DSC02273.jpg

Webdesign Rotterdam: uw online succes!

Stop! Wacht eens even. Niet wegklikken!

 

U bent op zoek naar iemand in Rotterdam om uw webdesign te ontwikkelen? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Stop met zoeken en start met Wolf Online Marketing!

 

Webdesign is onze passie! Het maken van websites zit in ons DNA. We helpen bedrijven in Zeeland, maar ook in andere provincies, hun online succes te behalen. Dat doen we met websites die gemakkelijk te vinden zijn, goed ontworpen zijn en prachtig uitgevoerd zijn.

 

Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe we ook uw bedrijf kunnen laten groeien! Webdesign in Rotterdam, waar wacht u nog op? Laten we beginnen!

Webdesign Rotterdam, de stap naar online resultaat

Een goede website

Een website is alleen goed wanneer deze gemakkelijk te vinden is, maar ook goed bezocht wordt. Dit klinkt eenvoudiger dan het is. Er komt heel wat kijken bij het bereiken van uw doelgroep met een website. De website moet goed vindbaar zijn, goede content hebben met video’s, foto's en teksten die aanspreken. Ook met de website helemaal responsive zijn, geschikt dus voor verschillende apparaten met een optimale laadtijd of snelheid.

Wanneer u uw webdesign in Rotterdam laat doen door Wolf Online Marketing bent u ervan verzekerd dat uw (nieuwe) website voldoet aan de belangrijkste onderdelen – zowel technisch als inhoudelijk. Natuurlijk kunnen we ook zorgen voor regelmatig onderhoud, waardoor uw website altijd up-to-date is. Hierdoor kunt u jarenlang vooruit met uw nieuwe website!

Webdesign Rotterdam op maat

Als u een goed webdesign in Rotterdam wilt laten maken, moet u ervoor zorgen dat deze aan uw wensen voldoet. Het ontwerp moet passen bij uw bedrijf en klanten aanspreken. We werken uitsluitend met maatwerk. We onderzoeken wat het beste is voor uw bedrijf en luisteren naar wat u mooi vindt. Overleg is het sleutelwoord. Pas dan gaan we aan de slag om de plannen om te zetten in een tastbaar webdesign.

Elk bedrijf is anders en zo ook elke website. Er zijn veel verschillende factoren die meespelen bij het bepalen van de kosten van een website. De prijs van een webdesign hangt af van de grootte van de website en hoe functioneel u het wilt hebben. We zullen rekening houden met uw wensen en budget voordat we u een prijsopgave sturen.

website laten maken zeeland
online marketing zeeland

Webdesign Rotterdam: altijd een stapje verder

Gratis bezoekers??

SEO en vindbaarheid op Google

Een mooie website heeft geen waarde wanneer mensen de site niet kunnen vinden. 68% van alle online ervaringen begint met een zoekmachine. En 92,5% van alle mensen gebruikt Google als zoekmachine. Daarom moet u goed gevonden worden in Google. Wij optimaliseren uw website daarop. Dit heet SEO. Wilt u meer hierover weten? Dan leest u daarover in onze blog.

Responsive design

Tegenwoordig bezoeken mensen op verschillende apparaten uw website. Computers, laptops, en mobieltjes en tablets. U kunt ervoor zorgen dat de website geschikt is voor elk van deze schermen door hem zo te ontwerpen dat hij geoptimaliseerd is voor ieder schermformaat. We helpen u graag met het webdesign aanpassen!

Het webdesign Rotterdam van de toekomst

Met een investering in een website doet u een investering in de toekomst voor uw bedrijf. Dit betekent dat u er ook zeker van moet zijn dat uw website nog vele jaren mee zal gaan. We zorgen ervoor dat uw website geweldig wordt. Zo kunt u nog jarenlang profiteren van deze investering.

Uw nieuw webdesign Rotterdam – stappenplan & werkwijze

Stap 1: even een bakkie doen

Pas na een goed gesprek weten we of we bij elkaar passen. We ontmoeten u graag in Rotterdam om over uw website te praten. Dat doen we graag bij u op de zaak, want dan kunnen we de producten zien, voelen, ruiken en een beeld van uw bedrijf of merk krijgen. Op basis daarvan zal de website en het webdesign in Rotterdam een succes worden.

Stap 2: goede content is slechts het halve werk

Om een eerste ontwerp van uw webdesign in Rotterdam te maken, hebben we content nodig. Waarom? Laten we eerlijk zijn, hebt u alle tekst op deze pagina gelezen? Vrijwel alle website bezoekers scannen een website. Ze bekijken foto's en lezen grotendeels alleen koppen. Daarom is het belangrijk dat foto's op uw website bezoekers aanspreken. Ze moeten overbrengen wat uw bedrijf doet.

 

Hebt u nog geen content? Dat is geen probleem! We houden van content creëren voor webdesigns. Krachtig, aantrekkelijk en uniek.

Stap 3: feedback, optimalisatie en aanpassingen

We zijn benieuwd naar uw mening over het eerste website ontwerp. Wilt u iets anders zien? Heeft u goede ideeën voor veranderingen? Laat het ons weten. We willen er zeker van zijn dat u tevreden bent met het eindproduct.

Stap 4: Lancering van uw nieuwe website

Nadat we uw toestemming hebben, gaan we ermee aan de slag. We zullen zorgen dat de website online gaat en een succes wordt. Maar daarmee zit ons werk er niet op. Elke website heeft onderhoud nodig, want uw bedrijf verandert. Het onderhouden van uw website geeft u ook een betere kans tegenover de website van de concurrent.

IMG_0461.jpg

Webdesign Rotterdam, laat ons het doen!

Wij komen graag een keer langs bij uw bedrijf voor een lekker bakkie. Het is misschien stukje rijden voor ons, maar we komen graag in Rotterdam!

Nog vragen?

Ik wil mijn eigen webdesign houden!

Ja, dat kan natuurlijk! We helpen u ook graag met uw bestaande website. U wilt alleen kleine aanpassingen doen? Hebt u alleen nieuwe foto's of video’s van uw bedrijf of merk nodig? Geen probleem, we zijn er voor u en helpen u graag om succes te boeken. Wolf Online Marketing is uw beste vriend, ook wanneer u kleine dingen wilt aanpakken, maar ook wanneer u grootse plannen met uw website hebt.

U bent geen webdesigner, maar u wilt wel wijzigingen aanbrengen aan de website?

Als u iets op de website wilt veranderen, is dat eenvoudig. U kunt inloggen en zelf wijzigingen aanbrengen.

Wat kost webdesign in Rotterdam?

We kunnen u geen prijs geven totdat we precies weten hoe de website eruit zal zien. Het kan een paar honderd euro kosten voor een eenvoudig ontwerp of meer wanneer de site wat uitgebreider en ingewikkelder is. We moeten dus eerst weten wat u wilt om te kunnen uitleggen wat de prijs zou moeten zijn. Bakkie doen?

Mijn klanten komen allemaal uit Rotterdam, wat heb ik aan een website?

Het optimaliseren van een website zodat deze goed gevonden wordt door zoekmachines heet SEO. Het is een afkorting voor Search Engine Optimization. Lokale SEO, wat betekent dat uw website goed vindbaar is voor klanten uit Rotterdam en omstreken, is ook belangrijk voor een goed webdesign.

Jullie doen alles van A tot Z zeggen jullie. Moet ik zelf ook iets doen?

Een manier om mensen te krijgen is door ze goede content te geven. U kunt kennis delen op uw website, bijvoorbeeld in de vorm van een blog. Hierdoor komt u over als een expert in uw vakgebied.