top of page

Social Media Bureau

Social media is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Een simpele manier, om contact te onderhouden met familie, vrienden en kennissen. Vrolijke, grappige of interessante berichten, foto’s of video’s worden eenvoudig gedeeld.

Het gemak dient de mens. Ook steeds meer bedrijven vinden manieren om met social media hun voordeel te doen. Top Natuurlijk, maar het komt ook redelijk vaak voor dat de kansen niet benut worden die er liggen. Dan zijn wij er! Wolf Online marketing het social media bureau voor uw bedrijf!

Snelle leveringstijden

Verschillende budgetopties

Resultaatgericht

Uw social media bureau

Social media is een verzamelnaam voor internetplatformen waarop de gebruikers contact met elkaar kunnen onderhouden. Inmiddels zijn er heel veel verschillende platforms. En er blijven er nog elke keer nieuwe bijkomen ook.. Toch zijn de allerbelangrijkste wel bekend. En laten we nou net van die verstand hebben!

Iedereen maakt tegenwoordig gebruik van social media en bedrijven al helemaal. Een goede manier om onder de aandacht van zowel hun bestaande- als potentiële klanten te komen. Dat kan op allerlei manieren, maar voor ons is het belangrijkste dat het uw bedrijf in ieder geval geld oplevert onderaan de streep.

Social media Posts

Originele conent

Professionele layout

Bereik en conversiegericht

Optie tot foto en video creatie

Geen vaste contracten

Eerst zien dan geloven

Waarom ons social media bureau inschakelen?

Geen investering in tijd

Tijd en geld zijn belangrijke tools van elke ondernemer. Daar bent u zuinig op, want u kunt het maar één keer gebruiken. Door een social media bureau in te schakelen, hoeft u niet eerst opnieuw het wiel uit te vinden en dat scheelt u veel tijd en dus geld.

Samen met u stellen we een goede social media strategie op. Als we eruit zijn, gaan we voor u aan de slag en heeft u er geen omkijken meer naar.

Meer organisch bezoek

Door social media op de juiste manier in te zetten, zal het aantal bezoekers dat u op u website krijgt, gestaag groeien. Dat is belangrijk, want daar liggen uw kansen om van de bezoeker een klant te maken.Conversie, noemen we dat. Om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk bezoekers ook daadwerkelijk klanten worden, moet uw website natuurlijk wel up-to-date zijn.

Effectieve reclamecampagne

Wij weten haarfijn uw potentiële klanten te vinden met spot-on reclames op social media. U bent ervan verzekerd dat uw reclamebudget goed besteed wordt en dat de campagne het doel niet mist.

4.62 miljard

Gebruikers wereldwijd

2,5 uur 

Per dag wordt er gemiddeld gebruik gemaakt van social media

75%

Van de gebruikers zoekt producten op social media

200.000.000

Bezoeken een bedrijfsaccount per dag

Ontwerpers, geluidstechnici, producers, programmeurs, copywriters, fotografen, lay-outers en nog veel meer – we zijn alles in één. Uw social media campagnes worden door ons individueel en persoonlijk begeleid en uitgevoerd. Kunt u deze geconcentreerde rijkdom aan kennis en ervaring in uw bedrijf reproduceren? In de meeste gevallen niet.

Door een social media bureau in de arm te nemen, is de kans heel groot dat u het online (veel) beter doet dan uw collega’s. Veel bedrijven denken nog steeds dat ze zelf wel voor een goede online strategie kunnen zorgen, maar vaak blijft het gewenste resultaat uit.

Een social media bureau is op de hoogte van de laatste trends en weet als geen ander hoe u online goed scoort. Zo bent u de concurrentie al snel een slag voor.

Ja, zet de kosten van een reguliere social mediacampagne in een populair tijdschrift maar eens af tegen een social mediacampagne. Tel daar de effectiviteit van een social mediacampagne eens bij op en u bent voor altijd verkocht.

De best mogelijke presentatie en marketing van uw producten is de topprioriteit van ons social media bureau. Dit betekent ook dat uw social media campagnes zo worden afgestemd dat u een optimaal resultaat behaalt voor het gebruikte budget.

U hebt niets aan een geweldige social media campagne als het niet wordt gezien. Maar het is net zo belangrijk andersom. Als u zich op de juiste social media campagne richt en de content sluit niet aan bij uw doelgroep, hebt u uw doel eenvoudigweg gemist

Door een social media bureau in te huren, bent u al een grote stap dichter bij uw doel. Social media bureaus zoals Wolf Online Marketing weten niet alleen hoe ze fantastische content moeten creëren. Zij maken ook gebruik van doelgroepsegmentatie om na te gaan welke social media platformen voor u geschikt zij.

Zelfs als u een interne marketingafdeling hebt, is een frisse wind van buitenaf erg verkwikkend. Vooral als het Zeeuwse frisse wind is. Haha. De zogenaamde operationele blindheid die in de loop der jaren onvermijdelijk uw eigen bedrijf binnensluipt, is bij een online marketing bureau niet aanwezig.

05

U krijgt een optimale cross-channel presentatie.

04

Budget

03

Wees de concurrentie een slag voor

02

een visie van buiten de industrie

01

Wij zijn creatieve geesten!

Ons Social media bureau
brengt u keihard resultaat online.

Voor bedrijven spelen sociale media een steeds belangrijkere rol bij het verzamelen van gegevens over consumentengedrag en -interesses. Bovendien kunnen consumenten via sociale media direct in gesprek komen met een bedrijf of merk en het bedrijf kan zo waardevolle inzichten verwerven in de voorkeuren van zijn klantenkring.

Bovendien hebben social media het voordeel dat u uw doelgroep direct kunt bereiken en aanspreken. De followers kunnen zich voorstellen dat zij bevriend zijn met uw bedrijf en krijgen het gevoel dat zij u persoonlijk kennen.

Wolf Online Marketing, wij focussen ons volledig op online resultaat voor uw bedrijf.

Social Media is daar een enorm belangrijke factor in. En we houden ook nog eens van koffie! U kunt bij ons terecht voor een volledig vrijblijvend adviesgesprek. Altijd leerzaam en gezellig!

Resultaat

Uniek

Krachtig

Veelgestelde vragen over een social media bureau

Welke social media's zijn er volgens jullie allemaal?

Wat is het verschil met jullie en mijn eigen werknemers?

We maken een verschil tussen:

instant messenger, zoals Whatsapp, Facebook Messenger.

sociale netwerken, zoals Facebook.

media-sharing-platforms, zoals Snapchat, Instagram, YouTube en Pinterest.

business netwerken, zoals LinkedIn.

(micro)blogs, zoals Twitter, Tumblr, Wordpress.

reviewnetwerken, zoals Yelp en TripAdvisor.

discussiefora, zoals Reddit en Quora.

Veel bedrijven hebben niet de benodigde kennis in huis om social media succesvol in te zetten. Om toch niet achter te blijven wordt er dan vaak een medewerker voor een aantal uren per dag of week vrijgemaakt om zich hieraan te wijden. Het grote gevaar daarvan schuilt in twee dingen:

De potentie van de social media pagina’s wordt niet optimaal benut;

De medewerker heeft geen tijd genoeg om zowel zijn of haar eigen werk naast de social media-activiteiten te doen.

Beide gevaren gaan ten koste van de resultaten die u met uw bedrijft had kunnen boeken.

ZIJ GINGEN U AL VOOR:

Onze klanten zeggen:

De samenwerking vonden we in 1 woord; super.

Jullie waren heel flexibel en keken naar wat past bij ons bedrijf.

Daarnaast hadden we vanaf het begin gelijk prettig contact en het resultaat is zelfs boven verwachting.

Johan van der Schelde

Bouwbedrijf van der Schelde