top of page

WEBSITE LATEN MAKEN

Een nieuwe website laten maken? Of een bestaande website opfrissen? Om gelijk met de deur in huis te vallen; wij bouwen unieke websites voor bedrijven met groeiambities. 

Bij ons bent u aan het juiste adres voor het laten maken van websites. Onze ervaring zorgt dat niet alleen grote bedrijven, maar ook zeker kleine bedrijven en zzp’ers bij ons goed zitten voor een nieuwe website. 

We zorgen niet alleen voor een strategisch ontwerp dat past bij de uitstraling van uw bedrijf, maar ook dat website technisch goed functioneert. En om te zorgen dat uw nieuwe website gevonden kan worden door bestaande en nieuwe klanten, maken we website ook helemaal zoekmachine vriendelijk (seo). 

Zelf zien hoe dat uitpakt, ons uw website laten maken?
 

Snelle leveringstijden

Verschillende budgetopties

Totaalplan

Waarom een website laten maken?

Weet u wat alle succesvolle bedrijven met elkaar gemeen hebben? Ze worden gezien! De meerderheid van uw klanten oriënteert zich online. Er wordt een rondje gemaakt langs bedrijven met eenzelfde product of dienst leveren als u. Hebben van een goede website die ook echt gezien wordt is dus een must. Heeft u nog geen eigen website? Laat ons uw nieuwe website bouwen.

Websites

Webshops

Online campagne's

Content creatie

SEO

Online recruitment

WIE ZIJN WIJ?

Hoi, wij zijn Wolf Online Marketing. Het online marketing bureau voor uw bedrijf. Vaker gehoord zeker? Dat geloven we graag.

 

Wij willen de wereld van Online marketing veranderen. Sterker nog. We zijn al begonnen.

Eerst zien dan geloven.

VAN DER SCHELDE

BEDRIJFSFILM · BEDRIJFSFOTOGRAFIE

Website laten maken, van A tot Z

We zijn een full service online marketing bureau. Een hele mond vol, maar het komt erop neer dat we alles voor u regelen. U schakelt ons dus niet alleen in voor het laten maken van websites, maar ook de teksten, foto’s en video’s (content, met een mooi woord), we zorgen dat de website online gevonden wordt én we doen uw sociale media.

Deze totale aanpak is voor u het prettigste. Niet alleen omdat zo het laten maken van websites gestroomlijnd verloopt, maar ook omdat u zo één vast aanspreekpunt hebt. 

Dat scheelt u tijd, want u hoeft hetzelfde verhaal geen twee, drie of meer keren te vertellen tegen allerlei verschillende website specialisten. Maar het scheelt het u ook geld. Het laten maken van websites verloopt zo doelgericht en efficiënt. Dubbel werk en dus dubbele kosten bestaan niet.
 

77.000

Zoekopdrachten via Google. Per seconde. Ja, seconde.

43%

Van Ecommerce bezoekers komt via Google.

91%

Van Social media content wordt gezien via de mobiele telefoon.

1%

Van de bezoekers van Google komen op de tweede pagina van Google terecht.

Waarom een website laten maken?

Betere branding

Door het laten maken van een website speelt u uw merk in de kijker. U kunt laten zien wie u bent en waar uw bedrijf voor staat. Zo vergroot u de kans op succes gigantisch. Want met een website op maat kunt u zich onderscheiden van de concurrentie. Iets wat zonder eigen site erg lastig is.

Eigen website of sociale media?

Sommige bedrijven hebben geen website, maar gebruiken sociale media om klanten binnen te halen. Als het aan ons ligt niet de beste keuze! Vraag uzelf namelijk eens af of u het succes van uw bedrijf wilt laten afhangen van het algoritme van bijvoorbeeld een Facebook of Instagram. Door het laten maken van een eigen website voor uw bedrijf, neemt u de touwtjes zelf in handen.

Scheelt u bergen tijd

Veel bedrijven krijgen dagelijks veel vragen van klanten. Veel daarvan zijn waarschijnlijk eenvoudig te beantwoorden. “Bent u open?”, “Waar zit het bedrijf?”, “Verkoopt u ook dit of dat?”. Kunt u toevallig een keertje de telefoon niet opnemen dan levert dat geheid ontevreden klanten op. Een website laten maken helpt klanten aan antwoorden. Dat geeft klanttevredenheid direct een positieve boost.

We kunnen geen website maken zonder duidelijke doelstelling. Daarom bespreken we tijdens een goede kop koffie uw wensen, doelstellingen en de mogelijkheden. Zo kunnen we een vrijblijvende offerte opstellen voor het bouwen van uw website.

Bent u tevreden met het gemaakte ontwerp? Dan gaan we voor u aan de slag met het bouwen van de website. Onze uitgebreide kennis zorgt ervoor dat de website zowel technisch als functioneel goed in elkaar steekt om zo uw bedrijf online te laten groeien.

Zodra de eerste contouren van de site staan, gaan we samen met u door website heen. We controleren de inhoud en maken de benodigde aanpassingen. Het doel: zorgen voor een website dat staat als een huis. Natuurlijk leggen we uit hoe de website werkt, hoe u zelf teksten en afbeeldingen kunt aanpassen. Naast website laten maken, kunnen we dat ook natuurlijk ook voor u doen.

Als u tevreden bent, is het tijd om de nieuwe website wereldkundig te maken. De website wordt overgezet naar een live omgeving en alle links vanaf nu doorgestuurd naar de nieuwe website. Vanaf dat moment krijgen uw klanten dus het nieuwe websiteontwerp te zien en met behulp van Google Analytics kunnen we de resultaten opvolgen.

Wanneer u ons de website laat maken, laten we daarbij niets aan het toeval over. We onderzoeken de kansen voor uw bedrijf en maken op basis daarvan een strategisch ontwerp. Natuurlijk is er altijd de mogelijkheid terugkoppeling te geven.

05

Website gaat online

04

Controleren en aanpassen

03

Bouwen van uw nieuwe website

02

Van idee tot website laten maken

01

Kennismaking & offerte

Een website voor uw bedrijf in 3 stappen

01

Briefing en brainstorm

Na onze eerste gesprekken bepalen we de aanpak. De doelen die u wilt bereiken zijn het uitgangspunt. We leveren een resultaatgerichte en heldere aanpak tegen een erg interessante prijs.

02

Website laten maken

Het laten maken van websites is bij ons in goede handen. Jarenlange ervaring zorgt dat we proactief aan de slag gaan met uw project.

03

Resultaat

We bouwen een website die uw doelgroep aanspreekt en potentiële klanten over de streep trekt.

Website laten maken door Wolf Online Marketing

Wilt u online gevonden worden? Laat ons dan een nieuwe website op maat maken. Wij zijn daarvoor de geschiktste partij. Niet alleen omdat we de kennis in huis hebben om uw wensen en ideeën om te zetten in zichtbaar succes, maar ook omdat we de graag communicatie lijntjes met u graag kort houden. Daardoor kunnen we snel schakelen.

Internet en online marketing is onze passie, toch staat bij ons nog ‘gewoon’ persoonlijk contact hoog in het vaandel. Wanneer u ons uw website laat maken, dan bent u bij ons zeker geen nummer. We leveren bij voorkeur maatwerk websites en daarbij ligt onze focus niet op het verkopen van een ingewikkeld product, maar op een website die aansluit op uw wensen en ‘gewoon’ werkt.