DSC02273.jpg

Webdesign Zeeland

Uw website is het visitekaartje van uw bedrijf. In veel gevallen is de website zelfs de eerste kennismaking van klanten met uw bedrijf. Het is dus belangrijk dat de website een realistische afspiegeling van het bedrijf is. Een goede website draagt bij aan zowel het imago als de omzet van het bedrijf. Het loont dus zeker de moeite om hier voldoende tijd en aandacht aan te besteden.

Wolf Online Marketing is een bedrijf in Zeeland, Goes. Wij zorgen ervoor dat uw websitedesign er voor zorgt dat uw website een onuitwisbare indruk zal achter laten.

Dat is niet het enige waar we voor gaan. Een website kan er dan wel goed uit zien, maar moet wel resultaat opleveren. Wij verliezen het resultaat dan ook nooit uit het oog.

Waarom letten wij op?

Klantgericht

Duidelijkheid is van groot belang. Bezoekers moeten in één oogopslag kunnen zien wat ze op uw website kunnen vinden. De informatie moet duidelijk zijn en niets aan het toeval overlaten.

 

Zo informeert u klanten en potentiële klanten goed en wordt de kans dat producten en diensten worden afgenomen ook meteen veel groter. Rest nog een heldere navigatiestructuur, zodat alle informatie op uw website ook gemakkelijk gevonden kan worden.

Een website kan er nog zo mooi uitzien, als hij niet gebruiksvriendelijk is blijven de resultaten uit. Dat kan soms om kleine dingen gaan, zoals een winkelwagentje dat lastig te vinden is, of het ontbreken van duidelijke contactmogelijkheden.

 

Bij Wolf Online Marketing houden we daar goed rekening mee en zorgen we ervoor dat uw website voor iedereen overzichtelijk en gebruiksvriendelijk is.

Steeds meer devices hebben tegenwoordig een internetverbinding, zoals smartphones, tablets, computers en laptops. Met name jongeren surfen het meest op hun smartphone, omdat die altijd voorhanden is.

 

Als de website niet goed functioneert op een ander scherm dan dat van een computer of laptop, is dat bi voorbaat al een gemiste kans. De websites die wij bouwen zijn altijd responsive en kunnen dus op elk soort scherm worden bekeken.

Vindbaarheid

Ten eerste moet hij door de doelgroep goed gevonden worden. Daarvoor is het belangrijk dat hij hoog in Google rankt.

 

Dat kan worden bereikt door:

 

Goede, relevante content die is voorzien van de juiste key words en conform SEO is opgemaakt en geschreven.

Snelle laadtijd, dus geen zware bestanden.

Relevante backlinks en interne links.

Goede metateksten en alt teksten onder de afbeeldingen.

(Animatie) Video’s met uitleg.

Regelmatige toevoeging van nieuwe content.

Gedateerde informatie tijdig verwijderen.

Het is belangrijk dat potentiële klanten uw website snel vinden nadat ze hun zoekopdracht gegeven hebben. Internet is populair, maar vluchtig. Mensen kijken vaak niet verder dan de eerste pagina in de zoekmachine. Kunnen uw potentiële klanten dus vinden wat ze zoeken op pagina 1, dan heeft u het nakijken als u op één van de volgende pagina’s staat.

 

Daarom wordt er ook veel geadverteerd op Google, om toch maar zo snel mogelijk gevonden te worden. Dat kan, maar het is geen garantie dat men op uw site dan ook tot aankoop overgaat. Sterker nog, bij Webdesign Zeeland hebben we gemerkt dat er veel bezoekers zijn die de advertenties in eerste instantie mijden en overgaan naar degene die echt bovenaan staat.

 

Aan de slag dus voor een hoge ranking!

website laten maken zeeland
online marketing zeeland

Organisch bezoek

Gratis bezoekers??

Een organische bezoeker komt op uw website u naar aanleiding van zijn of haar zoekopdracht. Deze bezoeker vindt bij u op de website precies die informatie waar naar gezocht werd. Bovendien hoeft u er niet voor te betalen, zoals voor bezoekers die op een advertentie reageren.

 

Wanneer we de juiste toon voor uw doelgroep hebben gevonden, merkt u dat direct aan de tijd die men op de website doorbrengt. Die zal namelijk aanzienlijk langer zijn. Dat maakt de kans dan weer groter dat u het gestelde doel met de website bereikt. De bezoeker wordt dan sneller geconverteerd naar klant van uw bedrijf.

Onze werkwijze voor Webdesign in Zeeland

In een persoonlijk gesprek brengen we eerst alles in kaart wat u van uw website verwacht. Er zijn immers legio mogelijkheden waaronder:

 

  • Een digitale folder

  • Een webshop

  • Afspraken inplannen

  • Verkopen van producten of diensten

  • Klantenbinding

  • Werven van nieuwe klanten.

Uw doelgroep is uiteraard ook een punt van aandacht. Bij Wolf Online Marketing weten we per doelgroep precies de juiste snaar te raken. Het spreekt immers voor zich dat jongeren op een andere manier benaderd willen worden dan bijvoorbeeld senioren. Datzelfde geldt voor lager- of hoger opgeleiden. In het design en de functionaliteiten van de website houden we daar allemaal rekening mee.

Na deze inventarisatie gaan we voor u aan de slag en komen snel weer bij u terug met een concreet voorstel, compleet met kostenplaatje.

 

Na oplevering van de website bent u ervan verzekerd dat uw website aan alle voorwaarden voldoet om de door u gestelde doelen te kunnen bereiken.

Over het algemeen is de investering die u hiervoor doet binnen korte tijd alweer terugverdient.

 

Bovendien kunt u ons de website ook laten onderhouden. Dan heeft u er geen zorgen over en kunt u er altijd van op aan dat u een goed werkende website heeft.

IMG_0461.jpg

Uitbesteden aan Wolf Online Marketing, of toch zelf aan de slag?

Het lijkt allemaal heel eenvoudig met de huidige software zoals Wordpress, Joomla of Drupal, om zelf aan de slag te gaan. De software is gebruiksvriendelijk en stelt iedereen in staat om zelf in no-time een website te maken. Het is dan ook zeker mogelijk om dit zelf helemaal op te pakken!

 

Op het moment dat uw bedrijf geheel of gedeeltelijk afhankelijk is van een goede website, raden wij u ten zeerste aan om professionele hulp in te schakelen. Die betaalt zichzelf al snel weer terug.

Wij drinken graag een bakkie met u en nemen de mogelijkheden, geheel vrijblijvend met u door!