top of page

Social Media Beheer

“Dat is toch niet zo moeilijk” en “Maar dat kunnen wij zelf ook hoor!” Het zijn reacties die we vaak krijgen. Social media is marketing en is daarom dan ook heel interessant om er zoveel mogelijk uit te halen. Simpel is het natuurlijk niet. Integendeel uw social media optimaal benutten vergt enorm veel tijd, inspiratie en kennis. Het houdt veel meer in dan enkel maar af en toe eens iets te posten. Er komt ongelofelijk veel bij kijken….. en laten wij daar nou net alles van af weten!

Snelle leveringstijden

Verschillende budgetopties

Resultaatgericht

Het beheren van social media

Social media uitbesteden, een goede investering als het aan ons ligt. Er zitten namelijk genoeg voordelen aan vast. Voordelen dat er een nieuwe, creatieve inzichten op uw social media account kijken en het is tijdrovend en dat nemen wij uit uw handen. Wij zullen namelijk starten met het maken van een strategie, waarin wij de belangrijkste zaken in zullen verwerken zoals uw wensen en behoeften, maar ook zaken zoals de concurrent en zo willen wij de ideale social media volger creëren voor uw bedrijf.

Social media Posts

Originele conent

Professionele layout

Bereik en conversiegericht

Optie tot foto en video creatie

Geen vaste contracten

Eerst zien dan geloven

Waarom ons uw social media laten beheren?

Focus op de doelstelling

Onderzoekers zeggen al snel om niet meteen te focussen op metrics, maar eerst te bepalen welke doelstellingen een merk heeft en welke doelen het wil bereiken. Wij zullen er alles aan doen op uw doelstellingen te behalen die we van te voren besproken hebben onder het genot van een bakkie. In dit gesprek willen wij kennis met u maken en meer te weten te komen over uw bedrijf.

Stem content af op het doel

Het creëren van een positieve merkattitude is voor ons het doel. Wij willen ervoor zorgen dat informatieve berichten gecombineerd met entertainment berichten bij de juiste doelgroep terecht komt. Wij krijgen namelijk al snel inzichten wat werkt voor uw bedrijf en wat niet. Dit zullen wij dan aanpassen en met creatieve content komen.

Effectiviteit van de berichten

Ook zijn er berichten waarin het vooral draait om de positionering van de organisatie, deze blijken geen invloed te hebben op engagement. In dit geval is het relevant om de motieven van social media-gebruikers als uitgangspunt te nemen bij de creatie van merkcontent, wat wilt de doelgroep op social media zien en wat niet? Maakt u geen zorgen, dit vogelen wij allemaal voor u uit!

4.62 miljard

Gebruikers wereldwijd

2,5 uur 

Per dag wordt er gemiddeld gebruik gemaakt van social media

75%

Van de gebruikers zoekt producten op social media

200.000.000

Bezoeken een bedrijfsaccount per dag

Nadenken over wat u zal gaan posten, de teksten herformuleren tot het goed is, nog even nachecken op spellingsfouten, een passend plaatje voor erbij. Voor u het weet is er weer een uur voorbij en zit u te staren naar een post waar u eigenlijk – bij nader inzien- toch niet zo blij mee bent. En daarna weer door met het papierwerk, mails beantwoorden en de telefoon stopt maar niet met rinkelen. Het maken van een goede post, kost eenmaal veel tijd.

Wij zien dat bedrijven vaak tijdens kalme periodes vaak ineens héél erg gaan posten en tijdens drukke periodes krijgen we maar weinig te zien… Dit valt op! De bedoeling is om de volgers te prikkelen en om ze te herinneren aan uw bedrijf zonder ze te vervelen of irriteren. Dit doen wij door 1 tot 3 posts per week voor u te maken. We begrijpen uw reactie volledig…wie heeft daar nou de tijd voor? Nou wij wel!

Nog even terugkomen op het vorige puntje, wij posten niet zomaar iets snels om toch maar wat online te zetten en beweging te verzorgen op het kanaal. Dit is een no go! Niemand houdt van onzin of te veel herhaling en het laatste wat u wil is een unfollow. Gelukkig barsten wij vol van creatieve ideeën en zullen wij aan de slag gaan met de verzamelde informatie en research om zo elke keer opnieuw tot kwalitatieve content te komen.

Wij maken gebruik van de juiste woorden, welke en hoeveel hashtags we moeten gebruiken en welke tijdstip je posts het meeste succes hebben! Wij kennen alle tips en tricks van het vak én bovendien hebben we ook heel wat statistieken die we kunnen raadplegen om zo uw bedrijf tot de top te tillen via social media.

De nieuwste trends en het volgen van de actualiteit, niets ontgaat aan het creatieve beeld van een goede content creator! Laten wij nou net weten wat er allemaal speelt in de wereld en wat er trending is op dit moment.

05

We weten wat we doen!

04

Kwaliteit boven kwantiteit

03

Wekelijks posten? Check!

02

Stay in the flow

01

Time is money

Klaar om online te knallen?

We zijn er nu wel uit dat social media beheren véél meer is dan enkel maar even een post online te gooien. Als bedrijf zijnde kunt u ongelofelijk veel uit social media halen, op voorwaarde dat u wel beschikt over de juiste kennis, inspiratie en voldoende tijd. Meer leads, sales, naamsbekendheid en een professioneel imago zijn maar een paar van de vele voordelen die verbonden zijn aan goed social media beheer!

Hebben we u nieuwsgierig gemaakt naar hoe wij uw bedrijf kunnen helpen met social media? Contacteer ons met uw vragen en dan plannen we een kennismakingsgesprek in met een lekkere, warme kop koffie.

Resultaat

Uniek

Krachtig

Veelgestelde vragen over het beheer van social media?

Welke social media kanalen kan ik het best gebruiken voor mijn bedrijf?

Hoe weet ik nou of social media ook echt voor meer potentiële klanten zorgt?

Om te bepalen welke kanalen het beste gebruikt kunnen worden, kijken wij eerst naar uw doelgroep. Zijn uw klanten B2B bedrijven, dan is bijvoorbeeld LinkedIn een goede optie. Wanneer uw doelgroep bestaat uit consumenten, kunt u het beste starten met Facebook. Klanten doen namelijk eerder een aankoop van een bepaald merk, nadat ze het merk gezien en geliked hebben op Facebook.

Wij gebruiken hier de tools voor zoals Google Analytics en tools om resultaten met social media te meten. Tools die inzicht geven over de bezoekers van de website en hoe ze terecht gekomen zijn op de webpagina’s. Door bij alle marketingcampagnes te checken welke kanalen de meeste leads opleveren. Kunnen wij door deze inzichten succesvolle kanalen beter worden ingezet en niet goed presterende geoptimaliseerd.

ZIJ GINGEN U AL VOOR:

Onze klanten zeggen:

De samenwerking vonden we in 1 woord; super.

Jullie waren heel flexibel en keken naar wat past bij ons bedrijf.

Daarnaast hadden we vanaf het begin gelijk prettig contact en het resultaat is zelfs boven verwachting.

Johan van der Schelde

Bouwbedrijf van der Schelde