top of page
Social media

Social Media 

We kunnen tegenwoordig niet meer zonder social media. Een halfuur lang geen like of appje gehad te hebben en we schieten direct in de stress. Social media is een makkelijke manier, om contact te onderhouden met vrienden, familie en kennissen. Er kunnen verschillende berichten gestuurd worden denk aan leuke kattenfilmpjes of juist informatieve berichten die gemakkelijk worden gedeeld.

Snelle leveringstijden

Verschillende budgetopties

Resultaatgericht

Jouw social media bureau

Online leuk gevonden worden. Misschien wel de belangrijkste behoefte van de mens tegenwoordig. Ook steeds meer bedrijven vinden manieren om via social media hun voordeel te doen. Dit is goed om te zien, maar het komt ook nog redelijk vaak voor dat social media niet helemaal goed wordt ingezet en niet goed wordt onderhouden. Dan komen wij in beeld! Wolf Online marketing zorgt voor uw social media door het maken van content.

Social media Posts

Originele conent

Professionele layout

Bereik en conversiegericht

Optie tot foto en video creatie

Geen vaste contracten

Eerst zien dan geloven

Waarom is social media zo belangrijk?

Op de hoogte blijven

Door gebruik te maken van social media wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwtjes. Hierbij weet u precies wat er trending is en wat er in het nieuws speelt. Dit zijn voor u en uw bedrijf vaak kansen of juist bedreigingen die rondhangen. Door veel op de trending gebeurtenissen in spelen kunt u mensen raken en kunt u ze binnenhalen als een klant of ze zijn juist niet meer geïnteresseerd. 

Makkelijk te gebruiken

Social media is tegenwoordig overal te vinden. Kijk om u heen en tel hoeveel mensen een telefoon vast hebben om hoogstwaarschijnlijk een appje te versturen of juist een bericht te bekijken. Iedereen is tegenwoordig online te vinden en zijn dan ook voor u en uw bedrijf gemakkelijk te bereiken.

Het is verslavend en soms vermoeiend

Veel mensen zitten constant op het internet op zoek naar nieuwe informatie en het leuk gevonden worden door anderen.  Wat anderen van ons vinden is voor vele het belangrijkst. Dit is dan ook een reden dat social media voor veel problemen kan zorgen bij jongeren. Jongeren voelen de druk om zich anders voor te stellen dan dat ze daadwerkelijk zijn. Door deze druk worden de jongeren onzeker. Mensen zien vaak social media een reden om een mening wat gemakkelijker te uiten.

4.62 miljard

Gebruikers wereldwijd

2,5 uur 

Per dag wordt er gemiddeld gebruik gemaakt van social media

75%

Van de gebruikers zoekt producten op social media

200.000.000

Bezoeken een bedrijfsaccount per dag

Kunnen we eigenlijk nog wel zonder Instagram. Het is één van de belangrijkste spelers op het gebied van social media. De bedoeling van het platform was om alleen mooie foto’s te delen, maar tegenwoordig kunnen we veel meer met Instagram. Instagram is enorm populair onder de jongeren, maar ook de eerdere generaties beginnen het platform te ontdekken. De gebruiker maakt content en wil graag content delen en hierop kunnen andere gebruikers reageren. Daarom is Instagram ook een platform waarbij u gemakkelijk te vinden bent.

Twitter is het platform wat herkend wordt aan het logo met de blauwe vogel. Dit is een platform waarbij vooral korte en snelle berichtjes verzonden kunnen worden. De gebruikers plaatsen tweets die video’s, links, foto’s en tekst kunnen bevatten en worden deze berichten op hun eigen profiel geplaatst en zo naar hun volgers gestuurd. Twitter moet u dan ook niet gebruiken om uitgebreide berichten te versturen, mensen zitten namelijk maar gemiddeld zes minuten per dag op Twitter, laten wij dan samen proberen om gevonden te worden in die zes minuten.

LinkedIn is het grootste professionele netwerk op het internet. U kunt LinkedIn namelijk gebruiken om de juiste baan of stageplek te vinden, verbinding te maken en professionele relaties te versterken, en leren de vaardigheden die u nodig hebt om te slagen in uw carrière. LinkedIn wordt dan ook vaak gebruikt om vacatures uit te sturen. Elke minuut worden er zes mensen aangenomen via LinkedIn wereldwijd. Mocht u moeite hebben met personeelswerving, ook daar hebben wij verstand van!

TikTok is een platform waarbij er niet foto’s worden geplaatst maar juist filmpjes. Het begon als een app waarbij mensen zichzelf filmen tijdens het zingen, playbacken of het dansen. Maar tegenwoordig is TikTok veel meer. Jongeren stappen ook over van Facebook naar TikTok. Toch zien we ook hier dat de oudere generatie steeds meer op TikTok zit. Ook zien we steeds vaker dat de grote merken gebruik maken van TikTok, denk hierbij aan de Efteling of Bol.com. Nieuwsgierig hoe u gevonden kan worden op social media, schakel dan ons in en we gaan samen voor resultaat!

Facebook is een platform waarbij promotie vooral gericht is op de oudere generatie. Facebook is namelijk bijna overal. Dit platform bevat nu al wereldwijd meer dan 2,85 miljard Facebookgebruikers. Een bizar aantal! Toch zien we dat steeds minder jongeren gebruik maken van Facebook hierom is Facebook een goed platform als u wilt focussen op de wat ouderen doelgroep.

05

TikTok

04

LinkedIn

03

Twitter

02

Facebook

01

Instagram

Social media

met resultaat.

Wij van Wolf Online Marketing houden er van om ons volledig te focussen op online resultaat voor uw bedrijf.

Social media is hierin een belangrijk factor. Daarnaast doen we graag een bakkie met u. U kunt bij ons terecht voor een volledig vrijblijvend adviesgesprek. Klinkt goed toch?
 

Social media heeft het voordeel dat wij uw doelgroep direct kunnen bereiken en kunnen aanspreken. Vaak via de volgers worden wij weer voorgesteld aan mensen uit de vriendengroep van de volgers. Zo hoeven wij niet altijd alle werk te doen. Het verzamelen van gegevens is wel ongelofelijk belangrijk voor ons. Hierdoor kunnen wij inspelen op de behoeftes van de klant.

Resultaat

Uniek

Krachtig

Veelgestelde vragen Social Media

Social media beheer uitbesteden of zelf doen?

Waarom is social media zo belangrijk voor mijn bedrijf?

Je wilt aan de slag met social media, maar u heeft hier simpelweg te weinig tijd en/of mankracht voor. Dan is het uitbesteden van social media een uitstekende oplossing. U wilt gebruik maken van social media voor uw bedrijf maar u weet nog niet hoe. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij nemen alles onder de loep tot aan het social media gebruik van u als bedrijf als dat van uw doelgroep. Daarna bespreken we de doelstellingen en de mogelijke strategieën en stellen we een contentkalender op. De lijntjes houden we kort zodat er continue bijgestuurd kan worden. Het focussen op resultaat behalen is wat voor ons telt.

Tegenwoordig is social media niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Niet alleen particulieren maken er gebruik van, maar ook bedrijven kunnen ook niet meer zonder. Via social media marketing kunt u in contact komen met uw doelgroep en uw naamsbekendheid vergroten. Er zijn verschillende soorten content dat mensen aanspreekt.

 

U moet ervoor zorgen dat u mensen inspireert en enthousiasmeert. Mensen zijn vaak nieuwsgierig naar wat een ander van uw product of dienst vindt. Daarom delen wij vaak ook verhalen van klanten of producten waarbij de ervaring van de klant goed was. Maar maakt u geen zorgen wij zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat de klanten een goede ervaring krijgt met uw bedrijf.

bottom of page