top of page

WEBSITE LATEN MAKEN

Een nieuwe website laten maken? Of een bestaande website opfrissen? Om gelijk met de deur in huis te vallen; wij bouwen unieke websites voor bedrijven met groeiambities. 

Bij ons bent u aan het juiste adres voor het laten maken van websites. Onze ervaring zorgt dat niet alleen grote bedrijven, maar ook zeker kleine bedrijven en zzp’ers bij ons goed zitten voor een nieuwe website. 

We zorgen niet alleen voor een strategisch ontwerp dat past bij de uitstraling van uw bedrijf, maar ook dat website technisch goed functioneert. En om te zorgen dat uw nieuwe website gevonden kan worden door bestaande en nieuwe klanten, maken we website ook helemaal zoekmachine vriendelijk (seo). 

Zelf zien hoe dat uitpakt, ons uw website laten maken?
 

Snelle leveringstijden

Verschillende budgetopties

Totaalplan

Waarom een website laten maken?

Weet u wat alle succesvolle bedrijven met elkaar gemeen hebben? Ze worden gezien! De meerderheid van uw klanten oriënteert zich online. Er wordt een rondje gemaakt langs bedrijven met eenzelfde product of dienst leveren als u. Hebben van een goede website die ook echt gezien wordt is dus een must. Heeft u nog geen eigen website? Laat ons uw nieuwe website bouwen.

Websites

Webshops

Online campagne's

Content creatie

SEO

Online recruitment

WIE ZIJN WIJ?

Hoi, wij zijn Wolf Online Marketing. Het online marketing bureau voor uw bedrijf. Vaker gehoord zeker? Dat geloven we graag.

 

Wij willen de wereld van Online marketing veranderen. Sterker nog. We zijn al begonnen.

Eerst zien dan geloven.

VAN DER SCHELDE

BEDRIJFSFILM · BEDRIJFSFOTOGRAFIE

Website laten maken, van A tot Z

We zijn een full service online marketing bureau. Een hele mond vol, maar het komt erop neer dat we alles voor u regelen. U schakelt ons dus niet alleen in voor het laten maken van websites, maar ook de teksten, foto’s en video’s (content, met een mooi woord), we zorgen dat de website online gevonden wordt én we doen uw sociale media.

Deze totale aanpak is voor u het prettigste. Niet alleen omdat zo het laten maken van websites gestroomlijnd verloopt, maar ook omdat u zo één vast aanspreekpunt hebt. 

Dat scheelt u tijd, want u hoeft hetzelfde verhaal geen twee, drie of meer keren te vertellen tegen allerlei verschillende website specialisten. Maar het scheelt het u ook geld. Het laten maken van websites verloopt zo doelgericht en efficiënt. Dubbel werk en dus dubbele kosten bestaan niet.
 

77.000

Zoekopdrachten via Google. Per seconde. Ja, seconde.

43%

Van Ecommerce bezoekers komt via Google.

91%

Van Social media content wordt gezien via de mobiele telefoon.

1%

Van de bezoekers van Google komen op de tweede pagina van Google terecht.

Waarom een website laten maken?

Betere branding

Door het laten maken van een website speelt u uw merk in de kijker. U kunt laten zien wie u bent en waar uw bedrijf voor staat. Zo vergroot u de kans op succes gigantisch. Want met een website op maat kunt u zich onderscheiden van de concurrentie. Iets wat zonder eigen site erg lastig is.

Eigen website of sociale media?

Sommige bedrijven hebben geen website, maar gebruiken sociale media om klanten binnen te halen. Als het aan ons ligt niet de beste keuze! Vraag uzelf namelijk eens af of u het succes van uw bedrijf wilt laten afhangen van het algoritme van bijvoorbeeld een Facebook of Instagram. Door het laten maken van een eigen website voor uw bedrijf, neemt u de touwtjes zelf in handen.

Scheelt u bergen tijd

Veel bedrijven krijgen dagelijks veel vragen van klanten. Veel daarvan zijn waarschijnlijk eenvoudig te beantwoorden. “Bent u open?”, “Waar zit het bedrijf?”, “Verkoopt u ook dit of dat?”. Kunt u toevallig een keertje de telefoon niet opnemen dan levert dat geheid ontevreden klanten op. Een website laten maken helpt klanten aan antwoorden. Dat geeft klanttevredenheid direct een positieve boost.

We kunnen geen website maken zonder duidelijke doelstelling. Daarom bespreken we tijdens een goede kop koffie uw wensen, doelstellingen en de mogelijkheden. Zo kunnen we een vrijblijvende offerte opstellen voor het bouwen van uw website.

Bent u tevreden met het gemaakte ontwerp? Dan gaan we voor u aan de slag met het bouwen van de website. Onze uitgebreide kennis zorgt ervoor dat de website zowel technisch als functioneel goed in elkaar steekt om zo uw bedrijf online te laten groeien.

Zodra de eerste contouren van de site staan, gaan we samen met u door website heen. We controleren de inhoud en maken de benodigde aanpassingen. Het doel: zorgen voor een website dat staat als een huis. Natuurlijk leggen we uit hoe de website werkt, hoe u zelf teksten en afbeeldingen kunt aanpassen. Naast website laten maken, kunnen we dat ook natuurlijk ook voor u doen.

Als u tevreden bent, is het tijd om de nieuwe website wereldkundig te maken. De website wordt overgezet naar een live omgeving en alle links vanaf nu doorgestuurd naar de nieuwe website. Vanaf dat moment krijgen uw klanten dus het nieuwe websiteontwerp te zien en met behulp van Google Analytics kunnen we de resultaten opvolgen.

Wanneer u ons de website laat maken, laten we daarbij niets aan het toeval over. We onderzoeken de kansen voor uw bedrijf en maken op basis daarvan een strategisch ontwerp. Natuurlijk is er altijd de mogelijkheid terugkoppeling te geven.

05

Website gaat online

04

Controleren en aanpassen

03

Bouwen van uw nieuwe website

02

Van idee tot website laten maken

01

Kennismaking & offerte

Een website voor uw bedrijf in 3 stappen

01

Briefing en brainstorm

Na onze eerste gesprekken bepalen we de aanpak. De doelen die u wilt bereiken zijn het uitgangspunt. We leveren een resultaatgerichte en heldere aanpak tegen een erg interessante prijs.

02

Website laten maken

Het laten maken van websites is bij ons in goede handen. Jarenlange ervaring zorgt dat we proactief aan de slag gaan met uw project.

03

Resultaat

We bouwen een website die uw doelgroep aanspreekt en potentiële klanten over de streep trekt.

Website laten maken door Wolf Online Marketing

Wilt u online gevonden worden? Laat ons dan een nieuwe website op maat maken. Wij zijn daarvoor de geschiktste partij. Niet alleen omdat we de kennis in huis hebben om uw wensen en ideeën om te zetten in zichtbaar succes, maar ook omdat we de graag communicatie lijntjes met u graag kort houden. Daardoor kunnen we snel schakelen.

Internet en online marketing is onze passie, toch staat bij ons nog ‘gewoon’ persoonlijk contact hoog in het vaandel. Wanneer u ons uw website laat maken, dan bent u bij ons zeker geen nummer. We leveren bij voorkeur maatwerk websites en daarbij ligt onze focus niet op het verkopen van een ingewikkeld product, maar op een website die aansluit op uw wensen en ‘gewoon’ werkt.

Het maken van uw nieuwe website kunt u aan ons toevertrouwen. Onze kennis en expertise zorgt ervoor dat we voortvarend met uw project aan de slag gaan. Tijdens het bouwen, maar ook nog daarna. U komt er niet alleen voor te staan.

Laten we eens babbelen

Nodig ons eens uit voor een bakkie. We zijn namelijk erg benieuwd naar uw online plannen. Onze creatieve kijk op het bouwen van succesvolle websites krijgt u daar helemaal gratis bij.

Resultaat

Uniek

Krachtig

Veelgestelde vragen over bedrijfsfilms

Wat zijn de kosten om een website te laten maken?

Ik heb ook beeldmateriaal nodig voor mijn website, doen jullie dat ook?

Bouwen jullie de websites met een template of is het maatwerk?

Ik wil een website laten maken om meer leads en omzet te genereren, kan ik bij jullie terecht?

Een vraag die ons regelmatig gesteld wordt: “Wat kost het laten maken van een website?”. Het antwoord daarop is even kort als krachtig: “Dat hangt ervan af”. Het laten maken van een website kan een paar duizend euro kosten tot zelfs een paar ton. Net zoals met het kopen van een nieuwe auto; soms is een Fiatje niet voldoende, maar om nu te stellen dat iedereen een Ferrari nodig heeft? Zo is het ook met websites. Niet iedereen heeft een website nodig met alle toeters en bellen.

Een website laten maken is daarom bij ons altijd maatwerk. Onder het genot van een bakkie bespreken we waar u behoefte aan heeft en wat er nodig is om online succesvol te worden. Vanzelfsprekend speelt het beschikbare budget daarbij een rol. Al is het wel belangrijk dat u een website maken niet als kostenpost, maar als investering ziet. De insteek van onze aanpak is namelijk dat iedere euro die u in de nieuwe website meer moet opleveren. 

Jazeker! U kunt bij ons niet alleen terecht voor het laten maken van een website, maar we verzorgen ook de content. Produceren van bedrijfsvideo’s, fotografie en het schrijven van teksten: we zijn van (bijna) alle markten thuis.

We hebben een voorkeur voor maatwerk, maar of dat nodig (en mogelijk) is hangt natuurlijk ook af van de doelen en het budget. In principe proberen we iedere klant een goed passende oplossing te bieden. Wilt u een website laten maken met een krap budget, neem dan gewoon eens vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen. Het zal u verbazen wat er allemaal mogelijk is.

Ons doel is niet alleen website te ontwikkelen die lekker in het oog ligt, maar tegelijk ook klanten over de streep weet te trekken. We zijn dan ook sterk in het bouwen van websites met een hoge conversieratio. Door slim ontwerp weten we uw klanten aan te sporen tot het achterlaten van hun contactgegevens, het aanvragen van een offerte aanvragen of het plaatsen van een order.

Werkt mijn nieuwe website ook op smartphones en tablets?

Bij het laten maken van een website, wilt u natuurlijk dat deze door iedereen goed is te bekijken. Het is belangrijker dan ooit om te zorgen dat bezoekers op de desktop, tablet en de smartphone een perfecte weergave van uw website voorgeschoteld krijgen.

 

De websites die we maken zijn responsive. Dat betekent dat de website zich automatisch aanpast aan het scherm van de gebruiker. Op een desktop of laptop wordt de website dus simpelweg anders in beeld gebracht dan in de browser op een mobieltje. Er worden dus geen twee losse sites gemaakt, zoals vroeger. Maakt uw webdesigner geen responsieve websites, neem dan even contact met specialist die dat wel doet. Ons bijvoorbeeld ;-)

Komt mijn website hoog in Google?

We bouwen onze websites altijd volgens de laatste standaarden en volledig zoekmachine geoptimaliseerd. Toch kan niemand garanderen dat een website laten maken er voor zorgt dat u ook bovenin de zoekmachines komt te staan. Sterker nog, iemand die dat wél durft te garanderen maakt daarvoor waarschijnlijk gebruik van techniek die Google kan bestraffen met een verwijdering uit de zoekmachines. Opgelet dus.

 

Ieder bedrijf is uniek en zoekmachine optimalisatie (SEO) pakt voor iedere site anders uit. Door websites te laten maken met een doelgerichte online marketingstrategie is het meestal prima mogelijk om op de eerste pagina te komen.

bottom of page