top of page

Bedrijfsvideo

Eerlijk is eerlijk. Bedrijfsvideo, dat klinkt niet zo spannend, toch? Toch is video zeker één van de allerbeste manieren om klanten te verleiden en ze te laten kiezen voor uw product of dienst. Met bedrijfsvideo speelt u zichzelf gegarandeerd in de kijker. Terwijl uw klant relaxed achterover kan zitten, vertelt u met een door ons gemaakte bedrijfsvideo het verhaal rond rond uw bedrijf en uw producten. Laagdrempelig en overtuigend. Dat maakt écht impact.


Een goede bedrijfsvideo zegt meer dan misschien wel duizend woorden. En uw verhaal, dat vertellen wij. Wij zijn Wolf Content Marketing, en we staan voor u klaar om uw ideale bedrijfsvideo te maken.

Snelle leveringstijden

Verschillende budgetopties

Altijd origineel en rechtenvrij

Van verhaal naar bedrijfsvideo

Het is onderzocht. Klanten, ook die van u dus, geven de voorkeur aan video. Zorg dus dat u bedrijfsvideo inzet om uw klanten enthousiast te maken voor uw bedrijf. Wanneer u ons een oogstrelende video over uw bedrijf laat maken, kunt u de harten van uw klanten al binnen enkele tellen veroveren.


Bedrijfsvideo geeft uw onderneming een herkenbaar gezicht. Wij vertellen uw verhaal en brengen haarscherp in beeld waarom de klant voor u moet kiezen en niet voor de concurrent. Video is persuasief en zo heeft de inzet van bedrijfsvideo dus een directe positieve invloed op belangrijke zaken als awareness, klantvertrouwen en loyaliteit. En juist die factoren zorgen voor een conversie boost. Het laten maken van bedrijfsvideo is dus méér dan logisch. Het is een must.


De kracht van bedrijfsvideo zorgt voor duizend-en-één mogelijkheden. Video is niet alleen ideaal om uw visitekaartje af te geven, maar tilt ook uw website naar een hoger niveau. Met een bedrijfsvideo wordt de website beter vindbaar (SEO), maar kunt u ook klanten laten zien hoe u te werk gaat. Dat maakt dan ook dat een bedrijfsvideo verder gaat dan ‘vind ik leuk’s’, maar écht zorgt voor meer klanten.

Droneshots

Originele muziek

Professionele audio

Bereik en conversiegericht

Interviews

Ultra slow motion

Benieuwd naar onze tarieven voor een bedrijfsfilm?

Laat uw e-mailadres achter en u heeft direct onze tarieven in de mailbox! Wel zo makkelijk toch.

Hij zit zo in uw mail!

Eerst zien dan geloven

Belangrijkste onderdelen voor uw bedrijfsvideo

Video over bedrijf

Het zal u natuurlijk niet verbazen dat in een bedrijfsvideo u, uw bedrijf, medewerkers en product of dienst centraal komen te staan. Bedrijfsvideo is daarom ideaal om een ingewikkeld of ‘onsexy’ product interessant te maken.


Om te zorgen dat kijkers aan de buis gekluisterd blijven, maken we gebruik van bewezen marketingtechnieken. Eén daarvan is storytelling. Zo kunnen we de kijker betrokken maken bij uw bedrijf, met als ultieme einddoel deze te laten converteren door het plaatsen van een bestelling, vragen van informatie of bijvoorbeeld het reageren op een vacature. Met andere woorden: een bedrijfsvideo zorgt voor meer engagement en hogere conversie.


Een bedrijfsfilm is daarom méér dan een filmpje waarin u uw verkoopargumenten duidelijk maakt. Door de manier waarop wij uw bedrijf in beeld brengen, nemen we de kijker mee op spreekwoordelijke reis door uw bedrijf. We laten de kijker uw bedrijf als het ware beleven en maken ze uw grootste fans.

Bedrijfsvideo mogelijkheden

Een video voor uw bedrijf, ofwel bedrijfsvideo, is breed inzetbaar. Van een productpresentatie tot een bedrijfsimpressie of corporate video. Alles wat de moeite waard is om te laten zien over uw bedrijf, kan worden uitgewerkt tot interessante bedrijfsvideo. En door de mogelijkheden van online, te combineren met de kracht van video kunnen we snel en effectief de juiste doelgroep bereiken.

Cinematische kwaliteit

Ja, u kunt zelf een bedrijfsvideo opnemen. In de praktijk blijken deze filmpjes geen klantmagneet, maar zappen kijkers juist massaal weg. Daarom zorgen wij ervoor dat uw bedrijfsvideo zo cinematisch als mogelijk wordt. Het oog wil namelijk ook wat. Onze bedrijfsvideo’s overtuigen de kijkers met verbluffende visuals en pakkende storytelling.

Wij zijn experts in het prachtig vastleggen van uw bedrijf. Zelfs de allerkleinste details worden niet uit het oog verloren. Het is voor ons belangrijk dat de hoofdrolspelers van de bedrijfsvideo, u en uw medewerkers dus, vooral zichzelf kunnen zijn. En voor succes trekken we alles uit de kast, zelfs drone beelden. In combinatie met prachtige eindmontage, goed getimede shot wisselingen en spot-on audio zorgt onze samenwerking ervoor dat de bedrijfsvideo succesvol zal zijn.

Bij ons dus zeker niet de standaard, dertien-in-een-dozijn bedrijfsvideo. Nee, écht een video waar u (en wij natuurlijk ook) terecht trots op kunnen zijn. Video’s die de aandacht van de kijker weet te grijpen. Video met de wow-factor, maar die tegelijkertijd eerlijk en oprecht is en daarmee ook recht doet aan uw bedrijf.

DRIVEN BY RESULT

Een bedrijfsvideo geeft uw bedrijf een gezicht en laat uw product, uw dienst of uw medewerkers zien. Het doel van de video verschilt van bedrijf tot bedrijf. Daarom zijn al onze bedrijfsvideo’s maatwerk.We werken daarom ook niet met vaste pakketten en prijzen. In plaats daarvan bespreken we met u het doel van de bedrijfsvideo en zoeken naar een treffende creatieve oplossing om het doel te bereiken.Bedrijfsvideo, waarom zou u?
Er zijn tientallen goede redenen te noemen waarom u een bedrijfsvideo zou moeten (laten) maken. Bijvoorbeeld het vergroten van de naamsbekendheid, zorgen voor meer online sales, meer verkeer naar de website of het optimaliseren van de (online) conversie. Wat dacht u overigens van bedrijfsvideo inzetten voor het werven van nieuwe medewerkers?

Bedrijfsvideo is zo veelzijdig dat bijna ieder bedrijf kan profiteren. Hou er rekening mee dat bij verschillende doelstellingen ons advies is om ook meerdere bedrijfsvideo’s te laten maken. Het is namelijk belangrijk dat bedrijfsvideo kort en krachtig is. Wordt de video te lang, dan wordt het moeilijk kijkers te geboeid te houden en schiet bedrijfsvideo het doel voorbij.

Bij het maken van video’s voor bedrijven staat altijd het resultaat centraal. Onze resultaat gedreven aanpak zorgt dat iedere bedrijfsvideo maatwerk is. Bij ons dan ook geen standaard concepten, maar altijd een bedrijfsvideo die past bij uw bedrijf en doelstellingen. Wij zoeken naar kansen binnen alle mogelijkheden om met bedrijfsvideo uw doel te bereiken.

95%

Van de consumenten onthoudt een video, in vergelijking met 10% voor tekst

33%

Van de online activiteit wereldwijd is het bekijken van online video´s

100 min

Bekijken mensen per dag video´s online

80%

Gaat de conversie gemiddeld omhoog bij een website, wanneer er een video is toegevoegd

Wilt u een bedrijfsvideo door Wolf Online Marketing laten maken, dan start onze samenwerking met een goed gesprek. Tijdens de briefing komen we graag alles te weten over uw onderneming, het project en uw doelstellingen. Daarbij geldt zeker dat twee er meer weten dan één. U weet als geen ander alles rond uw product of dienst, wij hoe we uw doelgroep kunnen aanspreken met bedrijfsvideo's.

Op de draaidag komen we bij u langs voor het opnemen van het beeldmateriaal. Alle eerder gemaakte voorbereidingen vallen op de draaidag als een puzzelstukje in elkaar. Ook voor uw bedrijfsvideo geldt namelijk dat een goede voorbereiding het halve werk is. Vaak kunnen wij zo uw bedrijfsvideo in één dag opnemen.

Op de draaidag filmen we veel. Onmogelijk kan al het beeldmateriaal worden verwerkt in een bedrijfsvideo. Door alleen de beste beelden te gebruiken, zorgen we voor een ijzersterk eindresultaat. Ook uw visie is daarbij belangrijk, dus horen we graag uw mening over de bedrijfsvideo. Zo zorgen we samen voor een eindproduct dat helemaal naar wens is.

De bedrijfsvideo is klaar, en dan? Tijd voor de grote premiere! Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfsvideo gezien kan worden door uw doelgroep.Wanneer u volledig wilt profiteren van de voordelen van bedrijfsvideo, dan is er ook een content marketing strategie nodig. Wanneer u dat wilt nemen wij alles uit handen. We verzorgen de verdere promotie en uw bedrijfsvideo zal te zien zijn op bijvoorbeeld sociale media of de eigen website.

Stapsgewijs werken we naar het eindproduct toe: bedrijfsvideo. Samen met u bedenken, ontwerpen en plannen we de inhoud van de video. Alle input wordt bijgeschaafd tot er een concept is dat staat als een huis.

05

Premiere

04

Nabewerking

03

Shootday

02

Conceptontwikkeling

01

Briefing

Succesvolle bedrijfsvideo in 3 stappen

01

Bedrijfsvideo maken

Wij creëren doelgerichte maatwerk video content.

02

Content verspreiding

We zorgen dat uw bedrijfsvideo gezien wordt door potentiële klanten.

03

Resultaat

Bedrijfsvideo’s zorgen voor o.a. meer website bezoekers, betere conversie en meer sales.

Wij zorgen ervoor

dat onze klanten onze klanten blijven

Natuurlijk zijn we niet het enige bedrijf waar u terecht kunt voor het laten maken van een bedrijfsfilm. Sterker nog, concurrentie is er genoeg. Zelf vinden we dat u zeker met ons zou moeten samenwerken. Bij ons bedrijf bent u geen nummer. Wij zijn er niet op gebrand om u zo snel mogelijk ‘te knippen en scheren’ en we houden zeker niet van uurtje-factuurtje.

 

Ons doel is een lange zakelijke relatie. Een samenwerking waarbij we uw bedrijf goed kennen. Waarbij we de voor uw bedrijf behaalde successen samen kunnen vieren met een glas bubbels of gewoon een biertje. Zo’n samenwerking dus. Dat is ons doel en daar werken we hard voor.

We stoppen niet waar anderen stoppen. We gooien de handdoek niet in de ring wanneer het ingewikkeld wordt of wanneer die ene perfecte shot voor uw bedrijfsfilm nog niet hebben gemaakt.

 

De doelen van uw bedrijf, worden simpelweg ook onze doelen. Daarbij zeggen we wat we doen en nog belangrijker, doen we ook wat we zeggen. Voor ons de normaalste zaak van de wereld, maar dat zal onze Zeeuwse natuur wel zijn.

Resultaat

Uniek

Krachtig

Veelgestelde vragen over bedrijfsfilms

Veelgestelde vragen over bedrijfsvideo

Bedrijfsvideo, wat kost dat om te maken?

Kan ik zelf een bedrijfsvideo maken?

Wat zijn de voordelen van bedrijfsvideo?

We durven te stellen dat video vandaag de dag het nummer één medium is. Video content is goedkoper dan ooit te maken en veel content is al beschikbaar in video format. Uw doelgroep heeft een voorkeur voor video. Een bedrijfsvideo biedt daarom ontzettend veel voordelen. Mensen onthouden de inhoud van een video niet alleen veel beter, maar een (bedrijfs)video is ook nog eens gemakkelijk te delen via sociale media. Enig idee hoeveel zichtbaarheid u dat oplevert?

Dat is lastig om zo op voorhand aan te geven. Een bedrijfsvideo is onderdeel van uw (online) marketing. Niet het maken ervan telt dus, maar het uiteindelijke resultaat. En soms is de hoeveelheid tijd die nodig is voor het maken van de film beperkt en de bedrijfsfilm goedkoop en soms is het meer complex en dus duurder. Wilt u precies weten wat de kosten van een bedrijfsvideo zijn, laten we dan eens een kop koffie drinken. We horen graag van u wat u met de video wilt bereiken. Onze ideeën over het maken van uw bedrijfsvideo krijgt u daar helemaal gratis bij.

De camera’s van mobieltjes zijn vandaag de dag zo goed dat het niet lastig is om een video in hoge kwaliteit op te nemen. Voor het maken van goede videocontent is echter meer nodig dan alleen HD resolutie. Uw bedrijfsvideo heeft sowieso een goed verhaal nodig en echte cinematische kwaliteit moet zorgen voor de wow-factor. Alles om de kijker geboeid te houden natuurlijk.

Bij het maken van een goede bedrijfsvideo telt uiteindelijk één ding: het resultaat. U maakt de video tenslotte voor het genereren van meer verkeer naar uw website, meer sales of bijvoorbeeld het lanceren van een nieuw product of dienst.

Even los van de vraag of u de juiste kennis en apparatuur in huis heeft. Wanneer u het maken van de video’s voor uw bedrijf over te laten aan specialisten, kunt u die doelen simpelweg sneller bereiken. Wij focussen ons volledig op het creëren van sterke bedrijfsvideo Laten we eens babbelen over de perfecte bedrijfsvideo die u zelf zou willen maken. Grote kans dat we u kunnen overtuigen dat het een goed idee is om het maken van de video aan ons over te laten.

U heeft content marketing voor uw bedrijf nodig om te zorgen dat uw website gevonden kan worden. Content is een breed begrip. Tekst is content, maar foto en video ook. Goede content zorgt dat u de interactie met uw bezoekers kunt opzoeken, de juiste informatie kunt aanbieden en de bezoeker op de juiste manier weet te ‘bespelen. Video bij voor website bezoekers de meest populaire manier om informatie te consumeren. Bedrijfsvideo levert dus veel voordelen op.

Een bedrijfsvideo straalt professionaliteit uit.

Zorgt voor meer vertrouwen, en dus hogere conversie.

Een bedrijfsvideo kan worden gebruikt op sociale media.

Uw product of dienst wordt duidelijker en gaat meer ‘leven’ bij de kijker.

Videocontent of een bedrijfsvideo is gemakkelijker te delen of gaat zelfs viral.

Bedrijfsvideo biedt daarom veel voordelen. Benieuwd welke resultaten u kunt verwachten? We vertellen u graag alles over het maken van bedrijfsvideo. Laten we eens - vrijblijvend natuurlijk - iets afspreken.

bottom of page