Bedrijfsfilm  Zeeland

Een bedrijfsfilm maken in Zeeland

Om succesvol te zijn is het belangrijk dat uw bedrijf professionaliteit en vertrouwen uitstraalt. Met een goede bedrijfsfilm kan de sfeer, de dynamiek en de unieke werkwijze van uw bedrijf in beeld worden gebracht. Een uitstekende manier om nieuwe klanten en interessante relaties aan te trekken.

 

Til daarom uw bedrijf naar een hoger niveau met een professionele bedrijfsfilm, gemaakt door mensen met kennis van zaken. Zo kunt u laten zien waarin uw bedrijf zich onderscheidt.

U komt zeer professioneel over met een goede bedrijfsfilm en uw eventuele klanten zullen eerder overstag gaan. Wie wilt dat nu niet! Er zijn verschillende stappen die genomen kunnen worden bij het maken van een bedrijfsfilm. Het allerbelangrijkste voor u is uw verhaal online te vertellen. Zou u dat zelf kunnen? Zeer zeker, echter komt er stiekem redelijk veel bij het maken van een professionele bedrijfsfilm kijken. 

Geen zorgen, wij kunnen u volledig ontlasten door onze ervaring nemen wij alles uit handen en hoeft u alleen op te dagen voor de shoot.

Waar moet u op letten bij een bedrijfsfilm?

Klantgericht

Wat wil u precies bereiken met uw bedrijfsfilm?

Hoe spreekt u uw klanten aan, wat vinden u klanten interessant.

Tegenwoordig zijn er enorm veel bedrijfsfilms te vinden en heeft iedereen er al enorm veel gezien. Het is dus belangrijk dat u, uw klanten/doelgroep aan spreekt.

Op deze manier is er een grotere kans om uw bedrijfsfilm goed te laten presteren.

Doe inspiratie op

Zoals we al zeiden zijn er enorm veel bedrijfsfilms. Aan de ene kant is dit lastig, maar aan de andere kant ligt hier ook een kans voor u.

Doe inspiratie op en kijk wat zelf bij uw bedrijf vindt passen. Hierdoor krijgt u al een goed beeld van uw bedrijfsfilm.

 

Kunnen wij ook sneller voor u werken! 

Simpel en snel

Doordat er zoveel afleiding online is, is het lastig om uw kijker geïnteresseerd te houden in uw video.

Houdt het daarom kort en simpel. De kans is dan groter dan de kijker geïnteresseerd blijft in uw bedrijfsvideo.

De kijker zal de informatie dan beter opslaan en er bestaat dan een grotere kans dat de kijker daadwerkelijk actie gaat ondernemen.

Waarom is een bedrijfsfilm belangrijk?

Je kunt hele lappen tekst wijden aan het vertellen waarin jouw bedrijf zich onderscheidt en alle USP’s uitgebreid toelichten. Als je dat wilt doen, moet je jezelf eigenlijk twee vragen stellen:

Wie gaat er tegenwoordig nog tekst lezen?

Mensen die zich oriënteren om een bepaald product of dienst af te gaan nemen, gaan eerst de markt een beetje verkennen. Zij gaan producten, diensten en bedrijven met elkaar vergelijken. Teksten die op internet staan, worden dan slechts gescand. Je kunt dat het beste vergelijken met dat iemand u om informatie vraagt en u vervolgens niet uit laat praten. Een gemiste kans dus.

Komt mijn boodschap goed over?

U hebt dus maar beperkt tijd om uw nieuwe klanten en relaties te informeren hoe u zich onderscheidt van de concurrentie. Daarbij komt nog de beperking die u hebt met tekst. Hoe brengt u het enthousiasme van je medewerkers in beeld. Of bijvoorbeeld jullie unieke werkwijze? Precies.

 

Een goede bedrijfsfilm informeert uw nieuwe klanten en relaties op een positieve manier over uw bedrijf en de producten en/of diensten die u levert.

De toegevoegde waarde van een bedrijfsfilm

Met een professioneel geproduceerde bedrijfsfilm verhoogt u de resultaten van uw bedrijf. Zo levert een goede bedrijfsfilm u op social media maar liefst 1200% meer deelacties op dan teksten met afbeeldingen die hetzelfde vertellen. Dat is dus snel verdient.

 

Na het zien van een goede bedrijfsfilm gaat zo’n 26% van alle kijkers op zoek naar meer informatie over uw bedrijf en vergroot je de kans dat de kijker een klant wordt met 1.8 keer. Allemaal positief nieuws dus.

Een extern bedrijf een bedrijfsfilm laten maken

Natuurlijk kan u zelf aan de slag om een bedrijfsfilm te maken. Tegenwoordig heeft iedereen een telefoon waarop gefilmd kan worden en op elke computer zit wel een programma om een bedrijfsfilm te monteren. In principe is dit ook alles wat nodig is. Er zijn talloze bedrijven die hier succes mee behalen, echter zijn er nog meer bedrijven die toch een professionele stap zetten en een extern bedrijf in huren die de ervaring hebben.

Waarom zou u dan toch een bedrijf inhuren?

Uitstraling is eigenlijk het belangrijkste voor uw bedrijf online. Wanneer u zelf een video gaat maken kan het onprofessioneel overkomen.

 

Bedrijven die hier veel ervaring in hebben kunnen dit voorkomen. Niet alleen doordat de apparatuur aanwezig is, maar ook de nodige kennis in het filmen en maken van video's.

Een bedrijfsfilm laten maken door Wolf Online Marketing

Waarom zou u voor ons moeten kiezen bij het maken van een bedrijfsfilm? Heel simpel, wij denken daadwerkelijk met u mee. Veel bedrijven vinden het veel gedoe om dit in te plannen. Wij komen gewoon langs tijdens uw werkzaamheden.

 

U hoeft in principe weinig rekening te houden met ons! Wanneer wij een goed beeld van uw wensen hebben gaan wij aan de slag en nemen alles uit handen.

Onze werkwijze voor een bedrijfsfilm in Zeeland

1. Kennismaken

Ten eerste willen we graag kennismaken met u en natuurlijk uw bedrijf. Dat kan telefonisch, of via een online meeting, maar ook bij ons op kantoor of bij u op locatie. Net wat het beste uitkomt.

 

In ons kennismakingsgesprek krijgt u uitgebreid de tijd om te vertellen wat u graag in beeld gebracht wilt hebben en wat niet. Inderdaad, niet alles hoeft in beeld gebracht te worden, als u dat niet wilt. De vuile vaat en volle vuilnisbakken kunnen we makkelijk overslaan.

2. Aan de slag

Na het kennismakingsgesprek gaan wij voor u aan de slag om alles uit te werken en een draaiboek te maken.

 

Na uw akkoord plannen we de opnamedag(en) meteen in. Zo kunnen we snel schakelen.

3. Opnames

Spannend! De dag is daar, we gaan opnemen. Maar, geen zorgen. Wij zorgen voor goede opnames terwijl iedereen gewoon aan het werk kan blijven.

4. Editen 

De opnames zijn achter de rug en de beelden worden op de computer geladen. u kunt dan uw voorkeur voor bepaalde delen uitspreken en het ook melden als je bepaalde beelden niet in de video terug wilt zien.

5. Oplevering van uw bedrijfsfilm

Als alles netjes is gemonteerd en voorzien van muziek en/of voice over wordt de video aan je opgeleverd. Klaar voor gebruik!

Een bedrijfsfilm in Zeeland door ons laten maken?

Zoals u al kan zien hebben wij een aantal voorbeelden van bedrijfsfilms op deze pagina staan. Op deze manier hopen wij u een goed beeld te geven van de mogelijkheden, echter is er nog veel meer mogelijk dan alleen deze bedrijfsfilms. Wij zouden zeggen: