DSC02273.jpg

Webdesign in Goes

Hallo ondernemer uit Goes! Wij zijn Wolf Online Marketing, ook uit Goes. Webdesign is een van de diensten die wij als internet specialisten aanbieden aan onze klanten.

 

Websites ontworpen met 🖤 en ☕ in Goes

Bent u op zoek naar een betrouwbare partij zonder blabla om het design van uw website aan aan toe te kunnen vertrouwen? Wanneer wij aan de slag gaan met het maken van een website voor uw bedrijf in Goes heeft, dan zullen we u doen verbazen. Lees dus even verder.

Website design door Wolf Online Marketing

Zeeuwse nuchterheid

Ons werk stopt natuurlijk niet na het maken van de nieuwe website voor uw bedrijf uit Goes of omgeving. We zijn niet alleen webdesigners, we zijn vooral online marketeers in hart en ziel. We maken niet alleen een steengoede websites, maar zorgen ook dat het hele plaatje daar omheen klopt.

 

Uw website is in onze ogen namelijk niet alleen een digitaal visitekaartje, maar moet worden gezien een reusachtig billboard. Een goede website is dus voor iedereen goed zichtbaar en moet werken als klantenmagneet. Zoekmachine optimalisatie (SEO) en content creatie zijn daarom onlosmakelijk verbonden met website design.

 

Wij nemen het hele proces rondom het maken van uw nieuwe website uit handen. In tegenstelling tot andere webdesigners ontwerpen we niet alleen de site voor uw bedrijf, maar zorgen we ook voor goede teksten, foto’s en video’s op de pagina.

 

Uw site is daardoor goed te vinden bij Google en als dat nodig is zorgen we zelfs voor een ondersteunende sociale media campagne. Door samen te werken met ons bedrijf in Goes heeft u echt alle mogelijkheden voor een succesvolle website binnen handbereik.

Wat maakt het design van een website nou echt goed?

Goede vraag!

Het mooie van website ontwerp is dat iedereen er wel een mening over heeft. Dat mag, want over smaak valt niet te twisten. Goed website design is volgens diverse onderzoeken te herkennen aan een aantal punten. De volgende elementen - en nog veel meer -  komen ook altijd terug in ons website design.

Website design ondersteunt het doel

Een prettig aangezicht is leuk, maar uiteindelijk gaat het om de inhoud, toch? Een site moet naast een prettig website design ook een boodschap overbrengen. Website design is dan ook niet iets wat gaandeweg, tijdens het ‘vullen’ van de site wel komt.

 

De boodschap die een website over probeert te brengen is essentieel. Het doel van een pagina kan bijvoorbeeld zijn het verkopen van producten of diensten zijn, offerte aanvragen ontvangen, opbouwen van een mailinglijst, maar kan ook een verhaal over uw bedrijf vertellen. Een goede website zorgt er dan ook voor dat bezoekers worden gestuurd naar dat doel.

 

Het ontwerp dient het doel van uw nieuwe website. Hoe bewegen bezoekers zich door de website, welke informatie is op welk moment relevant. Er moet altijd worden gezorgd voor een volgende stap, want ze mogen nooit op een dood spoor uitkomen. Iedere pagina moeten een duidelijke call-to-action bevatten.

IMG_2033.jpg

Beeld zorgt voor aantrekkingskracht

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden

Het gebruik van foto’s, illustraties, maar ook andere afbeeldingen, zorgen voor balans in een tekst. Ze breken een lange tekst op in kortere delen, waardoor de ogen van de lezer even wat rust krijgen.

 

Een spetterende introductie afbeelding zorgt al meteen voor een goede eerste indruk. Geanimeerde overgangen en effecten tijdens het scrollen houdt de aandacht van de bezoeker vast en zorgen dat browsen op een website een interactieve ervaring wordt.

 

Ieder grafisch element in het website design moet aan afspiegeling zijn van de identiteit van het merk of bedrijf of iets van waarde toevoegen. Daarom zijn we bij het designen van onze eigen website in Goes en omgeving op pad geweest met camera en drone om schitterende content te maken. U kunt er meer over lezen op onze pagina over contentcreatie.

Wees vooral jezelf.

De bezoekers van een website zijn niet van gisteren en kijken dwars door verkoop babbel op een website heen. Consumenten zoeken naar een echte klik. Ze willen zaken doen met een bedrijf dat authentiek is. Wat maakt uw bedrijf anders dan de concurrent. Laat met een website design zien wie u écht bent.

 

Misschien is het onze Zeeuwse inborst, maar zelf zijn we ook gewoon graag onszelf. Bij het ontwerpen van onze eigen website vonden we het belangrijk dat we in een business met veel bluf en grootspraak lekker dicht bij onszelf konden blijven.

 

Het resultaat is deze website. Dat werd gewaardeerd, want ook bij het website design voor onze klanten uit Goes en omgeving stond authenticiteit hoog op het prioriteitenlijstje.

Een goede website is goed vindbaar

Een website die goed in elkaar zit is zichtbaar en kan goed worden gevonden door (toekomstige) klanten. Er zijn verschillende manieren waarop we dat ook met uw site voor elkaar krijgen.

Naast adverteren op social media kan het ook nog heel interessant zijn om waardevolle content te delen via Facebook of Instagram. Deel net als op uw website waardevolle informatie op uw sociale media. Zo kunt u zorgen voor meer bezoekers op uw website en uiteindelijk meer klanten bij uw bedrijf in Goes.

Optimaliseren van een website om goed gevonden te kunnen worden in de zoekmachines noemen we SEO, dat is kort voor Search Engine Optimisation. Ook lokale SEO, bijvoorbeeld goed vindbaar zijn voor klanten uit Goes en omgeving, is belangrijk bij goed website design.

Een manier om klanten aan te trekken is door het aanbieden van relevante content. U kunt via uw website kennis delen, bijvoorbeeld in de vorm van een blog. Dit zorgt ervoor dat uw bedrijf gezien wordt als de expert in het vakgebied, maar vult uw website met artikelen die voor uw bezoekers relevant zijn, waardoor uw website hoger in de zoekmachines zal komen.

Bedrijfsfilm

Wij kunnen dus de volledige content leveren voor uw site. Zo ook een nieuwe bedrijfsfilm!

online marketing bureau

Website design door Wolf Online Marketing uit Goes

Is het tijd om uw website onder handen te laten nemen? We komen bij uw bedrijf in Goes langs, voor een goed gesprek over uw nieuwe website, om de sfeer binnen uw bedrijf op te snuiven en om uit te leggen hoe wij met ons bedrijf het verschil kunnen maken. 

Met onze kennis van goed website design en uw passie voor uw bedrijf en product of dienst kunnen we samen uw website tot een succes maken. Het drinken van een kop koffie kost u hooguit wat tijd en verplicht u helemaal tot niets, maar zal zeker zorgen voor nieuwe inzichten en is misschien ook de start van een goede samenwerking.