top of page

Video Recruitment

Werven in de hedendaagse snelle zakenwereld is gewoon gigantisch moeilijk. Vandaar dat wij ons er ook op gericht hebben en met succes. We hebben al vele bedrijven geholpen met hun recruitment marketingstrategie. Een van de belangrijkste aspecten voor ons succes is het maken van een recruitment video.

Snel schakelen

Bewezen resultaat

Innovatief werven

Waarom een Recruitment video zo top is

Het wervingslandschap is geëvolueerd en video laten maken voor recruitment is naar voren gekomen als een krachtig middel om voorop te blijven lopen op de concurrentie. Je trekt betere kandidaten aan, doordat je laat zien wat voor bedrijf je echt bent. Je cultuur kun je echt naar voren laten komen, waardoor mensen eerder gaan solliciteren.

  • 28 sollicitanten in 1 maand

  • 2800 websitebezoekers

  • 10+ sollicitanten

  • 2 Nieuwe werknemers

  • 20+ Sollicitanten

  • 3 Nieuwe werknemers

  • 10+ Sollicitanten

  • 2 nieuwe werknemers

Een paar resultaten:

Onze klanten zeggen:

De samenwerking vonden we in 1 woord; super.

Jullie waren heel flexibel en keken naar wat past bij ons bedrijf.

Daarnaast hadden we vanaf het begin gelijk prettig contact en het resultaat is zelfs boven verwachting.

Johan van der Schelde

Bouwbedrijf van der Schelde

Het laten bouwen van een nieuwe site en het starten met adverteren via social media is een spannend proces, welke keuzes moet je maken?


Wolf online marketing heeft ons gedurende het hele proces heel goed begeleid, met een duidelijk doel en een strakke planning. De eerste resultaten zijn inmiddels zichtbaar en die sluiten mooi aan bij de verwachtingen. Met dank aan Wolf!

Willem van den Brandt

The Innersense

Wij zijn blij met de mannen van Wolf en hun frisse kijk op werven in deze krappe arbeidsmarkt.

 

Wolf heeft een supertoffe campagne voor New Motion uitgezet met nieuwe collega’s als resultaat!!

Pascalle Vermunt

New Motion

Ik werk graag met de twee wolven van Wolf Marketing en heb ik alle vertrouwen erin dat ze niet alleen fysiotherapiebranche bedrijven van dienst kunnen zijn maar in feite ieder bedrijf dat kampt met personeelstekort en het goed online wegzetten van een onderneming.

Ik zit er nu zelfs samen mee in een vof, dus aan vertrouwen geen gebrek.

Rein-Jan Elenbaas

Fydee Vitae

Onze werkenbij video's

Een van de grootste factoren van het succes van onze campagne's zijn onze werkenbij video's. Mensen krijgen direct een beeld van de sfeer binnen het bedrijf, waardoor ze sneller zullen solliciteren. Hieronder een aantal voorbeelden.

WIJ BEGINNEN EIGENLIJK ALTIJD MET EEN BAKKIE

Dus je wilt nieuwe personeel en bent klaar voor de volgende stap in je wervingsproces?

Drink dan eens een bakkie met ons, je hebt niet zo heel veel te verliezen en tot nu toe is het altijd gezellig geweest! Het is volledig vrijblijvend!

Bovendien zijn al onze klanten onze klanten gebleven, misschien zegt dat ook wat..

Waarom voor onze recruitment video’s kiezen

Gehele proces

Wij bieden niet allen de recruitment video aan, maar kunnen je helpen in het gehele wervingsproces voor je nieuwe personeel. Van campagne tot website, wij ondersteunen je.

Korte lijntjes

We hebben een klein team, waardoor we snel kunnen schakelen

Bewezen resultaat

We hebben al voor honderden sollicitanten gezorgd bij onze klanten, vandaar dat we ook redelijk zelfverzekerd zijn in onze recruitment video’s, oftewel het gehele proces

Hoe Video's Effectief in te Zetten voor Recruitment

Nu je de voordelen van video laten maken voor recruitment begrijpt, vraag je je misschien af hoe je video's effectief kunt inzetten in je wervingsproces. Hier zijn enkele tips om je op weg te helpen:

100+

Sollicitanten, and counting

10.000

Geïnteresseerden

330.000

Mensen bereikt

10+

Verschillende campagne's

Voordat je een video laat maken, is het belangrijk om je doelgroep te identificeren. Wie zijn de kandidaten die je wilt aantrekken en welk type video zal hen het meest aanspreken? Een doelgroep is in principe voor elke marketinguiting het begin.

Het is belangrijk om de lengte van je video in de gaten te houden, zodat je de aandacht van kijkers kunt behouden. Probeer je video kort en krachtig te houden. Wij proberen altijd de recruitment video tussen de 1 en de 3 minuten te houden.

Tegenwoordig kan je natuurlijk ook met je telefoon een video maken. Dit raden we wel af. De video wordt namelijk een uithangbord voor je bedrijf. Zorg er dus voor dat de recruitment video echt hoge kwaliteit is.

Wat heb je er precies aan als je recruitment video niet wordt bekeken? Nou precies, niks dus! Vandaar dat we altijd aanraden om een campagne te gaan doen omtrent de video. Hierdoor krijgen eventuele sollicitanten de video te zien.

Een goed verhaal kan de aandacht van kijkers vasthouden en hen emotioneel betrekken. Vertel het verhaal van jouw bedrijf, en vooral laat je werknemers aan het woord. Zij kunnen echt vertellen wat het zo leuk maakt om bij jou te werken.

05

Campagne

04

Zorg dat het echt professioneel is

03

Kort en Krachtig

02

Een Verhaal

01

Doelgroep

Recruitment video

Wil je nou echt nieuw personeel? Een video waar je trots op kan zijn? Denk dan eens aan ons voor je recruitment marketing video.

We hebben alles in huis om jouw grootste probleem op te lossen. Het vinden van personeel in deze markt. Neem eens contact op, is volledig vrijblijvend!

Resultaat

Uniek

Krachtig

Veelgestelde Vragen over een recruitment video

Is het echt nodig om een video te laten maken voor recruitment?

Kan ik zelf een video maken voor recruitment of moet ik een professional inhuren?

Hoe kan ik de juiste boodschap overbrengen in mijn recruitment video?

Ja, een video kan een waardevol hulpmiddel zijn in het wervingsproces. Kijk het kan natuurlijk zonder, je kan hier ook resultaat mee behalen. Echter zien wij dat met een recruitment video het wel echt vele malen beter gaat in de campagnes die wij draaien voor onze klanten.

Tuurlijk kan je zelf een video maken voor recruitment. Alleen is die ook echt het gene wat je wilt uitstralen voor je bedrijf?

Goede vraag! Het belangrijkste is om gewoon echt uit te stralen wat je bedrijf uniek en leuk maakt. Wees eerlijk, het heeft natuurlijk geen zin om je recruitment video nep te maken. Als er dan iemand solliciteert prikt hij er ook zo doorheen namelijk.