top of page
website laten maken

Website laten maken Zeeland

Als Zeeuws bedrijf in het mooie Goes, zijn wij natuurlijk op zoek naar de mooiste bedrijven uit Zeeland, die wij mogen helpen naar online resultaat.

Waar begint dat resultaat? Juist, bij het maken van een prachtige website, met strakke afbeeldingen, video's en andere content. Wij bieden het gehele pakket aan!

Waarom uw website laten maken door ons?

Zeeuwse Nuchterheid

Geen rare vage beloftes. Wij leveren gewoon altijd wat we beloven en beter.

Wij denken daadwerkelijk mee

Wij denken echt mee met uw onderneming en uw zichtbaarheid online.

Wij verzorgen uw verhaal online

Een professionele uitstraling zal alles veranderen voor uw bedrijf.

Waar het voor ons bij begint is een lekkere bak koffie. Wij leren uw bedrijf graag kennen, en bespreken de mogelijkheden voor uw website met u.

De vindbaarheid van uw website is misschien wel het belangrijkste om te rekening mee te houden, bij het maken van uw website.

91,86% van alle zoekopdrachten wereldwijd worden gedaan op Google. Wij focussen ons dan ook volledig op het optimaliseren van uw website voor Google. Het algoritme voor Google is een van de grote geheimen van het internet, echter door de ervaring die wij hebben opgebouwd weten we wat er wel en niet goed werkt voor uw positie op Google.Wij houden alle nieuwe updates van Google bij en passen uw content hier dan ook volledig op aan.

Wij beloven dan ook niet dat u direct goede resultaten zult behalen op Google, helaas is dit naar onze mening ook totaal niet mogelijk. Google resultaat vraagt om geduld en consistentie, precies de 2 vaardigheden die wij gebruiken voor resultaat op Google.

Vanzelfsprekend kunt u bij ons ook Google campagne's maken, hierdoor kunt u wel snel resultaat behalen. Echter zullen we bij het maken van uw website altijd rekening houden met het optimaliseren voor google zelf.

Een van de belangrijkste factoren van het succes van uw website is de gebruiksvriendelijkheid voor de gebruiker van uw website.

Uw website moet overzichtelijk zijn, maar vooral op elk apparaat goed werken. Wij maken een apart geoptimaliseerde website voor de mobiele gebruiker en zorgen ervoor dat op elk computer scherm uw website goed zichtbaar is.

Echter stopt het hier niet, om de overzichtelijkheid te garanderen zorgen wij ervoor dat uw website super makkelijk te gebruiken is voor uw bezoeker.

Op deze manier kan u klant in een oogopslag zien, waarom hij met u zaken moet gaan doen en een klant van u worden!

Websitesnelheid is zeer belangrijk voor uw online resultaat. Google heeft in het jaar 2010 door laten schemeren dat de websitesnelheid wordt meegenomen in het algoritme van Google. Laat Google nou net de allerbelangrijkste zoekmachine zijn van heel de wereld.Maar hier stopt het niet mee, als er wordt gekeken naar de online gebruikers, komt naar voren dat 70% van deze website bezoekers een website beoordeelt op de snelheid. Zeg nou zelf, wie houdt er nou van wachten?

In verdere onderzoeken komt naar voren 30% van de bezoekers verwachten dat een pagina binnen 1 seconden is geladen, 18% verwacht zelf dat dit direct gebeurt!

Kortom dit moet u niet over het hoofd zien. Wolf Online marketing let er dan ook op dat uw website zo wordt gebouwd dat de laadtijd niet te lang wordt. Wij werken samen met verschillende programmeurs die ervoor zorgen dat uw website zo snel mogelijk presteert!

We zullen kijken welke content op uw site moet worden geplaatst en hoe u aan deze content wilt komen. Het liefst nemen wij dit natuurlijk van u over en verzorgen wij de content zelf, echter als u al genoeg content in bezit hebt is dat natuurlijk totaal niet nodig.

05

Websitesnelheid

04

Gebruiksvriendelijkheid

03

Optimaliseren

02

Content

01

Goed gesprek

STAPPENPLAN

01

Heldere doelen

Wat is het doel van uw website? Hier maken we namelijk de gehele website omheen.

02

Efficiënte online marketing

Een vervolgplan is wel zo handig. Gaat u ook daadwerkelijk echt iets doen met uw website en het omzetten in keihard resultaat?

03

Optimaliseren

Het resultaat komt bij ons altijd op 1. Dit is ook het allermooiste van ons vak.

Een website laten maken in Zeeland.

We begrijpen dat dit nogal veel informatie is en dat u, uw tijd liever in iets anders stopt, zoals het ondernemen in uw bedrijf. Top! Zeker doen. Als u een keertje een gesprek wilt hebben over uw toekomstige website staan wij altijd voor u klaar!

We drinken graag een kopje koffie met u, volledig vrijblijvend om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. U hoeft zeker niet met ons in zee, maar wij helpen u graag met het nemen van de juiste beslissing voor uw online resultaat. Wij zouden dan ook zeggen

Resultaat

Uniek

Krachtig

DRIVEN BY RESULT

Er komt meer kijken bij een website dan u allereerst misschien denkt. De vindbaarheid, de content, de gebruiksvriendelijkheid, het kleurgebruik, de knoppen, mobielvriendelijk, responsiviteit en snelheid. Persoonlijk kunnen we nog even doorgaan, maar ik denk dat u het punt wel snapt. Wij leggen onderaan deze pagina een paar van deze punten uit en hoe wij zorgen voor de optimalisatie van deze punten.

Wij willen al deze stappen voor u doorgaan en zorgen dat er een website tot stand komt, die daadwerkelijk lijdt tot resultaat. Hier zit dan ook veel tijd en moeite in, maar het levert u dan op de langere termijn veel meer op dan een simpele website, waarbij klanten niet het gevoel krijgen wat u wilt uitstralen online. En alles wat er op uw website gebeurt heeft daar invloed op.

77.000

Zoekopdrachten via Google. Per seconde. Ja, seconde.

43%

Van Ecommerce bezoekers komt via Google.

91%

Van Social media content wordt gezien via de mobiele telefoon.

1%

Van de bezoekers van Google komen op de tweede pagina van Google terecht.

Eerst zien dan geloven.

Veelgestelde vragen over bedrijfsfilms

Wat hoort er allemaal bij webdesign?

Welke invloed heeft een professioneel webdesign op het succes van de website?

Hebben jullie nog tips voor een professioneel webdesign?

Webdesign omvat alle creatieve en een aantal technische aspecten van een website. Deze omvatten:

Kleurontwerp van de website

Structuur van het menu

Maken van foto's, video’s

Gebruik van logo's, iconen

Integratie van content

Mogelijkheid om contact op te nemen

Responsive design

Aanpassing van de laadsnelheid in de vorm van beeldformaten

Het webdesign en de content van een website zijn van cruciaal belang voor het succes ervan. De kleuren, de lay-out en het lettertype bijvoorbeeld zijn een vertrouwensfactor voor de lezer. De gebruiksvriendelijkheid en de eenvoudige menunavigatie zijn doorslaggevend voor de verblijfsduur. Optimalisering van het contact op de site is cruciaal voor de conversie van de klant in de vorm van een telefoontje, een bestelling of een e-mail.

Ontwerp alles in overeenstemming met uw huisstijl.

Geef uw webdesign een duidelijk gestructureerde navigatie.

Gebruik uitsluitend hoogwaardige en betekenisvolle content met een moderne stijl.

Pas de lettergrootte en lettertype aan uw bedrijf aan.

Integreer sociale media accounts.

Vermeld een duidelijk zichtbaar telefoonnummer of emailadres.

Structureer de tekst op de pagina goed en bereid hem visueel voor met kaders, kleuren, enz.

ZIJ GINGEN JE AL VOOR:

Onze klanten zeggen:

De samenwerking vonden we in 1 woord; super.

Jullie waren heel flexibel en keken naar wat past bij ons bedrijf.

Daarnaast hadden we vanaf het begin gelijk prettig contact en het resultaat is zelfs boven verwachting.

Johan van der Schelde

Bouwbedrijf van der Schelde

Het laten bouwen van een nieuwe site en het starten met adverteren via social media is een spannend proces, welke keuzes moet je maken?


Wolf online marketing heeft ons gedurende het hele proces heel goed begeleid, met een duidelijk doel en een strakke planning. De eerste resultaten zijn inmiddels zichtbaar en die sluiten mooi aan bij de verwachtingen. Met dank aan Wolf!

Willem van den Brandt

The Innersense

Wij zijn blij met de mannen van Wolf en hun frisse kijk op werven in deze krappe arbeidsmarkt.

 

Wolf heeft een supertoffe campagne voor New Motion uitgezet met nieuwe collega’s als resultaat!!

Pascalle Vermunt

New Motion

Ik werk graag met de twee wolven van Wolf Marketing en heb ik alle vertrouwen erin dat ze niet alleen fysiotherapiebranche bedrijven van dienst kunnen zijn maar in feite ieder bedrijf dat kampt met personeelstekort en het goed online wegzetten van een onderneming.

Ik zit er nu zelfs samen mee in een vof, dus aan vertrouwen geen gebrek.

Rein-Jan Elenbaas

Fydee Vitae

Een website laten maken in Zeeland

Wij zijn van mening dat een website staat of valt bij content. Wanneer er geen mooie foto's of video's op uw website zijn te vinden, valt uw website niet op tussen de gigantische concurrentie die tegenwoordig op het internet te vinden is. ​

Vele bedrijven kunnen voor een hele goedkope prijs een website voor u maken, wat natuurlijk helemaal prima is. Wij kunnen dit ook, maar doen dit liever niet en willen u daadwerkelijk tijd en geld besparen. Dit doen wij door het gehele project aan te pakken. 

WIE ZIJN WIJ?

Hoi, wij zijn Wolf Online Marketing. Simpel gezegd: Wij houden van online resultaat en helpen bedrijven hiermee.

 

Korte lijntjes, snelheid en resultaat. Daar staan wij voor.

WIJ BEGINNEN EIGENLIJK ALTIJD MET EEN BAKKIE

Dus zoekt u een bedrijf dat echt voor u gaat en er voor gaat zorgen dat uw nieuwe website keihard resultaat gaat opleveren? 

Drink dan eens een bakkie met ons, u heeft niet zo heel veel te verliezen en tot nu toe is het altijd gezellig geweest!

Bovendien zijn al onze klanten onze klanten gebleven, misschien zegt dat ook wat..

bottom of page