top of page

Recruitment marketing

Als je op zoek bent naar nieuwe werknemers voor jouw bedrijf, dan is recruitment marketing de sleutel tot succes! En als je op zoek bent naar een top recruitment marketingbureau, Dat zijn wij! We hebben al vele bedrijven geholpen bij de zoektocht naar een nieuwe werknemer. En met succes!

Snel schakelen

Bewezen resultaat

Innovatief werven

Recruitment marketing met resultaat

In deze markt is het niet meer simpel en vanzelfsprekend om een nieuwe werknemer te vinden. Recruitment marketing helpt hierbij. Tenminste de juiste manier van recruitment marketing. Wij hebben een manier ontwikkeld waarmee we ongeveer altijd voor sollicitanten bij onze klanten zorgen. Veel van onze klanten blijven daarom ook bij ons hangen voor recruitment marketing. En niet gek ook.

  • 28 sollicitanten in 1 maand

  • 2800 websitebezoekers

  • 10+ sollicitanten

  • 2 Nieuwe werknemers

  • 20+ Sollicitanten

  • 3 Nieuwe werknemers

  • 10+ Sollicitanten

  • 2 nieuwe werknemers

Een paar resultaten:

Onze klanten zeggen:

De samenwerking vonden we in 1 woord; super.

Jullie waren heel flexibel en keken naar wat past bij ons bedrijf.

Daarnaast hadden we vanaf het begin gelijk prettig contact en het resultaat is zelfs boven verwachting.

Johan van der Schelde

Bouwbedrijf van der Schelde

Het laten bouwen van een nieuwe site en het starten met adverteren via social media is een spannend proces, welke keuzes moet je maken?


Wolf online marketing heeft ons gedurende het hele proces heel goed begeleid, met een duidelijk doel en een strakke planning. De eerste resultaten zijn inmiddels zichtbaar en die sluiten mooi aan bij de verwachtingen. Met dank aan Wolf!

Willem van den Brandt

The Innersense

Wij zijn blij met de mannen van Wolf en hun frisse kijk op werven in deze krappe arbeidsmarkt.

 

Wolf heeft een supertoffe campagne voor New Motion uitgezet met nieuwe collega’s als resultaat!!

Pascalle Vermunt

New Motion

Ik werk graag met de twee wolven van Wolf Marketing en heb ik alle vertrouwen erin dat ze niet alleen fysiotherapiebranche bedrijven van dienst kunnen zijn maar in feite ieder bedrijf dat kampt met personeelstekort en het goed online wegzetten van een onderneming.

Ik zit er nu zelfs samen mee in een vof, dus aan vertrouwen geen gebrek.

Rein-Jan Elenbaas

Fydee Vitae

Onze werkenbij video's

Een van de grootste factoren van het succes van onze campagne's zijn onze werkenbij video's. Mensen krijgen direct een beeld van de sfeer binnen het bedrijf, waardoor ze sneller zullen solliciteren. Hieronder een aantal voorbeelden.

WIJ BEGINNEN EIGENLIJK ALTIJD MET EEN BAKKIE

Dus je wilt nieuwe personeel en bent klaar voor de volgende stap in je wervingsproces?

Drink dan eens een bakkie met ons, je hebt niet zo heel veel te verliezen en tot nu toe is het altijd gezellig geweest! Het is volledig vrijblijvend!

Bovendien zijn al onze klanten onze klanten gebleven, misschien zegt dat ook wat..

Waarom kiezen voor onze recruitment marketing?

Een bewezen trackrecord

Wij leveren en hoe. Onze klanten hebben fantastische resultaten behaald door ons in te schakelen voor hun recruitment marketing. We hebben al voor meer dan 100 sollicitanten gezorgd op functies waarvan niemand dacht dat het nog mogelijk was.

Totaalplan

Van het maken van vacatures en advertenties tot het optimaliseren van jouw employer brand en het uitvoeren van social mediacampagnes. Wij maken het. Je hoeft niet voor je foto’s of video’s naar een ander bedrijf. En we hebben juist enorm veel ervaring in het maken van content voor recruitment marketing.

Korte lijntjes

1 Aanspreekpunt. Alle ervaring van meerdere freelancers. Dat is hoe wij werken. We reageren enorm snel en passen nog sneller aan. De manier om resultaat te halen in deze enorm lastige markt.

Recruitment marketing op maat

Voor ieder bedrijf is het anders. Zo simpel is het. Gelukkig hebben wij een enorm breed scala aan bedrijven geholpen. Van fysio tot sloper, wij hebben ze gevonden voor onze klanten.

100+

Sollicitanten, and counting

10.000

Geïnteresseerden

330.000

Mensen bereikt

10+

Verschillende campagne's

Recruitment marketing valt of staat bij goede teksten. Weg met wollige saaie vacatureteksten, maar get to point. Wij hebben er gelukkig genoeg gemaakt en weten wat converteert of helemaal niet converteert.

Social media is een goede stap om mee te beginnen. Neem je toekomstige werknemer mee in de sfeer van jouw bedrijf. Film dan uitje of maak een foto van de vrijmibo. Recruitment marketing begint bij het laten zien waarom mensen bij jouw bedrijf moeten gaan werken.

Dit is het aller allerbelangrijkste voor succes. Het adverteren op social media door middel van campagnes. We zorgen ervoor dat er een enorm bereik wordt gecreëerd, waardoor er een grote kans is dat je werknemer ertussen zit.

Heeft het zin om te adverteren zonder goede foto’s of video’s? Naar onze mening niet. Vandaar dat we gespecialiseerd zijn in het maken van content voor recruitment marketing.

We helpen jou bij het ontwikkelen van een sterk employer brand dat potentiële werknemers aanspreekt. Wij hebben de juiste mensen die precies de vinger op de zere plek liggen bij jouw bedrijf. Dit is natuurlijk niet altijd nodig, maar als het nodig is kan je dat gewoon bij ons doen. En met succes.

05

Content

04

Recruitment campagnes

03

Social media

02

Employer branding

01

Pakkende teksten

Recruitment marketing voor jouw bedrijf?

Kortom, als je op zoek bent naar een recruitment marketingbureau dat jou kan helpen de beste kandidaten aan te trekken voor jouw bedrijf, dan is ons bureau de juiste keuze voor jou. Je hebt 1 aanspreekpunt, snelle lijntjes en eigenlijk alle diensten die je nodig hebt in 1. En dan ook nog eens met bewezen resultaten.

Wacht niet langer en neem contact met ons op om te bespreken hoe wij jou kunnen helpen met jouw recruitment marketing. We komen vrijblijvend langs, tenminste als je ons een bakkie koffie aanbiedt en geven je sowieso al tips. Als het nou klikt gaan we direct voor je aan de slag. Tijd is geld niet waar?

Resultaat

Uniek

Krachtig

Veelgestelde vragen over recruitment marketing

Wat is recruitment marketing?

Waarom is recruitment marketing zo belangrijk?

Welke kanalen kan je gebruiken voor recruitment marketing?

Maar hoe pak je recruitment marketing nu het beste aan?

Recruitment marketing is een strategie waarbij bedrijven verschillende marketingtechnieken worden toegepast om te zorgen voor nieuwe werknemers! Wel zo lekker als je wilt groeien in je bedrijf.

Simpel: het vergroot de kans dat je nieuwe werknemers in deze markt krijgt. En misschien nog wel belangrijker. Er wordt ook gekeken naar het interne proces in het bedrijf waardoor je huidige werknemers misschien nog wel beter worden.

Enorm veel! Van offline tot online, eigenlijk kan je alles gebruiken. MAAR! Wij geloven dat je het beste social media kan gebruiken als je kostenbesparend wilt gaan werken met je recruitment marketing.

Ons inhuren natuurlijk haha. Logisch dat we dit zeggen, maar je kan natuurlijk ook zelf aan de slag. Gebruik je social media, probeer je werknemers te inspireren om eens iemand mee te nemen. Of schakel een recruitment marketingbureau in.

bottom of page