DSC02273.jpg

Website op maat laten maken

Wolf Online Marketing vervult uw wensen!

 

U wilt eindelijk een website op maat laten maken die aan uw verwachtingen voldoet?

 

Uw website is tenslotte van cruciaal belang voor de eerste indruk die u maakt op uw bezoekers. Bepalend voor of en hoe uw boodschap door uw bezoekers wordt ontvangen. Het gaat erom u zo uniek mogelijk te presenteren en uw sterke punten en uw USP op een visuele manier zichtbaar te maken. Het verschil met andere bedrijven, zoals uw concurrenten, moet voor uw bezoekers niet alleen duidelijk zijn, maar ook tastbaar en opmerkelijk. Alles moet als een rode draad door uw website lopen.

 

Wij maken uw website op maat met de meest moderne en creatieve ideeën. Als experts putten wij inspiratie uit professionele bedrijfsfotografie en pakkende tekstmodules tot het resultaat aan uw individuele wensen voldoet. Bovendien helpen wij met SEO in termen van vindbaarheid op Google & Co. – zodat u meer tijd overhoudt om u te concentreren op uw essentiële project.

 

Klaar om uw website naar een hoger niveau te tillen?

In 3 stappen naar uw individuele en succesvolle nieuwe website...

Aanvraag & raadpleging

U informeert bij ons naar de creatie van een nieuwe website, webpagina, homepage, landingspagina, internetaanwezigheid of webpresence. Wij begrijpen uw doelstellingen en wensen, analyseren uw data en adviseren u uiteindelijk op een gedetailleerde, duidelijke en doelgerichte manier.

Webdesign & webontwikkeling

Wij conceptualiseren, ontwerpen en ontwikkelen uw nieuwe website op basis van uw doelstellingen en eisen. Uw webdesign kan rechtstreeks worden ervaren in een interactief prototype en de creatie van uw website is te allen tijde zichtbaar voor u - en alleen voor u.

Een website op maat laten maken

Onze allround-pakketten

Elk project is net zo uniek als u en de doelen die u wilt bereiken met uw website. Omdat wij uw website zelf ontwerpen en programmeren, kunnen wij uw website precies aan uw wensen aanpassen. Foto's, video's, tekst, logo, webshop, campagnes – gelukkig zijn wij een allround online marketing bureau en hebben we daarom de mogelijkheid om een allround aanbod te creëren voor uw op maat gemaakte website.

 

Achter uw nieuwe, succesvolle website staat ons sterke team. Als webdesigners, corporate design experts, fotografen en SEO professionals, zijn wij toegewijd aan uw nieuwe website op maat.

 

Wij bieden geen all-in-prijzen, maar individuele aanbiedingen die precies zijn afgestemd op uw doelstellingen en eisen. Op die manier wordt uw website een lonende investering met een uitstekend rendement.

 

Wij geven u graag vrijblijvend advies over uw ideeën en doen u vervolgens eventueel een persoonlijke aanbieding.

 

Wanneer kunnen we beginnen?

website laten maken zeeland
online marketing zeeland

Belangrijke punten om een goede website op maat te laten maken

Individueel website op maat laten maken

De meeste bedrijven hebben al een eigen huisstijl. Dit begint bij de keuze van de kleuren en strekt zich uit tot vele andere gebieden. Een template of standaard-website komt meestal niet overeen met deze huisstijl. Daarom ontwerpen wij een website op maat die zich kan onderscheiden van alle andere online aanwezigheden.

 

Creativiteit

Moderne websites op maat kunnen interactieve elementen bevatten naast statische formats zoals tekst en afbeeldingen. Deze zijn bedoeld om de gebruikerservaring te verbeteren en gebruikers langer op de desbetreffende pagina te houden. U kunt bijvoorbeeld door zogenaamde “micro-interacties” (kleine animaties als de muis-aanwijzer over bepaalde elementen van uw pagina gaat) de aandacht vestigen en oproepen tot actie.

 

Googleoptimalisatie (SEO)

Het algoritme van Google bepaalt voornamelijk hoe relevant uw website is door de leesbare informatie die erop staat. Het is dus des te belangrijker dat u de inhoud van uw teksten niet zomaar kiest, maar afleidt van de zoekintentie van uw (potentiële nieuwe) klanten.

 

Technische uitvoering

Om maar een voorbeeld te noemen: gebruikerservaring. Een reactie op de triomf van mobiele apparaten is de “duimvriendelijke” lay-out. Wereldwijd scrollen rond 3 miljard smartphonegebruikers vooral met hun duimen. Als de lay-out van een pagina niet op dit soort gebruik is voorbereid, zal de gebruikerservaring eronder lijden.

 

Hosting

Uw website is online. En nu? Voor ons houdt het plezier daar niet op, omdat uw website voortdurend moet worden bijgewerkt, zodat u bovenaan de Google-ranglijst staat en gemakkelijk te vinden bent voor uw klanten.

Nu is het tijd om voor uw bedrijf een website op maat te laten maken. Wij brengen uw bedrijf onder de spotlight. Leuk idee, hè?

 

Benieuwd wat we al met andere klanten hebben bereikt?

Een uitwisseling over de huidige ontwikkelingsstatus van uw website is dus op elk moment mogelijk op een zeer duidelijke en transparante manier. Zo kunnen wij in overleg met u uw nieuwe website steeds verder finetunen en bent u er zeker van dat uw nieuwe website wordt zoals u dat wilt.

Wij perfectioneren uw website tot u de “GO” geeft om live te gaan. Wij zorgen samen met u voor het bijwerken en beveiligen van uw nieuwe website nadat deze is gemaakt. Technisch gezien, qua ontwerp en inhoud.

 

Zin in om met ons aan de slag te gaan?

Bakkie doen?

Wij analyseren uw huidige website, uw beoogde situatie, uw branche en uw doelgroep. Op die manier zoeken wij voor u uit hoe u het best gevonden, gezien en begrepen kunt worden, zowel op uw homepage als op elk van uw websites. Met andere woorden: hoe u online succesvol kunt zijn.

 

Uit uw ideeën, doelstellingen en analyse leiden wij een zeer duidelijke aanpak af voor uw nieuwe website. Wij zullen dit open en begrijpelijk met u bespreken en u gericht advies geven over de onderwerpen responsive webdesign, interacties en functies, SEO en online marketing, en ook over uw content.

Op basis van het overleg en de gezamenlijke discussies creëren wij voor u een websiteconcept dat wij met u verfijnen. Met een focus op uw doelstellingen creëren wij intuïtieve gebruikers- en navigatieconcepten. Op die manier vinden uw bezoekers snel hun weg op uw website, voelen ze zich meteen thuis bij u.

 

Naast uw inhoudelijk concept worden onder andere sterke punten op het gebied van corporate design, responsive webdesign en zoekmachineoptimalisatie (SEO) in uw websiteconcept meegenomen.

 

Samen resulteren ze in een samenhangend totaalconcept om voor u de beste website ter wereld te maken.

Een bedrijfsfilm is bij ons ook mogelijk.

Kijk maar eens naar dit voorbeeld:

online marketing bureau

Een website op maat laten maken door Wolf Online Marketing?

Wij bij Wolf Online Marketing programmeren uw website zelf op basis van de nieuwste webtechnologie, expertise en ervaring. Op die manier kunnen we alles uit uw website halen wat vandaag op het web mogelijk is. Het programmeren van uw webdesign zodat het een ervaring wordt en het optimaliseren van elke element precies naar uw doelstellingen.

 

Zin om met ons samen te werken? Prima. We nodigen u graag uit om naar Goes, Zeeland te komen óf we komen gewoon bij u langs. Dan kunnen we op ons gemak met u over onze ideeën praten.

 

Zullen we de koffiemachine alvast opwarmen? 😊