DSC02301.jpg
Ontwerp zonder titel (62)_edited.png

Online marketing Zeeland

Samen voor Resultaat

Bent u van mening dat uw bedrijf wel wat hulp bij online marketing in Zeeland kan gebruiken? Dan zit u bij ons goed, want Wolf Online Marketing zorgt voor online zichtbaarheid, meer bezoekers op uw website, hogere conversie en onderaan de streep meer online groei. En we nemen aan dat dat toch is wat u zoekt!

Waarom u met ons in zee moet gaan?

Goede vraag! Niet omdat we het zo goed doen op foto's in ieder geval.. We hebben wel een paar andere redenen.

Ontwerp zonder titel (79).png

Altijd 1 stap verder

Wij zetten een stap verder voor u. We proberen altijd meer te leveren dan u verwacht en houden hierdoor onze klanten langer bij ons. Win win toch?

Focus op resultaat

Wat is er nou eigenlijk belangrijker dan resultaat? Wij weten het niet. We houden daarom altijd het resultaat als uitzichtpunt voor de bouw van uw website. Er zijn genoeg sites die super mooi zijn, maar gewoon niet converteren. Met andere woorden, daar heeft u niks aan.

Meedenken in gehele proces

Wij kijken naar uw gehele onderneming en waar u meer resultaat zou kunnen behalen op online gebied. Uw online resultaat moet samen gaan met de onderneming die u zelf al heeft opgebouwd.

Korte lijntjes

Voor ons misschien wel het belangrijkste in een goede samenwerking. Korte contactlijnen. Hierdoor kunnen we snel stappen zetten voor uw online marketing strategie.

DSC02354.jpg

Welke redenen dan?

DSC02335.jpg

Dit belooft iedereen..

Vaker gehoord zeker? Begrijpen we, het is ook lastig om door de bomen het bos nog te zien met al die online marketing bureau's. Misschien helpt een filmpje?

Het liefst leggen we onze ideeën gewoon uit tijdens een lekker bakkie koffie, ondanks dat we een online marketing bureau zijn houden wij toch van het ''offline leven''. Dus...

DSC02273.jpg

Online Marketing in Zeeland

Vroegâh, was het voor bedrijven al genoeg om überhaupt een website te hebben. Tegenwoordig is het is voor bedrijven een must om een goede website te hebben die ook nog eens goed gevonden kan worden. 

Meer dan 75% van de consumenten en bedrijven beginnen hun zoektocht naar een nieuw product of dienst via een zoekmachine. Dit zal alleen nog maar meer worden. Heeft uw concurrent een betere website met een betere plek in de zoekmachines, dan is de kans groot dat u daardoor klandizie misloopt. 

Wacht dus niet te lang met het inzetten van online marketing.
 

Uw Zeeuwse bedrijf laten groeien met online marketing

Als bureau voor online marketing Zeeland zullen we een bijdrage moeten leveren aan uw omzet. Bestaande klanten mogen natuurlijk niet vergeten worden, maar het blijft altijd belangrijk om nieuwe klanten aan te trekken. Dáár zit namelijk een groot deel van uw groei in. Hoe kan Wolf Online Marketing u daarbij helpen?

Wij gaan voor u op jacht naar online groei

Fun fact. Een roedel wolven gaat in de natuurlijke leefomgeving altijd voor de maximale buit tegen minimale risico. Wij ook. We voelen ons helemaal thuis op internet en we pakken de zaken graag op een voortvarende manier aan, zonder u daarbij op onnodig hoge kosten te jagen. First things first dus.

 

Wilt u uw omzet laten groeien, dan valt deze groei te vinden bij bestaande en nieuwe klanten. Nieuwe klanten zoeken bij Google naar bedrijven zoals die van u. Maar geloof ons, ook uw bestaande klanten doen dat.

 

Goede online aanwezigheid is dus een must, want uw bestaande klanten zorgen voor een sterke ruggengraat, maar nieuwe klanten zorgen voor de grootste groei. We richten ons dus vooral op het aantrekken van nieuwe klanten.

 

Ons pakket aan diensten is dan ook helemaal gericht op de zaken die de grootste bijdrage leveren aan uw resultaat.

online marketing zeeland

Onze online marketing diensten

Ons bedrijf in Zeeland is gespecialiseerd in online marketing. Dat is nogal een breed begrip, want internet marketing bestaat uit een combinatie van allerlei tools en technieken om uw bedrijf online te laten groeien. Onder andere de volgende zaken pakken we voor u op.

Wel zo fijn om alles bij 1 bureau te doen namelijk. We denken dat u uw tijd namelijk beter kan besteden aan de dingen waar uw onderneming goed in is.

Zoekmachine optimalisatie

Het is belangrijk om uw website hoog in Google te krijgen. Er passen slechts tien links op de eerste pagina met zoekresultaten. Hoe vaak klikt u door naar tweede pagina?

 

U komt niet zomaar op de eerste pagina terecht. Google beloond alleen de pagina’s die het allerbeste aansluiten bij de zoekopdracht met een hoge positie. SEO, zoals we zoekmachine optimalisatie ook wel noemen, is daarom extreem belangrijk binnen online marketing.

website laten maken zeeland
online marketing zeeland

Maken van websites en webshops

Klanten oriënteren zich vooral online. Een eigen website is dus onmisbaar. Met een mooie website kunt u zich ook meteen van uw beste kant laten zien. Onze websites passen altijd bij de uitstraling van uw bedrijf en zijn altijd helemaal SEO proof om snel uw online marketing doelstellingen te kunnen behalen.

 

Verkoopt u ook producten? Misschien is een eigen webshop wel iets voor u. Met een webwinkel kunt u een hele nieuwe groep potentiële klanten bereiken. Online marketing zorgt ervoor dat uw bedrijf tot ver buiten Zeeland gevonden kan worden en dat biedt hele nieuwe kansen en mogelijkheden.

Content marketing en creatie

Binnen de wereld van de online marketing is content een veelbesproken onderwerp. Wanneer gesproken wordt over content bedoelen we daarmee over het algemeen online uitingen, zoals tekst, afbeeldingen en video.

 

Content is een belangrijk middel om uw doelgroep te kunnen bereiken. Bij content creatie maken we dus content op maat voor meer bezoekers op uw website en uiteindelijk meer klanten.

webdesign zeeland
online marketing zeeland

Sociale media inzetten voor uw bedrijf

Facebook, Instagram, Twitter, TikTok, Pinterest. Voor uw klanten misschien een leuk tijdverdrijf, voor uw bedrijf zijn deze sociale media een uitgelezen kans om onder de aandacht te komen van (potentiële) klanten in Zeeland of zelfs ver daarbuiten.

 

Wanneer sociale media niet goed wordt ingezet is het vooral een tijdrovend onderdeel van online marketing, maar niet voor ons. Wij gaan voor keihard (meetbaar) resultaat.

DJI_0155.jpg

WIE ZIJN JULLIE?

Wolf Online Marketing

Onze passie voor online marketing is ontstaan tijdens de opleiding ondernemerschap in Breda. Tijdens deze opleiding hebben we onze eerste resultaten behaald, daardoor is onze interesse alleen maar gegroeid en zijn we ons echt gaan verdiepen in online marketing.

 

Nadat we onze opleiding hebben afgerond hebben wij besloten onze expertise te willen inzetten om andere bedrijven te ondersteunen in online marketing. Ondanks dat we hebben genoten van het prachtige Brabant, zijn we allebei terug gekeerd naar onze geboorteprovincie Zeeland. In Zeeland liggen nog prachtige kansen op het gebied van Online markteting en wij willen dan ook graag Zeeuwse bedrijven ondersteunen in dit proces.

webdesign zeeland

Wolf Online Marketing voor meetbaar resultaat

Als nuchtere Zeeuwen geloven wij zelf ook niet in mooie praatjes. Waarom zouden we er dan vanuit gaan dat u dat wel zou doen? Wij zorgen er daarom altijd voor dat het effect van onze inspanningen altijd meetbaar is.

 

Door het analyseren van statistieken is te zien wat het effect is van een pagina, een blog, een post op sociale media of een verstuurde e-mail. Zo kunnen we onze energie steken in de dingen die écht iets opleveren voor u. Dat is dus het verschil wanneer u samenwerkt met specialisten in online marketing uit Zeeland.

Veel gestelde vragen over online marketing in Zeeland

Wat zijn de kosten van online marketing in Zeeland?

De diensten van Wolf Online Marketing zijn altijd maatwerk en de kosten van zijn afhankelijk van de hoeveelheid werk. Ons uitgangspunt is altijd dat het niet meer mag kosten dan het uw bedrijf of organisatie oplevert. Wilt u weten over online marketing in Zeeland, neem dan eens helemaal vrijblijvend contact met ons op.

Mijn bedrijf is lokaal actief, wat heb ik aan online marketing?

De meerderheid van de klanten oriënteert zich online. Wanneer uw klant zoekt naar een product of dienst bij hem of haar in de buurt en uw bedrijf komt niet naar voren in de zoekresultaten gaat deze klant mogelijk naar uw concurrent. Het is voor uw bedrijf dus enorm belangrijk om te zorgen dat u de mogelijkheden van internet benut voor uw bedrijf.

Wat is het verschil tussen ‘gewone’ en online marketing?

Bij internet marketing worden de nodige technieken uit de gewone marketing toegepast. Online marketing is veel sneller. Als het moet heeft u binnen een paar uur een online advertentiecampagne draaien. 

Internet is snel, maar ook verandert ook snel. Het is daarom lastig om up-to-date te blijven wanneer u ook alle ballen in uw eigen bedrijf hoog moet houden. Wolf Online Marketing uit Zeeland steekt ook graag de handen uit de mouwen voor uw bedrijf of organisatie.
 

IMG_0461.jpg

Het begint allemaal met een bakkie

Denkt u dat er voor uw bedrijf of organisatie meer uit internet valt te halen? Nodig Wolf Online Marketing uit Zeeland dan eens uit bij u op de zaak voor een bakkie. In een goed gesprek van een tot anderhalf uur kunnen wij u de kansen voor uw bedrijf laten zien. 


Eerst zien, dan geloven...


Zo werkt het bij ons nuchtere Zeeuwen. Daarom onderbouwen we ons verhaal met een aantal praktische voorbeelden uit onze dagelijkse online marketing praktijk. Zo’n gesprek met ons kost u natuurlijk helemaal niets, maar we weten zeker dat u na afloop net zo enthousiast bent over het inzetten van online marketing als dat wij dat zijn.  

 

Geïnteresseerd in de diensten van Wolf Online Marketing uit Zeeland, neem dan eens contact met ons op.
 

Ons Blog