DSC02273.jpg

Webdesign in Vlissingen

Website laten maken in Vlissingen? Wolf Online Marketing maakt gebruiksvriendelijke sites, die ook nog eens zoekmachine vriendelijk zijn en helemaal bij uw bedrijf passen. Vormgeving en SEO staan bij ons webdesign altijd centraal. Bent u toe aan een nieuwe website voor uw bedrijf, drink vooral eens een bakkie met ons! 

Websites laten maken in Vlissingen

Zeeuwse nuchterheid

Uw bedrijf kan echt niet langer zonder een klantvriendelijke website die ook nog eens helemaal geoptimaliseerd is voor de zoekmachines. De klant van nu, die ‘Googelt’ eerst. Dat is ons de laatste jaren ook steeds gemakkelijker gemaakt, want iedereen loopt met een krachtig computertje in zijn of haar broekzak en is de hele dag verbonden met internet. Altijd en overal kan er worden gezocht naar bedrijven in de buurt. Heeft uw bedrijf nog geen website of een website die niet goed te vinden is, dan is het niet ondenkbaar dat u klanten en dus geld misloopt.

Waarom goed webdesign belangrijk is?

Goede vraag!

De eerste indruk telt

Zelfs wanneer uw bedrijf alleen zaken doet met klanten uit Vlissingen of omgeving, is het belangrijk om een goede website te hebben. Veel klanten zullen de eerste keer kennismaken met uw bedrijf via de website. Het klinkt allemaal wat cliché natuurlijk, maar er is geen tweede kans op een eerste indruk. Zorg er dus voor dat uw bedrijf op internet gevonden kan worden en laat met uw website een goede indruk achter. Het is daarbij belangrijk dat u een website heeft die ook echt bij uw bedrijf past.

Een goed ontworpen website zorgt voor meer vertrouwen

Naast het maken van een goede eerste indruk zorgt goed website design voor vertrouwen in uw bedrijf. In Vlissingen is uw bedrijf misschien bekend en bent u een gevestigde naam, maar daarbuiten? Die klanten zijn in eerste instantie aangewezen op uw website.

 

Foto’s, video’s en andere content speciaal gemaakt voor uw bedrijf zorgen voor de sfeer en beleving waar de klant van nu naar op zoek is. Een website met goed design geeft de bezoeker meteen een gevoel van thuiskomen bij uw bedrijf, maar zorgt er bovenal voor dat u kunt laten zien dat u de beste keus bent.

IMG_2033.jpg

Op Google gevonden worden?

Seo en webdesign gaan hand in hand

De volgorde waarop Google de zoekresultaten rangschikt is complex. Onder de motorkap draait een geheim algoritme. En er is geen handleiding waarin exact staat wat er moet worden gedaan op de eerste plek te komen met een website. Doordat wij dagelijks met de sites van onze klanten bezig zijn en de resultaten op de voet volgen, weten we wel precies wat we kunnen doen voor een goede plek.

 

Wilt u hoog in Google? Dan moet het totaalplaatje kloppen! Het webdesign moet goed zijn en de site moet een goede gebruikservaring bieden. Dat is niet alles, want ook de teksten en het beeldmateriaal op de website moeten goed zijn en technisch moet de website ook nog eens goed in elkaar zitten. Alles moet in perfecte harmonie zijn.

 

Het heeft natuurlijk geen zin als u een website design afneemt bij bedrijf X, de content laat maken door Y en de Google optimalisatie laat doen door Z. Probeer dan alles maar eens op elkaar af te stemmen. Als ondernemer bent u al met duizend-en-één dingen bezig, heeft u ook nog tijd om daar tussenin te gaan zitten? Wij bieden daarom een compleet pakket aan online marketing diensten aan. “One stop shopping”, voor een perfecte website.

 

Wij kunnen voor alles zorgen: van een fantastisch webdesign tot perfecte, helemaal unieke content op uw website en aantrekkelijke sociale media. Van A tot Z is alles daarmee in balans.

Onze klanten

Ookwel onze trots genoemd. Het leuke van ons vak is dat we in contact komen met heel veel verschillende bedrijven en mensen.

Precies wat we leuk vinden, hieronder kan je een paar van onze klanten bekijken. 

Leuk weetje, het is niet alleen bij 1 website gebleven bij deze klanten.

Hoe we dat gaan doen?

Iedere webpagina is in principe maatwerk. Geen bedrijf is hetzelfde, daardoor vraagt ieder website design ook een geheel eigen aanpak. Over het meeste werk hoeft u zich geen zorgen te maken, dat nemen we u namelijk uit handen. Wanneer wij uw website ontwerpen, zijn er voor u grofweg 3 stappen:

Stap 3: Website lancering

Zodra alles in orde is en we groen licht krijgen, zorgen we dat uw website online gaat. Uw klanten kunnen uw nieuwe website bezoeken. Zodra de website online staat, stopt ons werk niet. De site zal up-to-date moeten blijven, de content moet regelmatig worden aangepast en het website design zal af en toe moeten worden bijgeschaafd. Dat is nodig om te zorgen dat uw website niet alleen vandaag goed gevonden kan worden, maar ook morgen.

Stap 1: Een goed gesprek (met koffie)

Op internet voelen we ons als een vis in het water. Toch vinden we het prettig om gewoon face to face met u door te nemen wat u precies verwacht van de site. We spreken het liefste af bij u op de zaak. Zo krijgen we meteen iets mee van de sfeer binnen uw bedrijf. We kunnen die kennis later goed gebruiken bij het ontwerpen van uw website en zo zorgen dat uw website en bedrijf op elkaar aansluiten.

Stap 2: Een eerste webdesign

Wanneer we aan de slag gaan met het maken van uw nieuwe website, hebben we daarvoor natuurlijk content nodig. Met content bedoelen we de teksten, afbeeldingen en video’s op de website. De inhoud dus. Heeft u al content, dan is dat helemaal prima. We kunnen dat verwerken in het website design. Heeft u niets, dan is dat ook geen probleem. Dat kunnen we ook voor u verzorgen.

 

Wanneer we eenmaal een eerste opzet voor uw website hebben gemaakt, horen we graag wat u ervan vindt. Is het design naar uw wensen? Feedback horen we graag, want zo kunnen we zorgen voor een website ontwerp dat naar uw wens is. Uw opmerkingen worden verwerkt in het design en als u tevreden bent gaan we door naar de laatste stap.

Bedrijfsfilm laten maken?

Goed idee, doen wij trouwens ook!

Wat kost webdesign in Vlissingen?

Altijd belangrijk natuurlijk, maar wij zijn eerlijk..

Het is een veelgestelde vraag, maar die zo 1-2-3 te beantwoorden is. De prijs voor webdesign in Vlissingen loopt uiteen van een paar honderd euro voor een hele eenvoudige website zonder poespas tot een veelvoud daarvan voor een hele uitgebreid website design.

 

Hoewel sommige webdesigners zonder uw wensen gehoord te hebben een prijs durven noemen, wagen wij ons daar niet aan. We doen namelijk liever toezeggingen die we na kunnen komen.

 

Bent u dus benieuwd wat de kosten zouden zijn wanneer u ons een website voor uw bedrijf laat maken, nodig ons dan gewoon eens uit voor een kop koffie.

online marketing bureau

Webdesign door Wolf Online Marketing

Vanuit ons kantoor in het Zeeuwse Goes helpen wij onze klanten met het behalen van hun online marketingdoelen. We bouwen steengoede websites waarmee onze klanten hun concurrenten een stapje voor kunnen blijven. Goed website design, content, zoekmachine optimalisatie en doelgerichte sociale media maken dat onze klanten hun digitale visitekaartje aan ons hebben toevertrouwd.

 

Wilt u eens van gedachten wisselen over webdesign in Vlissingen? Bel of mail eens voor een vrijblijvende afspraak. Dat kost u helemaal niets, we verwachten alleen een lekker bakkie ;-)