DSC02301.jpg

Hoi daar!

Wij zijn blij dat u onze website hebt gevonden en ons hebt benaderd voor hulp bij uw grote wens: een bedrijfsfilm over uw bedrijf in Vlissingen.

 

Het is altijd leuk om te horen van mensen die op zoek zijn naar nieuwe ideeën, want dat betekent dat er meer mogelijkheden zijn voor creativiteit in deze wereld.

 

Laten we eerst zeggen – het klinkt alsof u in een heel interessante periode zit. Uw bedrijf groeit en is klaar om nieuwe uitdagingen aan te gaan, maar heeft ook een aantal oude producten dat nog aandacht nodig heeft. Klopt dit?

 

Wij bij Wolf Online Marketing hebben allerlei verschillende soorten video's gemaakt, die hier op deze pagina te zien zijn.

Zullen we beginnen met uit te zoeken of er specifieke dingen zijn die u wilt?

U wilt een bedrijfsfilm laten maken in Vlissingen?

Doelgroepgericht

Het menselijk brein neemt 24 beelden per seconde waar. De waarheid wordt zo snel verteld, dat u het niet eens ziet aankomen!

De regel: als de bedrijfsfilm de aandacht van uw klanten niet trekt, dan zal geen enkele hoeveelheid montage of hertelling helpen om van dat gevoel af te komen wanneer iets niet interessant genoeg is... u moet zich afvragen “wat zouden ZIJ willen? Waarin zijn ZIJ geïnteresseerd?”

 

Geef hun dan precies DAT – Richt u op uw doelgroep.

Kom direct ter zake

Elke goede bedrijfsfilm moet in één zin kunnen worden samengevat. Het publiek zal precies weten waar uw verhaal over gaat van begin tot eind!

Op welke manier?

Nou, de lengte van een bedrijfsfilm moet direct worden gerelateerd aan hoeveel water je blaas kan vasthouden. Haha!

 

Dus gewoon kort, bondig en simpel...

Wie wil er niet overtuigd worden?

 

Wie leest er een website vol tekst tot het laatste woord en gaat zich dan afvragen wat de inhoud van de tekst was? – Precies. Niemand.

 

U moet uw klanten op een creatieve en niet standaard-achtige manier raken. Niet normaal, maar gewoon anders.

DSC02365.jpg

Natuurlijk kunt u zich afvragen op welke manier uw boodschap het best overkomt. Met lappen tekst?

Zeker niet. Want teksten die op internet staan, worden hooguit grof gescand maar niet echt gelezen. Een gemiste kans dus.

 

U hebt dus maar een beperkt aantal manieren om uw nieuwe klanten en relaties snel, kort en simpel te informeren hoe U zich onderscheidt van de concurrentie. Daarbij komt nog de beperking die u hebt met tekst: lezers kunnen de mensen achter de tekst niet zien.

 

Hoe brengt u dus het enthousiasme van uw medewerkers in beeld? Of bijvoorbeeld uw unieke werkwijze? Precies – met een bedrijfsfilm!

De toegevoegde waarde van een bedrijfsfilm

Wij gaan ervan uit dat uw potentiële nieuwe bezoeker op zoek is naar een oplossing voor een probleem of een antwoord op een vraag. Een bedrijfsfilm geeft het antwoord en helpt u om uw bedrijf met een kwalitatief hoogstaande bedrijfsvideo beter op de kaart te zetten.

 

Websites met een bedrijfsfilm:

  • zorgen ervoor dat bezoekers langer aanwezig blijven en op de site door naar andere pagina’s klikken.

  • beantwoorden de vragen en wensen van de klant.

  • zijn goed voor de naam, het imago en de betrokkenheid van uw bedrijf in Vlissingen.

DSC02295.jpg

Een extern bedrijf een bedrijfsfilm in Vlissingen laten maken

Natuurlijk kunt u uw werknemers, de processen in uw bedrijf en kleine interviews filmen met de camera van uw mobiele telefoon. Maar hebt u de tijd? Weet u wel hoe u het moet doen? Er zijn genoeg apps en programma's die het echt gemakkelijk maken.

 

Maar laten we eerlijk zijn, als u iets zelf doet, is het nooit zo goed als dat van de expert, nietwaar? Daarom kunt u sommige dingen beter aan de professionals overlaten.

Waarom u voor ons moet kiezen? – Heel simpel. Wij zijn geweldig. En dat wat ons zo geweldig maakt is onze passie voor fotografie, videografie en online marketing.

 

Om te beginnen: Wij komen gewoon bij u in Vlissingen langs terwijl uw team werkt. Wij praten over uw wensen en zorgen dan voor de rest. U hoeft zich echt nergens zorgen over te maken. Onze passie zal ook de uwe worden.

Belangrijke vragen vóór, tijdens en na onze draaidag in uw bedrijf in Vlissingen

Wij hebben echt een hekel aan voor de camera staan. Is dit een probleem?

Geen zorgen!

 

We maken het u en alle anderen zo gemakkelijk mogelijk door alles te filmen met onze camera's. U gaat gewoon door met uw werk, terwijl wij alles van achter de lens vastleggen. Wij zorgen voor een prettige sfeer waarin niemand bang hoeft te zijn.

Hoelang duurt het voordat we de bedrijfsfilm kunnen gebruiken?

Na onze opnamedag gaan we snel door alle opnames heen. We selecteren, editen, knutselen en proberen uit: muziek, volgorde, visuals. Het duurt eventjes totdat we iets geweldigs creëren. Maar binnen één of twee weken hebt u de bedrijfsfilm in uw handen!

 

Als er een paar opnames eerder nodig zijn – laat het ons weten zodat wij daarvoor ruimte in ons agenda kunnen maken.

Hoe zit het eigenlijk met licenties?

We houden van onze opnames. En we willen dat u er ook van geniet. Geen ingewikkelde copyrightregels en dat soort dingen. Zo maken we het makkelijker voor ons beiden.

We zijn geen helden, we willen vooral geven wat we ook graag zelf zouden krijgen. Daarom krijgt u de volledige rechten over alle opnames.

Welke kleding is mooi om te dragen tijdens de opnames van mijn bedrijfsfilm?

Kleren maken de man. Dat is waar. Maar wat in uw film moet overkomen, zijn uw persoonlijkheid en die van uw werknemers.

 

Daarom is het beste om te dragen wat u maakt, waar u voor staat, waar u zich prettig in voelt. Het maakt niet uit of het een vies werkschort, een kleurrijk schilderspak of een chique kantooroutfit is.

Hoelang duurt het laten maken van een bedrijfsfilm gemiddeld?

Een bedrijfsfilm laten maken gaat niet zomaar. We leggen herinneringen voor de eeuwigheid vast en willen niet dat het afgeraffeld wordt. Daarom nemen we de tijd voor uw bedrijfsfilm in Vlissingen.

 

De lengte van de opnamedag hangt af van uw wensen en eisen. De tijd is voor ons persoonlijk niet zo belangrijk. Wij vinden het belangrijker om op al uw wensen in te gaan dan om snel klaar te zijn.

Yes, natuurlijk. Wij zijn multitaskers en superflexibel. Wij denken dat foto's minstens even krachtig zijn als een goede bedrijfsfilm.

 

U kunt onze foto's gebruiken voor uw website, reclame, brochures, banners, campagnes, kranten en natuurlijk voor de decoratie van de kantine.

IMG_0461.jpg

Een bedrijfsfilm in Vlissingen door ons laten maken?

When I go to movies I generally want to be taken to another world.

- Darren Aronofsky

 

Bent u klaar om uw klanten in uw bedrijfswereld mee te nemen? Wij hebben al vele bedrijven geholpen met het creëren van iets geweldigs. Nu bent u aan de beurt. Neem vandaag nog contact met ons op.