DSC02273.jpg

Mooi webdesign is goed. Maar niet goed genoeg? Wij gaan voor van perfect!

 

Webdesign moet duidelijk en aantrekkelijk zijn én een doel dienen. Het gaat niet alleen over mooi of cool uitzien. Een webdesign moet de juiste boodschap overbrengen aan uw doelgroep. We helpen u in Den Bosch met het ontwerpen van uw website, zodat die precies dat kan doen!

 

Bij ons geldt:

  • De klant is koning!

  • Één of  maximaal twee contactpersonen!

  • Service en alle hulp, zoals u van echte Zeeuwen gewend bent!

  • Eerlijke en transparante prijzen!

 

Wij creëren een uniek webdesign voor uw bedrijf in Den Bosch. We bouwen aan uw merk. Bouwen aan succes. Wij werken met u samen om resultaten te bereiken die uw bedrijf naar het volgende niveau tillen! Geen gedoe of andere onzin.

 

Klaar om de volgende stap te zetten?

Webdesign in Den Bosch

Onze focus

Afbeeldingen en video’s 

Foto's, tekeningen en video's voor websites moeten laten zien dat uw bedrijf serieus en geloofwaardig is, maar moeten ook passen bij de rest van de website.

Content

Boeiende artikelen en krachtige woorden, trefwoorden, en koppen zorgen dat de bezoeker meer wil lezen.

Kleuren

Kleur is emotie, dus gebruik passende kleuren in uw webdesign Den Bosch.

Typografie

De typografie op een website helpt het oog van de gebruiker te leiden, benadrukt juist belangrijke delen van een website.

Lay-out/Structuur

Horizontaal of juist verticaal? Een rastersysteem helpt u om elementen te organiseren in kolommen en rijen die passen bij het doel van de pagina. Goede structuur in een webdesign heeft niet alleen positieve invloed op de bezoekers, maar ook op zoekmachines, zoals Google.

Laadsnelheid

Een website moet er niet alleen goed uitzien, maar ook goed functioneren in het gebruik.

Navigatie

Bezoekers moeten intuïtief kunnen begrijpen hoe ze op een website moeten navigeren.

Mobiel geschikt

Webdesign is op elk apparaat anders, maar kan zo worden aangepast dat het op alle apparaten werkt.

IMG_2033.jpg

Hoe wij een goed webdesign in Den Bosch maken

Niet ongbelangrijk

Persoonlijk contact

Geen gigantische teams bij ons. Geen overdreven moeilijk doenerij, alleen “jij” en “wij”. Stijn en Wiljan. We houden van korte lijntjes. We kijken ernaar uit om u te leren kennen!

Aftersales

Met het online gaan van uw nieuwe webdesign, bij het afmaken van een campagne, met het plaatsen van de laatste foto, eindigt onze taak niet! Wij denken en werken altijd een stap vooruit. Wij begeleiden uw project nog verder, als u dat wilt. Websites moeten namelijk altijd up-to-date zijn en socialmedia-campagnes moeten altijd inspelen op de klant.

Meedenken

We kijken naar het hele proces. U kunt doorgaan en een online marketingplan opstellen. Maar als dit niet werkt in combinatie met uw andere marketing, heeft het geen zin om dit te doen. Daarmee houden wij rekening tijdens ons werk!

 

Service

Webdesign, webshop, Google optimalisatie, content creatie, social media, e-mail, bedrijfsfotografie, recruitment, reclame. Of we nog iets anders in petto hebben voor u in Den Bosch? Natuurlijk. Vraag het ons maar!

Altijd transparant

Wij zijn een team. We zijn meer dan alleen maar werknemers die werk voor u doen. We houden van uw bedrijf alsof het ons eigen bedrijf is! Daarom drinken we altijd een borrel met klanten na elk project. En tijdens de borrel maken we plannen voor de toekomst. We willen ervoor zorgen dat we allemaal voordeel hebben van de relatie, niet slechts één van ons.

Benieuwd naar de onze ideeën voor uw bedrijf?

Neem dan vandaag nog contact met ons op. We nodigen u graag uit voor een kopje koffie bij ons in Goes of komen zelf langs bij uw bedrijf in Den Bosch.

Klanten aan het woord

Onderstaande bedrijven hebben als voor een samenwerking met Wolf Online Marketing gekozen. Hoort uw bedrijf er ook straks bij?

Webdesign in 4 stappen

Stap 3: Feedback en aanpassing

We hebben achter de schermen hard gewerkt en willen dit project nog meer dan ooit! We zijn zo benieuwd naar uw mening over het eerste webdesign dat we het op prijs stellen als u goede ideeën of feedback met ons deelt.

Stap 4: Uw nieuwe website

Klaar om uw website te realiseren? We werken met u samen tijdens elke stap van het proces, van het bouwen en onderhouden van websites die jarenlang up-to-date zullen blijven. We zijn er als het tijd is voor updates of nieuwe content – laat het ons gewoon weten!

Stap 1: We komen even een bakkie doen

Het is niet altijd makkelijk om te weten of je bij iemand past, tot na een gesprek. We bezoeken graag klanten in Den Bosch, zodat we de details van het webdesign kunnen bespreken en samen met hen een boeiende website vanaf nul kunnen creëren!

Stap 2: Content, content, content

Wij willen uw content! We zorgen voor het webdesign, de foto's en ander materiaal dat u nodig heeft voor een eerste opzet. Als er iets anders is waar we u mee kunnen helpen, laat het ons dan weten – we zijn blij om samen zaken te doen!

Bedrijfsfilm of bedrijfsfotografie

Zoals we al zeiden: uw website is niks waard zonder strakke content. Hier een voorbeeld van een bedrijfsfilm die we hebben gemaakt.

online marketing bureau

Webdesign in Den Bosch door Wolf Online Marketing

Hoe logischer we informatie gepresenteerd krijgen, hoe makkelijker onze hersenen die kunnen verwerken. En als de bezoeker na 5 seconden nog steeds niet weet wat u aanbiedt, hebt u uw doel gemist. Hij zal zeker niet op de website blijven rondhangen. In dat geval hebt u meer nodig dan een gewoon webdesign bedrijf.

 

U hebt ons nodig! Een bedrijf dat precies weet hoe een webdesign op de beste manier werkt.

Laat ons u maar overtuigen. We gaan graag met u in gesprek.

Veel gestelde vragen over webdesign in Den Bosch

Wat kost webdesign in Den Bosch?

De prijs varieert van een paar honderd euro voor eenvoudig webdesign, helemaal tot een veelvoud daarvan, afhankelijk van wat u wilt en waar uw bedrijf (en website) heen zal gaan op de lange termijn.

 

Wat heb ik aan een website?

U wilt online worden gevonden van lokale, nationale en internationale klanten? Dan hebt u een website nodig. Het optimaliseren van een website om goed gevonden te kunnen worden in de zoekmachines noemen we SEO, kort voor Search Engine Optimization. Goed vindbaar te zijn voor iedereen is belangrijk bij goed webdesign.