DSC02273.jpg

Website laten maken in Bergen op Zoom

Website laten maken in Bergen op Zoom? Wolf Online Marketing staat voor u klaar. Onze websites zijn gebruiksvriendelijk, passen altijd bij de uitstraling van uw bedrijf en Google waardeert onze websites steevast met een hoge positie in de zoekresultaten. Bovendien zijn we de duurste niet. 

We runnen ons online marketing bureau vanuit Goes. U bent er vast wel eens geweest, hier in de polder. We werken voor een groot aantal Mkb'ers en Zzp'ers in Zeeland, maar ook in West-Brabant weten steeds meer ondernemers ons te vinden. Ook u in Bergen op Zoom kunt daarom bij ons terecht voor het laten maken van een website.

Vandaag de dag kunt u als bedrijf niet meer zonder een website. Uw concurrenten hebben vast ook al een website. Ook uw klanten hebben de weg naar het internet al goed weten te vinden. De klant van nu is een expert in het gebruiken van Google en Facebook om informatie te vinden over de producten of diensten die u verkoopt.

 

Heeft u dus een verouderde website (of zelfs helemaal nog geen website) dan is er een redelijke kans dat u klanten misloopt. Nog drie hele goede redenen waarom u echt een website moet laten maken:

Drie goede redenen om een website te laten maken

Eerste indruk

Uw website is vaak het eerste wat mensen van uw bedrijf zien. Natuurlijk wilt u dat de eerste indruk ook meteen een goede is. Uw website moet daarom professioneel zijn en aanzetten tot actie. U wilt natuurlijk niet  dat mensen snel weer wegklikken en op de website van de concurrent een order plaatsen.

Meer omzet

Een website kan niet meer worden gezien als alleen een online visitekaartje. U moet uw website zien als uw allerbeste verkoper. Wanneer u een goede website heeft en deze combineert met de juiste online marketing strategie dan zorgt uw website voor meer omzet. 

Veel bedrijven halen tegenwoordig een groot deel van hun omzet uit hun website. Waarom zou dat voor uw bedrijf in Bergen op Zoom niet kunnen?
 

Betere bereikbaarheid

Uw bedrijf is natuurlijk niet altijd geopend. Uw klanten zijn alleen wel 24/7 op zoek naar informatie over de producten of diensten die u aanbiedt. Het is daarom belangrijk dat uw klanten altijd bij u terecht kunnen. 

Gelukkig hoeft u dat niet altijd zelf te doen, want uw website is altijd online. Op ieder moment van de dag kunt u uw klanten vertellen wie u bent en wat u precies doet. Het mooie is dat uw klanten daarvoor helemaal niet naar Bergen op Zoom hoeven te komen. Wacht dus niet langer en laat een website maken voor uw bedrijf.

IMG_0902.jpg

Stappenplan website laten maken

Kennismaking

Wanneer u een website wilt laten maken begint het altijd met een goed gesprek. We komen bij u langs in Bergen op Zoom om het maken van de website tot in de kleinste details te bespreken. Dat doen we graag bij u op zaak, want zo krijgen we een gevoel bij uw bedrijf. Dat gevoel kunnen later vertalen in de ‘look en feel’ van uw website. 

Produceren of aanleveren content

Voor het maken van de eerste opzet ontvangen we graag uw content. Daarmee hebben het over foto’s, logo’s en al het andere beeldmateriaal dat u op de nieuwe website wilt plaatsen. We kunnen uw  content daarmee vertalen naar een eerste opzet. 

Heeft u nog helemaal geen content? Helemaal geen probleem! Ook dat kunnen we namelijk prima voor u verzorgen. Alle content op deze website hebben we namelijk ook zelf gemaakt.
 

Feedback 

Zodra er een eerste opzet is gemaakt zijn we benieuwd naar uw mening. Zijn er dingen die u liever anders ziet? We horen het graag, want wanneer u ons een website laat maken is het wel belangrijk dat ‘ie aansluit op uw wensen.

Website online gooien!

Wanneer u tevreden bent en uw wensen zijn vertaald in een nieuwe website voor uw bedrijf in Bergen op Zoom, dan zorgen wij ervoor dat uw nieuwe website online komt te staan. En eigenlijk stopt ons werk daar niet mee, want daarna kunnen we de website voor u up-to-date houden en zorgen dat de website goed gevonden wordt in Google en dus nieuwe klanten blijft aantrekken.

Website laten maken?

Of zelf doen

Wanneer u een website wilt laten maken voor uw bedrijf in Bergen op Zoom kunt ervoor kiezen om het zelf te doen of u kunt ons daarvoor inschakelen. We zijn natuurlijk niet helemaal objectief wanneer we zeggen dat u de klus het beste aan ons kunt overlaten. Maar daar zijn wel een paar hele goede redenen voor:

We weten wat we doen


We doen dit niet voor het eerst. We weten als geen ander wat werkt en wat er exact moet gebeuren om te zorgen dat uw website een succes wordt. Diverse bedrijven maken al gebruik van onze diensten en we staan ook voor u klaar wanneer u een website wilt laten maken voor uw bedrijf in Bergen op Zoom.


We nemen u al het werk uit handen


Wolf Online Marketing neemt u echt al het werk uit handen. We zorgen voor websites die van het scherm afspatten. Ze zijn anders dan die van andere webdesigners en we ontwerpen ze altijd zonder het einddoel uit het oog te verliezen. Want wat heeft u aan een mooie website zonder bezoekers of conversies?


U kunt blijven doen waar u goed in bent


Het maken van een goede website kost tijd. Helemaal wanneer u zelf eerst het wiel opnieuw moet uitvinden. Tijd is nog altijd geld, zeker voor u als ondernemer. We denken daarom dat u zich beter kunt richten op het runnen van uw bedrijf.
 

Onze Klanten

Nog niet overtuigd? Top, wij houden van kritische mensen, hierdoor krijgen wij het beste resultaat voor uw website. Hieronder hebben wij een paar voorbeelden toegevoegd voor uw gemak. U kunt ook hierop klinken, om naar al onze cases te gaan.

Bedrijfsfilm

Wij bieden alle diensten aan die u nodig heeft voor online resultaat.

Kijk anders even naar deze bedrijfsfilm die we gemaakt hebben voor Wendel de Joode Autotechniek!

Wolf Online Marketing uw website laten maken?

Wanneer u ons uw nieuwe website laat maken, dan kiest u daarmee voor een professionele website die ook nog eens gebruiksvriendelijk is. De site is geoptimaliseerd voor een hoge plek in de zoekmachines en ook nog eens gericht op maximale conversie. We zijn namelijk ook ondernemers en weten als geen ander dat uw website echt iets moet opleveren.

We onderscheiden ons met een persoonlijke aanpak en gaan altijd verder daar waar andere online marketing bedrijven juist afhaken. We gaan door totdat we het bedoelde resultaat hebben bereikt. Bij ons dan ook geen fratsen, maar gewoon een duidelijke aanpak, precies zoals u van een Zeeuws bedrijf zou verwachten. 

Wilt u een website laten maken in Bergen op Zoom? Neem even contact op!