DSC02301.jpg

Bedrijfsfilm Zeeland

Om succesvol te zijn is het belangrijk dat uw bedrijf professionaliteit en vertrouwen uitstraalt. Met een goede bedrijfsfilm kan de sfeer, de dynamiek en de unieke werkwijze van uw bedrijf in beeld worden gebracht. Een uitstekende manier om nieuwe klanten en interessante relaties aan te trekken.


Til daarom uw bedrijf naar een hoger niveau met een professionele bedrijfsfilm, gemaakt door mensen met kennis van zaken. Zo kunt u laten zien waarin uw bedrijf zich onderscheidt.


U komt zeer professioneel over met een goede bedrijfsfilm en uw potentiële klanten zullen eerder overtuigd raken. Wie wil dat nu niet? Het allerbelangrijkste voor u is uw verhaal online te vertellen. Zou u dat zelf kunnen? Waarschijnlijk wel. Maar bij het maken van een professionele bedrijfsfilm komt stiekem toch heel wat kijken. 


Gelukkig kunnen wij u op dat punt volledig ontlasten. Door onze ervaring nemen we u alles uit handen en hoeft u alleen op te dagen voor de shoot.

Waarop moet u letten bij een bedrijfsfilm

Klantgericht

Wat wilt u precies bereiken met uw bedrijfsfilm?


Hoe spreekt u uw klanten aan, wat vinden uw klanten interessant?
 

Tegenwoordig zijn er talloze bedrijfsfilms in omloop en heeft iedereen er al enorm veel gezien. Zorg daarom dat u onderscheidend genoeg bent om uw klanten/doelgroep aan te spreken. Dan is er ook een grotere kans om uw bedrijfsfilm goed te laten scoren.

Doe inspiratie op

Zoals gezegd zijn er enorm veel bedrijfsfilms. Aan de ene kant is dit lastig, maar aan de andere kant ligt hier ook een kans voor u.


Doe inspiratie op en kijk wat u zelf bij uw bedrijf vindt passen. Hierdoor krijgt u al een goed beeld van uw bedrijfsfilm. En met die kennis kunnen wij ook weer sneller voor u werken!

Waarom is een bedrijfsfilm belangrijk?

U kunt via hele lappen tekst gaan vertellen waarin uw bedrijf zich onderscheidt en alle USP’s uitgebreid toelichten. Als u dat wilt doen, moet u uzelf eigenlijk twee vragen stellen:

DSC02365.jpg

Wie gaat er tegenwoordig nog tekst lezen?

Mensen die zich oriënteren op een bepaald product of dienst, willen eerst de markt een beetje verkennen. Ze gaan producten, diensten en bedrijven met elkaar vergelijken. Teksten die op internet staan, worden dan hooguit grof gescand. Vergelijk het met iemand die u om informatie vraagt en u vervolgens niet laat uitpraten. Een gemiste kans dus.

Komt mijn boodschap goed over?

U hebt dus maar beperkt tijd om uw nieuwe klanten en relaties te informeren hoe u zich onderscheidt van de concurrentie. Daarbij komt nog de beperking die u hebt met tekst. Hoe brengt u het enthousiasme van uw medewerkers in beeld? Of bijvoorbeeld uw unieke werkwijze? Precies!


Een goede bedrijfsfilm informeert uw nieuwe klanten en relaties op een positieve manier over uw bedrijf en de producten en/of diensten die u levert.

De toegevoegde waarde van een bedrijfsfilm

Met een professioneel geproduceerde bedrijfsfilm verhoogt u de resultaten van uw bedrijf. Zo levert een goede bedrijfsfilm u op social media maar liefst 1200% meer deelacties op dan teksten met afbeeldingen die hetzelfde vertellen. Dat is dus snel verdiend.


Na het zien van een goede bedrijfsfilm gaat zo’n 26% van alle kijkers op zoek naar meer informatie over uw bedrijf. Dit vergroot de kans dat de kijker een klant wordt met 1.8 keer. Dat is bijna een verdubbeling!

DSC02295.jpg

Een extern bedrijf een bedrijfsfilm laten maken

Natuurlijk kunt u zelf aan de slag om een bedrijfsfilm te maken. Tegenwoordig heeft iedereen een telefoon waarmee gefilmd kan worden en op elke computer zit wel een programma om een bedrijfsfilm te monteren. Meer heeft u in principe niet nodig. Er zijn genoeg bedrijven die hiermee aardige resultaten halen. 

Waarom zou u dan toch een ander bedrijf inhuren?

Uitstraling is eigenlijk het belangrijkste voor uw bedrijf online. Wanneer u zelf een video gaat maken kan het onprofessioneel overkomen. Om dit te voorkomen zetten veel bedrijven toch de stap om een externe professional met ervaring in te huren. Want die heeft niet alleen de nodige kennis en ervaring in het filmen en maken van video’s, maar ook precies de juiste apparatuur.

Een bedrijfsfilm laten maken door Wolf Online Marketing

Waarom zou u voor ons kiezen bij het maken van een bedrijfsfilm? Heel simpel, wij denken daadwerkelijk met u mee. Veel bedrijven vinden het veel gedoe om dit in te plannen, maar wij komen gewoon langs tijdens uw werkzaamheden.


U hoeft in principe weinig rekening te houden met ons! Wanneer we een goed beeld van uw wensen hebben gaan we aan de slag en nemen u alle werk uit handen.

Onze werkwijze voor een bedrijfsfilm in Zeeland

Kennismaken

Ten eerste willen we graag kennismaken met u en uw bedrijf. Dat kan telefonisch of via een online meeting, maar ook bij ons op kantoor of bij u op locatie. Net wat u het beste uitkomt. 


In ons kennismakingsgesprek krijgt u uitgebreid de tijd om te vertellen wat u graag in beeld gebracht wilt hebben en wat niet. Inderdaad, niet alles hoeft in beeld gebracht te worden, als u dat niet wilt. De vuile vaat en volle vuilnisbakken kunnen we makkelijk overslaan.

Aan de slag

Na het kennismakingsgesprek gaan we voor u aan de slag om alles uit te werken en een draaiboek te maken.
 

Na uw akkoord plannen we de opnamedag(en) meteen in. Zo kunnen we snel schakelen.

Editen 

De opnames zijn achter de rug en de beelden worden op de computer geladen. U kunt dan uw voorkeur voor bepaalde delen uitspreken en het ook melden als u bepaalde beelden niet in de video wilt terugzien

Oplevering 

Als alles netjes is gemonteerd en voorzien van muziek en/of voice over leveren we de video aan u op. Klaar voor gebruik!

Geniet van uw professionele bedrijfsfilm

IMG_0461.jpg

Een bedrijfsfilm in Zeeland door ons laten maken?

Zoals u al kunt zien, hebben we een aantal voorbeelden van bedrijfsfilms op deze pagina staan. Op deze manier hopen we u een goed beeld te geven van de mogelijkheden. Maar er is nog veel meer mogelijk dan alleen deze bedrijfsfilms. We zouden zeggen: