top of page

Recruitment marketing bureau

Op zoek naar een recruitment marketing bureau die wel resultaat haalt? Eentje die al voor honderden sollicitanten heeft gezorgd bij onze klanten? Aangenaam! Wij zijn Wolf Online Marketing. Wij hebben dé manier ontwikkeld in recruitment marketing.

Snel schakelen

Bewezen resultaat

Innovatief werven

Het recruitment marketing bureau

Doordat veel van onze klanten met een personeelsprobleem zaten, hebben wij een nieuwe manier van recruitment marketing gecreëerd. En met succes. Door middel van strakke foto’s en video’s krijgen wij het voor elkaar om onze campagnes te laten slagen voor veel bedrijven. Wij zijn dan ook het recruitment bureau van Nederland. Al zeggen we het zelf natuurlijk..

  • 28 sollicitanten in 1 maand

  • 2800 websitebezoekers

  • 10+ sollicitanten

  • 2 Nieuwe werknemers

  • 20+ Sollicitanten

  • 3 Nieuwe werknemers

  • 10+ Sollicitanten

  • 2 nieuwe werknemers

Een paar resultaten:

Onze klanten zeggen:

De samenwerking vonden we in 1 woord; super.

Jullie waren heel flexibel en keken naar wat past bij ons bedrijf.

Daarnaast hadden we vanaf het begin gelijk prettig contact en het resultaat is zelfs boven verwachting.

Johan van der Schelde

Bouwbedrijf van der Schelde

Het laten bouwen van een nieuwe site en het starten met adverteren via social media is een spannend proces, welke keuzes moet je maken?


Wolf online marketing heeft ons gedurende het hele proces heel goed begeleid, met een duidelijk doel en een strakke planning. De eerste resultaten zijn inmiddels zichtbaar en die sluiten mooi aan bij de verwachtingen. Met dank aan Wolf!

Willem van den Brandt

The Innersense

Wij zijn blij met de mannen van Wolf en hun frisse kijk op werven in deze krappe arbeidsmarkt.

 

Wolf heeft een supertoffe campagne voor New Motion uitgezet met nieuwe collega’s als resultaat!!

Pascalle Vermunt

New Motion

Ik werk graag met de twee wolven van Wolf Marketing en heb ik alle vertrouwen erin dat ze niet alleen fysiotherapiebranche bedrijven van dienst kunnen zijn maar in feite ieder bedrijf dat kampt met personeelstekort en het goed online wegzetten van een onderneming.

Ik zit er nu zelfs samen mee in een vof, dus aan vertrouwen geen gebrek.

Rein-Jan Elenbaas

Fydee Vitae

Onze werkenbij video's

Een van de grootste factoren van het succes van onze campagne's zijn onze werkenbij video's. Mensen krijgen direct een beeld van de sfeer binnen het bedrijf, waardoor ze sneller zullen solliciteren. Hieronder een aantal voorbeelden.

WIJ BEGINNEN EIGENLIJK ALTIJD MET EEN BAKKIE

Dus je wilt nieuwe personeel en bent klaar voor de volgende stap in je wervingsproces?

Drink dan eens een bakkie met ons, je hebt niet zo heel veel te verliezen en tot nu toe is het altijd gezellig geweest! Het is volledig vrijblijvend!

Bovendien zijn al onze klanten onze klanten gebleven, misschien zegt dat ook wat..

3 Redenen om te kiezen voor ons recruitment marketing bureau

Alle diensten

We bieden alle diensten om alle aspecten van jouw wervingsproces te optimaliseren. Van vacature-optimalisatie tot social media marketing, van employer branding tot social advertising, en van foto tot video wij hebben alles in huis om jouw wervingsinspanningen te ondersteunen en te verbeteren. Je hoeft niet te schakelen tussen meerdere bureaus, maar kunt alles onder één dak regelen bij ons. Wel zo makkelijk toch?

Korte lijntjes

Bij ons recruitment marketing bureau geloven we in transparantie en communicatie. We reageren snel, passen snel aan en houden van deadlines. Wij denken dat het enorm belangrijk is om onze campagnes snel aan te kunnen passen waar nodig. Niemand houdt van geld weggooien niet waar?

Daadwerkelijk resultaat

Je zal niet de eerste zijn die niet geloofd dat dit kan werken. Wij waren namelijk de eerste die dachten dat het niet kon in deze markt. Totdat we opeens meer dan 20 sollicitanten op een technische vacature kregen. Er is dus toch een mogelijkheid op nieuwe werknemers zonder recruiters die er tussen zitten.

Recruitment marketing met resultaat.

Onze manier levert gewoon echt personeel op. Vandaar dat we er dan ook zo zeker van zijn, jouw bedrijf te kunnen helpen.

100+

Sollicitanten, and counting

10.000

Geïnteresseerden

330.000

Mensen bereikt

10+

Verschillende campagne's

Die ongelofelijke saaie teksten gooien we in ieder geval als eerste de deur uit. Ons recruitment marketing bureau maakt gebruik van sprekende teksten, die je toekomstige werknemer direct aanspreken. Niet eromheen praten maar get to the point.

We helpen jou bij het ontwikkelen en bevorderen van jouw werkgeversmerk. Het is een beetje een nietszeggend woorden, althans vinden wij. Maar onze klanten vragen er toch naar. Vandaar dat we de juiste mensen hiervoor hebben binnen onze organisatie.

Content is king. Door middel van foto’s en video’s laten we jouw bedrijf opvallen tussen alle bedrijven die natuurlijk ook aan recruitment marketing doen. Net iets anders dan de rest, eerlijk en doeltreffend wat past bij jouw bedrijf. Dat is onze content.

Social media campagnes tegenwoordig bereik je zo je doelgroep. En wij zijn erin gespecialiseerd, helemaal als het om campagnes voor personeel gaat.

Social media is vaak de eerste snelle winst die we kunnen behalen voor recruitment marketing. Misschien volgt je toekomstige werknemer je al. Door middel van strakke content zorgen we ervoor dat je gaat opvallen op social media.

05

Online campagnes

04

Content creatie

03

Employer branding

02

Social media marketing

01

Tekst optimalisatie

Recruitment marketing bureau.

Kies vandaag nog voor ons recruitment marketing bureau en ervaar de voordelen van een strategische en resultaatgerichte aanpak. Onze klanten blijven bij ons, en dat is ook waar we altijd voor blijven gaan.

We beginnen eigenlijk altijd met een bakkie bij jouw bedrijf. Leren we elkaar meteen kennen en het is volledig vrijblijvend! Oja, die gratis tips heb je dan sowieso binnen

Resultaat

Uniek

Krachtig

Veegestelde vragen over eenrecruitment marketing bureau

Wat is een recruitment marketing bureau?

Welke diensten biedt een recruitment marketing bureau aan?

Waarom zou mijn organisatie een recruitment marketing bureau moeten overwegen?

Een recruitment marketing bureau is een gespecialiseerd bureau dat organisaties ondersteunt bij het aantrekken van geschikte kandidaten voor hun vacatures.

Ligt natuurlijk aan het recruitment marketingbureau, maar wij bieden in ieder geval alles aan wat nodig is voor een succesvolle campagne.

Omdat we heel aardig zijn. Haha, dat terzijde maar wij kunnen je bedrijf echt helpen naar het volgende niveau. Personeel is steeds lastiger te vinden en wij hebben al meerdere bedrijven helpen groeien door middel van onze campagnes