Gaan 1 stap verder

Houden oog op resultaat

Wij bieden het gehele proces aan

Houden altijd korte lijntjes

DSC02354.jpg

Waarom voor ons kiezen?

DSC02335.jpg

Dit heb ik vaker gehoord...

Dat geloven wij direct. Er zijn enorm veel online marketing bureau's en ze beloven in principe allemaal gouden bergen. Wij zijn echter wel degelijk anders en komen niet met allerlei dure taal en loze beloftes.

Het begint bij ons altijd met een bakje koffie, zo kunnen wij uw online kansen bespreken en een eventueel plan maken. Volledig gratis,!

Een bakje koffie is altijd lekker en we maken dan ook graag een afspraak met u. Wat wij precies doen? Klik op deze tekst, of scroll nog wat naar onder!

Onze expertises

Het liefst bieden wij u een volledig pakket aan. Niet alleen omdat dit natuurlijk het meest interessant is voor ons( ja zo eerlijk zijn wij). Maar met een volledig pakket kunnen wij echt het verschil gaan maken voor u. Natuurlijk kan u ook een specifieke expertise bij ons aanvragen, dit werkt natuurlijk ook zeer goed.

Webdesign

Een website, de belangrijkste online marketingtool van uw bedrijf. 

Waarom is een website dan toch vaak een ondergeschoven kindje? Dat snappen wij ook niet.

Wij zijn dan ook gespecialiseerd in het maken van een converterende website. 

 

Uw website zorgt ervoor dat uw websitebezoeker precies kan zien waar uw bedrijf voor staat.

 

Hierdoor zal de bezoeker sneller converteren naar een klant op uw site. En dat is wat we allemaal willen natuurlijk.

 

Een goede website draagt zelfs bij aan uw vindbaarheid online. Hierdoor wordt het resultaat steeds beter voor uw bedrijf online.

 

Interesse? Laten we een bakkie doen!

Google resultaat

Google is de allerbelangrijkste zoekmachine van de wereld. In Nederland wordt meer dan 94% van de zoekopdracht gedaan in Google.

Het is dan ook belangrijk om Google goed te vriend te houden. Hoe je dat doet? Daar zijn de meningen over verdeeld.

Het algoritme van Google is voor iedereen een geheim, echter zijn er wel gigantisch veel manieren om het algoritme van Google voor je te laten werken.

Wij zijn hierin enorm geïnteresseerd en proberen dan ook alles om resultaat in google te behalen. 

Door onze ervaring met Google behalen wij enorm goede resultaten in Google. 

Wij beloven u geen goude bergen. In google optimalisatie gaat enorm veel tijd zitten, maar wanneer het eenmaal werkt voor uw site, kan u ook echt gigantische stappen gaan zetten.

Content Creatie

Goede content is misschien wel het belangrijkste om online resultaat te behalen.

Content is in principe alles wat u op deze site ziet. Of het nou gaat om een bedrijfsfilm, een blog of een foto. Het valt allemaal onder content.

Laten wij nou net dit allemaal aanbieden. Wij zijn gespecialiseerd in het maken in content voor elk bedrijf.

Heeft u bijvoorbeeld onze bedrijfsfilms al gezien?

Of onze andere content?

Zoals u kunt zien bieden wij alle soorten content aan en kunnen wij u met alles van dienst zijn. Of het nou gaat om bedrijfsfotografie of een droneshot. Wij hebben het.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Melk of suiker?

DJI_0155.jpg

WIE ZIJN JULLIE?

Wolf Online Marketing

Wolf online marketing is een echt Zeeuws no-nonsens online marketing bureau. Wij helpen bedrijven graag een stapje verder in het online resultaat. 

Wij kennen elkaar van de opleiding Ondernemerschap in Breda. Op deze opleiding kwamen we voor het eerst in aanraking met online marketing. Hier is het balletje begonnen te rollen.

Wij zijn verschillende vrienden en familieleden gaan ondersteunen met online marketing en zijn hierdoor steeds een stukje gegroeid. Na onze opleiding hebben we de stap gezet om een online marketing bureau te gaan opzetten.

In ons blog nemen wij u mee in de wereld van online marketing. Voor vragen kan u ons altijd bereiken! Het liefst doen we een bakkie natuurlijk!

DSC02273.jpg

Online marketing bureau in Middelburg

Als Zeeuws bedrijf proberen wij zoveel mogelijk bedrijven te helpen in het prachtige Zeeland. Ondanks dat wij in Goes zitten, zijn wij vaak te vinden in Middelburg en kunnen we in 20 minuten bij u zijn. Kansen genoeg dus!

Wij merken dat er vaak nog prachtige stappen gezet kunnen worden door bedrijven in Zeeland als het gaat om Online marketing gaat. Of het nou om personeelswerving gaat of om een volledige nieuwe website. Wij staan voor u klaar.

Waarom ons contacten voor uw online marketing in Middelburg?

Zeeuwse nuchterheid

Direct en snel actie

Wij bieden daadwerklijk anders aan