DSC02273.jpg

Wilt u uw bedrijf op het internet presenteren?

Wilt u uw huidige webdesign een facelift geven?

Wilt u dat uw webdesign er elegant en professioneel uitziet?

Bent u op zoek naar een perfect webdesign in Eindhoven?

 

Dan bent u bij Wolf Online Marketing aan het juiste adres!

 

Wij geloven dat het webdesign zo uniek en op maat moet zijn voor elke klant. We zullen niet alleen uw website mooi maken, we zullen ons ook richten op de gebruikerservaring terwijl we laten zien wie u werkelijk bent – of het nu een webshop is of gewoon een aantal eenvoudige bedrijfspagina's met informatie over uzelf! Na een eerste ontmoeting, een kopje koffie en het doorspreken van onze ideeën, zijn we enthousiast om te beginnen met het maken van iets geweldigs!

 

Ondanks dat ons kantoor in de mooiste stad van Zeeland – Goes, natuurlijk – staat, komen we graag naar Eindhoven om u, uw bedrijf en uw merk beter te leren kennen. Nodig ons gewoon uit voor een kopje koffie.

 

Daar houden we namelijk van.

Webdesign in Eindhoven

Waarom Wolf Online Marketing voor uw webdesign in Eindhoven?

Is toch simpel: kies voor ons en onze skills, passie, mentaliteit en ons doel. Samen gaan we stap voor stap verder en bereiken het perfecte webdesign voor uw bedrijf in Eindhoven.

 

  • Onze skills: creatief denken, communicatie, social media, websites, SEO, SEA, Google Analytics, contentcreatie, e-mail marketing en natuurlijk webdesign.

  • Onze passie: professioneel webdesign en grafische skills.

  • Onze mentaliteit: grappig, jong, sportief, modern en altijd een stap verder.

  • Ons doel: creëren van een mooi webdesign op gebruiksvriendelijke websites, die resultaat opleveren en succes boeken.

 

Voor bedrijven in Eindhoven ontwerpen, creëren en onderhouden wij complete webdesigns en websites. Alle webdesigns die door ons ontworpen zijn, worden speciaal op maat gemaakt volgens uw wensen.

IMG_2033.jpg

Hoe wij een goed webdesign in Eindhoven maken

Webdesign Eindhoven met 5 criteria

100% up to date

Een goed webdesign is essentieel voor een bedrijf. Het webdesign onderscheidt u van de massa en laat uw individuele flair zien. Wat heeft het voor zin een mooi webdesign te hebben dat niet voortdurend wordt bijgewerkt en waar bezoekers de verkeerde openingstijden of telefoonnummers vinden? Juist. Niets! Dus moet alles up-to-date zijn en accurate informatie geven aan bezoekers.

 

100% responsive design

Een responsive design kan flexibel zijn, zodat de website er niet alleen goed uitziet en gebruiksvriendelijk is op de computer, maar ook op de mobiele telefoon en tablet. Aangezien bijna iedereen tegenwoordig een smartphone heeft, is het belangrijk ook hiermee rekening te houden.

100% bezoekersvriendelijk

Een goed webdesign structureert de pagina en maakt het voor bezoekers gemakkelijker om te navigeren. Maar ook de typografie en de kleuren moeten uw huisstijl in Eindhoven uitstralen en in het geheugen blijven hangen.

 

100% snelle pagina’s

Laadtijden moeten zo kort mogelijk zijn en 404-fouten moeten ook worden vermeden. Gemiddeld schakelt een gebruiker al na 3 seconden terug naar de zoekmachine als de website dan nog niet geladen is.

100% op het Google resultaat gericht

De belangrijkste inhoud moet al bovenaan en zonder te scrollen zichtbaar zijn. Ook alle andere basiselementen moeten zo worden geplaatst dat een bezoeker die voor het eerst op de website komt, binnen een paar seconden weet waar de website – en uw bedrijf in Eindhoven – over gaat.

Onderstaande bedrijven hebben als voor een samenwerking met Wolf Online Marketing gekozen.

 

 

Hoort uw bedrijf er ook straks bij?

Wat hebt u aan een webdesign van Wolf Online Marketing?

Wilt u uw bedrijf in Eindhoven en op het internet professioneel presenteren?

Perfect! De eerste stap hebt u al genomen. Websites zijn namelijk zoals visitekaartjes voor uw potentiële (nieuwe) klanten. Als u aandacht wilt krijgen, uw klanten wilt overtuigen, en ze zo lang mogelijk op uw website wilt houden, is het belangrijk om een website te hebben dat de gebruiker een goed gevoel geeft.

 

Hoe dat mogelijk is? – met een aantrekkelijk en overtuigend webdesign!

Wilt u uw huidig webdesign in Eindhoven een facelift geven?

Uw webdesign is nog steeds van 2015?

Dan is nu de tijd voor een facelift!

 

Natuurlijk, alleen in de vorm van een nieuw webdesign. Wij werken met creatieve middelen om tekst, foto's en ander beeldmateriaal op uw website te plaatsen. We hebben geen sjabloon. Wij houden van een uniek webdesign. Daarom maken wij een webdesign dat past bij uw bedrijf in Eindhoven. Zonder onnodig gedoe.

 

Een webdesign dat zijn functies 100% vervult.

Wilt u dat uw webdesign in Eindhoven er elegant en professioneel uitziet?

Ja? Dan hebben wij het juiste recept voor u.

 

Een snufje marketing, een snufje kleur en een snufje beeldmateriaal. Dan komt er nog een grote portie creativiteit bij. Oké. Zo eenvoudig is het dan toch niet. Een goed webdesign is technisch en visueel aantrekkelijk. Maar er zijn echter ook andere criteria waaraan moet worden voldaan.

“And Actiooooon!”

Nu is het tijd om uw bedrijf in Eindhoven onder de spotlight te brengen. Leuk idee, hè?  

 

Gelukkig zijn we een allround-marketing-fotografie-website-bedrijfsfilm-reclame-socialmedia-en-van-alles-en-nog-wat-bureau!

online marketing bureau

Webdesign in Eindhoven door Wolf Online Marketing

Laten we eerlijk zijn, het maakt eigenlijk niet veel uit waar de inhoud van een tekst over gaat, toch? Ten slotte lezen weinig mensen de hele tekst. Of hebt u ieder woord in deze tekst gelezen? Zeker niet. En op uw website is het precies hetzelfde. Het belangrijkste is dus een mooi webdesign in Eindhoven te hebben waar u mee opvalt. Hoe langer de gebruiker op uw website blijft, hoe groter de kans op verkoop van een eigen product of dienst.

 

En dat is uw doel, toch?

 

Om het meeste uit uw website te halen, werk met een agentschap dat u ondersteuning biedt in alle aspecten en een webdesign voor uw site levert dat perfect is afgestemd op uw behoeften. Vraag een webdesign bureau dat gespecialiseerd is in uw niche om ervoor te zorgen dat u een esthetisch aangename site heeft. Vraag ons om hulp!

 

Wilt u eens met ons sparren over uw nieuwe webdesign in Eindhoven?

Veel gestelde vragen over webdesign in Eindhoven

Wat kost een webdesign voor mijn bedrijf in Eindhoven?

Met zoveel opties voor webdesign, is het moeilijk te zeggen hoeveel een website zal kosten. Er is geen vaste prijs vanwege de grote variatie in complexiteit en reikwijdte waarmee u kunt gaan. Alles van uiterst eenvoudige websites tot uitgebreide bedrijfspagina's of winkels.

 

Ik heb geen goede foto’s voor mijn website!

Geen probleem voor ons. We houden van onze camera’s en creëren de perfecte unieke content voor uw website. Laat ons het werk maar gewoon doen en we zullen u verassen.

 

Jullie doen alles van A tot Z zeggen jullie. Moet ik zelf ook iets doen?

Natuurlijk! U kunt via uw website kennis delen, bijvoorbeeld in de vorm van een blog. Blogs laten zien dat uw bedrijf gezien wordt als de expert op het vakgebied. Bovendien is het vullen van uw website met relevante en interessante artikelen ook een goede manier om met uw website hoger in de zoekmachines te komen.