DSC02273.jpg

Webdesign Tilburg

Stop! Voordat u verder klikt en verder op zoek gaat om een webdesigner in Tilburg te vinden, laat ons u overtuigen.

Hoe we dat doen? Heel simpel, easy peasy.

Wolf Online Marketing is anders. Wij zijn geen standaard webdesignbureau. Onze sites zijn anders dan andere websites. Niet alleen qua design, want ze zijn namelijk ook nog gericht op prettige gebruikservaring en het laten zien waar uw bedrijf voor staat. Of het nu gaat om een webshop of een simpele bedrijfswebsite met slechts een paar pagina’s. Wij kunnen met onze aanpak ook uw website in Tilburg en omgeving tot een succes maken.

Wij zijn een klein online marketing bedrijf dat prioriteit geeft aan klantenservice. Wij doen dit door kleine bedrijven en ondernemers te helpen met hun doelen, niet door ze te overweldigen met ingewikkeld jargon of strategieën voor succes in de concurrerende wereld van digitale reclame. 
 

Onze webdesign diensten

Webdesign op maat

Wanneer u een website voor uw bedrijf wilt, moet die speciaal zijn. Een standaard website – eentje die u kunt kopen – werkt niet meer. Websites die wij maken zijn altijd op maat gemaakt en gebouwd met de toekomst van uw bedrijf in gedachte. Wij gebruiken technologie waarvan bewezen is dat het goed werkt, zodat wij een zeer geavanceerde website kunnen maken die er ook nog eens goed uitzien.

Altijd een oplossing

Wij kunnen een nieuwe website voor u maken. Misschien wilt u een geheel nieuw webdesign, of alleen het oude opfrissen. Wij hebben altijd unieke oplossingen voor u.

 

Webdesign in Tilburg behoort tot de mogelijkheden en wij kunnen uw wensen en eisen omzetten in een goed werkend eindresultaat. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van een visueel aantrekkelijke website die ook goed vindbaar is op zoekmachines zoals Google of Bing, zodat mensen u vinden als ze zoeken wat u aanbiedt.

Hoe we dat doen?

Dat zullen we eens even uitleggen

Wij vinden de eerste indruk van uw website telt. Bij ons wordt er niet omheen gedraaid, maar komen we meteen ter zake. Uw doel is immers ook ons doel: een website die goede resultaten boekt!

 

Als uw bedrijf in Tilburg zit, bent u waarschijnlijk bekend. Maar als het niet in Tilburg is gevestigd, zijn klanten afhankelijk van uw website. Veel klanten zullen voor het eerst kennismaken met uw bedrijf via de website. Foto's en video's laten de klant de sfeer van uw bedrijf zien. Uw website moet duidelijk maken dat u voor hen de beste keuze bent om mee in zee te gaan. Het klinkt natuurlijk allemaal een beetje cliché, maar er is geen tweede kans om een eerste indruk te maken.

 

We zorgen er dus voor dat uw bedrijf goed vindbaar is op het internet en laten een goede indruk achter met uw website. Het is belangrijk dat u een website heeft die echt bij uw bedrijf past. Een goed ontworpen website wekt meer vertrouwen bij mensen die hem zien en laat zien hoe professioneel u bent als organisatie.

IMG_2033.jpg

Webdesign in Tilburg

Ons stappenplan

Online voelen we ons als een vis in het water. Maar persoonlijk met u praten over wat u wilt is beter. Wij ontmoeten u het liefst in uw bedrijf zodat we een idee kunnen krijgen van de sfeer van uw bedrijf en uw website zo kunnen ontwerpen dat ze bij elkaar passen.

Contentcreatie
Een van de belangrijkste dingen voor een goede website is contentcreatie. Laten wij dat nou net enorm leuk vinden. Of het nou gaat om bedrijfsfotografie of bedrijfsvideo’s. Wij leveren het.

Website onderhouden
Als alles klaar is, zetten wij uw website online. Mensen kunnen uw nieuwe website dan komen bezoeken. Maar als de website online staat, houdt ons werk niet op. We moeten de site up-to-date houden met inhoud die vaak verandert en van tijd tot tijd wijzigingen aanbrengen in het webdesign van de site. Op deze manier zal uw site vandaag en ook in de toekomst gevonden worden op Google!
 

Onze klanten

Zonder klanten zijn wij natuurlijk nergens. Daarom kunt u hieronder een paar van onze klantcases zien.

Wel zo makkelijk.

Een vraagje over webdesign?

Die krijgen we wel meer.

Ik wil mijn eigen webdesign houden!

Geen probleem, wij zijn er voor u en helpen u graag om succes te boeken. Wij helpen u ook graag met uw bestaande website. Kleine aanpassingen, nieuwe foto’s en video’s…Wolf Online Marketing is uw beste vriend als u kleine maar ook grote dingen voor een nieuwe website nodig hebt!

Wat heb ik aan een website met een professioneel webdesign?

Online vindbaarheid, meer aandacht op internet, meer klanten, resultaten, online succes, meer omzet. Overtuigend genoeg, nietwaar? Hoeven we eigenlijk niets meer aan toe te voegen.

Wat kost een nieuw webdesign in Tilburg eigenlijk?

Het kan 600 euro kosten voor een heel eenvoudig webdesign of veel meer als het ingewikkelder is om te maken. Daarom kunnen wij geen prijs noemen totdat we precies weten hoe de website eruit zal zien. We moeten weten wat u wilt om te kunnen beslissen wat de prijs zou moeten zijn. Bakkie doen?

Bedrijfsfilm of bedrijfsfotografie

Wat is een website zonder content? Niks.

Vandaar dat wij ook gespecialiseerd zijn in het maken van foto's en video's voor uw webdesign.

online marketing bureau

Webdesign in Tilburg door Wolf Online Marketing

Webdesign? Sociale media? Adverteren op internet? – We zijn een full-service online marketing bedrijf. We ontwerpen niet alleen uw nieuwe website, we zorgen ook dat uw site goed in Google scoort, kunnen content maken voor op de website, onderhouden uw sociale media. Dus eigenlijk alles om uw bedrijf in Tilburg online succesvol te laten zijn.
 
Wilt u eens met ons ideeën uitwisselen over uw nieuwe webdesign in Tilburg?
Kopje koffie? Of liever cappuccino?