Website laten maken in Middelburg

IMG_1520.jpg

Wilt u een nieuwe website?

Bent u op zoek naar frisse, converterende website in Middelburg? Dan bent u bij Wolf Online Marketing aan het juiste adres. Met ons alles-in-één pakket zorgen we ervoor dat uw bedrijf, merk of organisatie online zichtbaar, vindbaar en herkenbaar is. Waar wacht u nog op?

Website laten maken door Wolf Online Marketing

Wolf Online Marketing is gevestigd in het Zeeuwse Goes. Wij hebben al vele bedrijven, instellingen en organisaties uit Zeeland geholpen aan een fraaie website - van Vlissingen tot Middelburg en van Terneuzen tot Burgh-Haamstede. Waar kunnen we u mee helpen?

Ook als uw bedrijf niet in Zeeland gevestigd is, bent u natuurlijk van harte welkom :)

Bij Wolf Online Marketing bieden we u een volledig websitepakket; naast een strakke en gebruiksvriendelijke website, zorgen we ook voor unieke en aantrekkelijke content. Denk bijvoorbeeld aan geoptimaliseerde afbeeldingen, spraakmakende video’s en converterende SEO-teksten.

Waar u bij andere webdesigners vaak alleen een website opgeleverd krijgt - waar u vervolgens zelf nog veel tijd kwijt bent met het vullen ervan - ontvangt u bij ons een totaalpakket. Een website laten maken door Wolf Online Marketing kan u veel tijd en geld besparen.

Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

IMG_0982.jpg

Alles in 1 pakket

Een website is pas een goede website als deze ook goed gevonden en goed bezocht wordt. Dat klinkt echter simpeler dan het is. Er komt veel kijken bij het bereiken van uw doelgroep via een website; de website moet goed vindbaar zijn, gebruiksvriendelijk, vrij van technische mankementen, content - zoals video, foto’s en tekst - moet aanspreken, het moet responsief zijn voor verschillende apparaten, de laadtijd en snelheid moeten optimaal zijn, etc. 

Wanneer u uw website laat maken door Wolf Online Marketing bent u ervan verzekerd dat uw (nieuwe) website voldoet aan de belangrijkste elementen voor een website - zowel op technisch als inhoudelijk gebied. Daarnaast kunnen we ook zorgen voor regelmatig onderhoud, waardoor uw website altijd up-to-date is. Hierdoor kunt u jarenlang vooruit met uw nieuwe website!

Content

Vindbaarheid

Resultaat

Sale (2).png

Uw nieuwe website - Stappenplan & Werkwijze

Het laten maken van een nieuwe website is een proces. Er zijn echter veel webdesigners die binnen één dag een nieuwe website kunnen opleveren. Geloof ons, met een dergelijke website gaat u nauwelijks scoren. Bij Wolf Online Marketing gaat we gestructureerd te werk om het meest optimale resultaat te behalen. Dit kost echter tijd.

In een oriënterend gesprek bespreken we uw verwachtingen, wensen en behoeften van uw nieuwe website. Vervolgens inspireren we u met voorbeelden en we bekijken samen in hoeverre we uw wensen kunnen realiseren.

Naar aanleiding van ons eerste gesprek stellen we een plan op met de hoofdelementen en uitgangspunten van uw website. Dit is maatwerk, volledig afgestemd op uw situatie.

Content is misschien wel het belangrijkste onderdeel van het hele proces. De content zorgt er namelijk voor dat u ook daadwerkelijk gevonden gaat worden. Is er al voldoende content aanwezig of is het verstandig om dit verder uit te diepen of te ontwikkelen? We gaan hier graag mee aan de slag!

Wanneer voor beide partijen het proces helder en akkoord is, kunnen we aan de slag. We blijven met elkaar in contact en stellen u altijd op de hoogte van de vorderingen. Hebt u tussentijds vragen of aanvullingen? Geen probleem! We zijn zeer flexibel.

IMG_0889.jpg

Een goede website staat of valt met de vindbaarheid. Een website kan er nog zo flitsend en stralend uit zien, maar als deze niet op-popt in zoekmachines, heeft u er eigenlijk niks aan.

Bij Wolf Online Marketing is vindbaarheid van websites de hoogste prioriteit. Door onze ruime kennis en ervaring weten wij precies hoe wij websites hoog kunnen laten scoren in zoekmachines, zoals Google.

Een nummer-1 positie in de zoekresultaten kunnen wij niet garanderen, maar we gaan wel voor het hoogst mogelijke. Een combinatie van techniek en content zorgt voor het beste resultaat.

​Bij het technische gedeelte kunt u denken aan de snelheid van de website, het optimaliseren en snel laden van afbeeldingen, voldoende opslagruimte, etc., etc.

Bij het technische gedeelte kunt u denken aan de snelheid van de website, het optimaliseren en snel laden van afbeeldingen, voldoende opslagruimte, zo kunnen we nog wel een tijdje doorgaan.

Bij content gaat het nog een stapje verder. Wij zien content als de sleutel tot succes. Content is datgene wat ervoor zorgt dat men ook daadwerkelijk uw website bezoekt en actie onderneemt. Denk hierbij aan bijvoorbeeld SEO-geoptimaliseerde teksten, spraakmakende video’s, kwalitatieve afbeeldingen etc. Hiernaast kunt u een bedrijfsvideo zien die wij gemaakt hebben.

Hoe doen wij dit dan? Wij kijken naar de uitgangspunten van uw bedrijf, stellen een contentstrategie op - uiteraard in overleg - en houden een vaste stijl aan. Op deze manier wordt uw website goed gevonden, komt u professioneel over en voelt de klant zich vertrouwd bij uw bedrijf, merk of organisatie.

Een website laten maken in Middelburg?

We hopen u natuurlijk overtuigd te hebben met deze pagina! Zoekt u een online marketing bureau dat daadwerkelijk met u meedenkt en op alle fronten inzetbaar is?

Overweeg dan is een lekker bakkie met ons!