top of page

Social Media Uitbesteden

Wanneer het onderwerp social media valt bij bedrijven, krijgen wij al snel dezelfde reactie “maar ik weet niet waar ik over zou moeten posten” of “Dat kost me te veel tijd en geld” of een andere manier om te vertellen dat social media totaal geen prioriteit heeft. Dit is natuurlijk ook helemaal geen gekke reactie, want dit onderdeel van marketing vereist kennis en discipline. Wij van Wolf helpen u dan ook graag op weg! U kunt dan uw social media uitbesteden aan Wolf Online Marketing.
Maar wat gebeurt er nu als u uw social media zou uitbesteden? Heel simpel… u kunt zich lekker blijven focussen op hetgeen waar u in gespecialiseerd in bent en wij nemen het tijdrovende gedeelte van ‘social media’ over. Zo blijft uw bedrijf online zichtbaar en zorgen wij voor posts met pakkende teksten en creatieve designs. Wij zullen de grootste taken over nemen, maar zijn altijd benieuwd naar uw mening.

Snelle leveringstijden

Verschillende budgetopties

Resultaatgericht

Social media uitbesteden

U wilt uw social media uitbesteden, maar hoe gaan wij te werk? We starten met het maken van een strategie, waarin we uw bedrijf, uw concurrenten en de ideale social media volger leren kennen. Zodat we alles kunnen wat we gaan plaatsen aansluiten op het bedrijf. Hierbij komt er ook een stukje branding bij kijken die helemaal bij uw huisstijl past. We maken dan ook samen een contentkalender, zodat u op de hoogte bent wanneer er wat wordt geplaatst.
Door het uitbesteden van social media bespaart u tijd, meer interactie met de doelgroep, zorgen wij voor creatieve content en blijft er continuïteit in social media-kanalen. We kunnen nog wel even doorgaan met de voordelen opnoemen maar dit doen we liever tijdens een gezellig gesprek en een bak koffie!

Social media Posts

Originele conent

Professionele layout

Bereik en conversiegericht

Optie tot foto en video creatie

Geen vaste contracten

Eerst zien dan geloven

Waarom het beheer uitbesteden?

Nieuwe creatieve inzichten

Door regelmatig te posten probeert u een positieve positie te creëren in het hoofd van de potentiële klant. Hoe vaker u voorbijkomt, des te eerder zij de telefoon pakken om een gesprek met u en uw bedrijf aan te gaan.
Toch kan het wel lastig zijn om elke week nieuwe content te creëren of juist de tijd te vinden om bezig te zijn met social media. Social media uitbesteden is dan namelijk ook een logische stap, want bij ons staat deze taak dan ook hoog op het lijstje van prioriteiten. Wij helpen u dan graag bij het creëren van content en het posten op verschillende kanalen.
Social media beheer uitbesteden betekent dat wij voor u regelmatig berichten plaatsen. Wij zorgen er dan ook voor dat dit aansluit bij de tone of voice van het bedrijf. Dit is vooral handig wanneer u hier zelf geen tijd voor hebt of geen werknemers in dienst hebt die actief kunnen zijn met social media, terwijl hier wel uw behoefte ligt.

Interactie met de doelgroep

Interactie met de doelgroep is ontzettend belangrijk zodra u uw aantal volgers wilt verhogen. Het gaat hier dan vooral om gezien worden en punten scoren bij de volgers. Wij van Wolf helpen u dan ook graag met het verzorgen en bereiken van een grotere interactie met uw volgers. Hashtags checken, potentiële volgers liken en volgen, FB- likes uitnodigen en liken en reageren op tags behoren allen tot het verbeteren van de online interactie.
Wanneer er een privé bericht of reactie wordt geplaatst zorgen wij ervoor dat we reageren, indien nodig in overleg. Dit zullen wij doen aan de hand van de tone of voice en de missie van het bedrijf. Zodat het imago van het bedrijf niet schadelijk word beperkt. Door uw webcare aan ons uit te besteden wordt er snel gereageerd op vragen, dit is natuurlijk top voor uw online imago.

Tijd anders indelen

Berichten op social media moeten interessant zijn voor bepaalde doelgroepen, gemakkelijk te lezen, goed opvallen en aanzet geven tot handelen. Achter social media zit dus nog een groot gedeelde aan marketing verstopt. Doordat wij heel goed weten wat er voor nodig is om een goed bericht te maken, weet u zeker dat uw social media-kanalen vol staan met content van hoge kwaliteit. Wij nemen namelijk tijdrovende zaken over en zorgen ervoor dat hier zichtbare positieve resultaten voor terugkomen.

4.62 miljard

Gebruikers wereldwijd

2,5 uur 

Per dag wordt er gemiddeld gebruik gemaakt van social media

75%

Van de gebruikers zoekt producten op social media

200.000.000

Bezoeken een bedrijfsaccount per dag

Wij zorgen ervoor dat het account een compleet nieuwe make over krijgt waar nodig is. We zorgen voor een juiste profielfoto, omslagfoto, biografie, geautomatiseerde antwoorden en zetten de standaard instellingen goed. Een goed begin is al het halve werk! We kijken namelijk ook wat op dit moment erg trending is en zullen hier dan ook op inspelen.

Om de gekozen kanalen een mooie vormgeving te bieden komen wij ook langs om foto’s te maken waar nodig is. Zo worden de gekozen kanalen een stuk persoonlijker en kan je een band creëren met de potentiële klanten. Hierdoor geeft u de klanten namelijk een inkijkje bij uw bedrijf.

Social media beheer is organisch en heeft dan ook tijd nodig om te groeien, daarom spreken wij de doelstellingen graag af met u onder het genot van een lekkere bak koffie. Wij kunnen er wel voor zorgen dat de groei een extra boost kan krijgen door bijvoorbeeld een post uit te kiezen om deze te boosten voor extra bereik.

Mocht u benieuwd zijn aan het einde van de maand naar de resultaten kunnen wij in een duidelijk overzicht gelijk laten zien wat de resultaten zijn aan de hand van een rapportage.

Door een hashtag onderzoek weten wij precies welke hashtags goed bij uw account en post passen. Zo wordt uw bedrijf nog beter gevonden door potentiële klanten en is er een grotere kans op meer likes, views en shares.

05

Resultatenrapportage

04

Het onderhouden van het account

03

Creëren van content

02

Hashtag onderzoek

01

Restylen van het account

Resultaat is wat telt!

Allemaal leuk en aardig wat we doen. Maar wat we natuurlijk echt willen behalen zijn groene cijfers in de resultaten. Wij willen graag jullie doelstellingen horen onder het genot van een bak koffie en vanuit daar zullen wij beginnen met het aanpakken van de gekozen kanalen. We kunnen ervoor kiezen door met uw toestemming de accounts helemaal te renoveren zodat mogelijk meer resultaat kunt bepalen, door hier en daar wat simpele aanpassingen te doen veranderd er al veel op de online markt. Wat gister nog trending was

Wolf Online Marketing, wij focussen ons volledig op online resultaat voor uw bedrijf.
Komt u gezellig langs voor een gesprek en bak koffie. Praten wij u bij over social media en u praat ons bij over uw geweldige onderneming!

Resultaat

Uniek

Krachtig

Veelgestelde vragen over het uitbesteden van social media.

Waarom investeren in social media voor mijn bedrijf?

Hoe weet ik of iets goed werkt op social media?

Social media is niet meer weg te denken uit onze samenleving. Wist u dat 50% van de gehele wereldbevolking op social media zit, dit zijn ongeveer 3,8 biljoen mensen! Het bereiken van deze mensen zorgt voor een grotere online zichtbaarheid, gratis promotie van je werk en een betere connectie met de doelgroep.

U kunt verschillende fases doorlopen om zo de klanten te bereiken. Wat bijvoorbeeld goed werkt, maar wat een lange voorbereiding nodig heeft zijn winacties. Hiervoor moet u de promotie goed in kaart brengen en zorgen dat deze bij de juiste doelgroep word bezorgd, laten wij nou net weten hoe dat kan!

ZIJ GINGEN U AL VOOR:

Onze klanten zeggen:

De samenwerking vonden we in 1 woord; super.

Jullie waren heel flexibel en keken naar wat past bij ons bedrijf.

Daarnaast hadden we vanaf het begin gelijk prettig contact en het resultaat is zelfs boven verwachting.

Johan van der Schelde

Bouwbedrijf van der Schelde

Het laten bouwen van een nieuwe site en het starten met adverteren via social media is een spannend proces, welke keuzes moet je maken?


Wolf online marketing heeft ons gedurende het hele proces heel goed begeleid, met een duidelijk doel en een strakke planning. De eerste resultaten zijn inmiddels zichtbaar en die sluiten mooi aan bij de verwachtingen. Met dank aan Wolf!

Willem van den Brandt

The Innersense

Wij zijn blij met de mannen van Wolf en hun frisse kijk op werven in deze krappe arbeidsmarkt.

 

Wolf heeft een supertoffe campagne voor New Motion uitgezet met nieuwe collega’s als resultaat!!

Pascalle Vermunt

New Motion