DSC02273.jpg

Website laten maken in Rotterdam

Website laten maken in Rotterdam? Top idee, wij zijn Wolf Online Marketing en wij helpen bedrijven om online resultaat te boeken. Een volledige website op maat gemaakt. Waar dat begint? Met het maken van een effectieve website met strakke afbeeldingen en video's!

 

We bieden volledige pakket oplossingen. U kunt bij ons voor alles terecht wat u nodig heeft voor uw website of e-commerce. Natuurlijk inclusief hosting diensten en met webdesign overleg wanneer dit nodig is.

 

Wat zegt dit over ons? Het betekent dat ons team zich niet alleen inspant om uw website er gelikt uit te laten zien, maar we letten ook om wat er op uw website staat. We maken content die kansen creëert, zorgen voor de perfecte gebruikerservaring en zorgen voor professionele afbeeldingen en ander beeldmateriaal.

 

Onze websites zijn gebruiksvriendelijk, passen altijd bij de uitstraling van uw bedrijf en Google waardeert onze websites met een hoge positie in de zoekresultaten( u had ons anders ook niet gevonden).

Drie goede redenen om een website door ons te laten maken

Recht voor zijn raap

Wij zijn jong en modern en bovendien weten wat belangrijk is om een goede website te maken. Een mooi webdesign is belangrijk, maar het is nog veel belangrijker dat de website net zo uniek is als uw Rotterdamse bedrijf. Wij brengen uw individuele wensen in de praktijk. Voor ons is het het doel dat u tevreden en blij bent met uw (nieuwe) website.

Veel van onze klanten waarderen onze nuchterheid. Bij ons dan ook geen ingewikkeld gedoe of andere fratsen. Gewoon een goede website die doet wat hij moet doen.

 

Heeft u al een eigen logo of bestaand beeldmateriaal? Laat het ons weten en we zullen het integreren tijdens het maken van uw website.

We zorgen voor de optimale zoekmachine optimalisatie.

De belangrijkste regel binnen website marketing is snel, gemakkelijk, direct en zo rendabel mogelijk door uw (potentiële) klanten gevonden te worden. Dat betekent: uw website moet prominent bovenaan in de zoekresultaten worden geplaatst als iemand naar uw product zoekt. Hoe hoger de ranking bij zoekmachines, hoe meer bezoekers – en clicks – u op uw website zult krijgen. Met een website concept dat is gericht op zoekmachine optimalisatie (SEO) zorgen we ervoor dat de inhoud van uw website gevonden kan worden op Google en andere zoekmachines.

Onze klanten blijven onze klanten

Nadat we uw website hebben gemaakt, controleren we alle inhoud en nemen alles met u door. Ook bespreken we hoe we verder moeten gaan. Zodra u tevreden bent met uw website, zullen we u dan ook ondersteunen bij het online zetten.

Veranderingen zijn goed en gaan met de tijd mee. Daarom staan we ook na het online aan van uw site voor u klaar. We voeren grote en kleine aanpassingen voor u door. Van het aanpassen van contactgegevens tot het adverteren actuele aanbiedingen of wijzigen afbeeldingen op uw website.
 

Hoe gaan we te werk?

We beginnen we met een kopje koffie. Daarna nemen we een diepe duik in het creatieve proces. De cafeïne stroomt door onze aderen en dat geeft ons genoeg energie voor wat er nu gaat komen!

 

Zodra het maken van uw website in detail is besproken begint het schetsen van het resultaat dat bereikt moet worden. We zullen kijken welke content op uw site moet worden geplaatst en hoe deze content kon worden gemaakt. Het liefst nemen we dit natuurlijk van u over en verzorgen we de content zelf. Heeft u al genoeg teksten en ander beeldmateriaal in bezit, dan is dat natuurlijk totaal niet nodig. Dan gaan we daar mee aan de slag.

Uw website is onze prioriteit. Daarom zorgen we ervoor dat  we in contact blijven tijdens het hele proces. We houden u altijd op de hoogte van de voortgang. Zodra het tijd is voor de oplevering zal alles soepeltjes verlopen. Zo verloopt het proces voor het maken van een website soepel; van de eerste idee tot de eerste updates.

website laten maken zeeland
online marketing zeeland

Wij bieden alle diensten aan

Een website door deskundigen

Wij vinden een website maken oprecht leuk. Geen standaard templates maar een website die gemaakt is voor uw bedrijf.

Moet u bij ons komen als u een goedkope website wilt, die snel gemaakt is met een standaard template? Nee.

Heel eerlijk wij slaan dat soort klanten tegenwoordig gewoon af. Scheelt ons beide weer energie.

Maar wilt u een website die speciaal gemaakt is voor uw bedrijf, voorzien van content en die klaar is voor resultaat in Google?

Dan zijn wij uw match.

Onze Klanten

Eerst zien dan geloven toch?

Bedrijfsfilm

Om uw website compleet te maken, raden wij altijd aan om een bedrijfsfilm te maken.

Doen we er meteen bij als we foto's komen maken. Handig toch? :)

online marketing bureau

Een website in Rotterdam door ons laten maken?

Vandaag de dag kunt u als bedrijf niet meer zonder een website. Uw concurrenten hebben vast ook al een website. Ook uw klanten hebben de weg naar het internet al goed weten te vinden. Heeft u dus een verouderde website (of zelfs helemaal nog geen website)? Dan is er een redelijke kans dat u klanten misloopt. Laat de website door ons maken.

 

Rotterdam is een stad met vele gezichten: hippe havenstad, trendy uitgaansstad, chique winkelstad en kunstenaarsstad. Tussen de wolkenkrabbers van Rotterdam heeft u alle mogelijkheden om uw website dromen te realiseren.

 

En we zullen u graag daarbij helpen – we zijn namelijk maar zo’n 70 km van Rotterdam verwijderd. Bovendien komen we graag naar Rotterdam. Stijn nog iets liever en is dan ook wanneer mogelijk in een stadion te vinden in Rotterdam-Zuid.