen wij het gebak mee,

Resultaat

Uniek

Krachtig

Veelgestelde vragen over het laten maken van een bedrijfsfilm

Waarom een extern bedrijf inschakelen voor uw bedrijfsfilm

Wat is nou de toegevoegde waarde van een bedrijfsfilm

Wat is het verschil tussen een bedrijfsfilm en een bedrijfsvideo?

Voor degenen die het echter helemaal professioneel willen aanpakken, zijn er bedrijven die een externe ontwerper of editor inhuren: namelijk wij. Wij weten hoe belangrijk het uiterlijk en de indruk van uw bedrijfsvideo zijn, dus kunnen wij ervoor zorgen dat uw branding er geweldig uitziet op film!

Een professioneel geproduceerde bedrijfsfilm kan uw bedrijf in Middelburg helpen de resultaten van uw bedrijf te verhogen. Een goede bedrijfsfilm zal meer shares krijgen dan teksten met beelden die een gelijkaardig verhaal vertellen.

Maakt niet uit of het op sociale media of een website wordt geplaatst – de kans op succes neemt met 1200% toe. Dat is meer dan 2x zoveel!

Een bedrijfsfilm is een langer, meer gericht op het verhaal van het bedrijf video, terwijl een bedrijfsvideo meestal korter is en meer gericht is op het promoten van een specifiek product of dienst.

bottom of page