DSC02273.jpg

Doe het niet zelf, maar laat het gewoon maken: uw nieuwe webdesign!

 

Wacht niet langer, maak deel uit van de digitalisering en presenteer uzelf aan uw klanten met een moderne, performante website op het internet.

 

Wij bij Wolf Online Marketing zullen uw nieuwe website maken volgens uw wensen, doelstellingen en huisstijl. Het mooiste? Of het nu gaat om design, afbeeldingen & grafieken, teksten, SEO of Responsive – wij doen het voor u!

Klaar om de volgende stap te zetten?

Onze websitedesign diensten

Modern design

Stijlvol, aangepast aan u en gebruiksvriendelijk geoptimaliseerd.

Responsive design

Aangenaam leesbaar op alle mobiele telefoons en tablets.

Gemakkellijk te bewerken

Teksten & foto's gemakkelijk verwisselbaar.

Google geoptimaliseerd

Door SEO voor uw klanten te vinden op Google.

Persoonlijk & transparant

Snelle, directe en eenvoudige communicatie met ons.

Goede vraag!

Om uw klant van u te overtuigen, is het een goed idee om een paar basiselementen van uw website aan te passen en rekening te houden met een aantal dingen.

 

Keuzemogelijkheden verminderen

Kiezen uit veel opties kost ons mensen denkkracht en kan ertoe leiden dat we niet kiezen. Daarom gaan we proberen zo veel mogelijk opties die de bezoeker te zien krijgt te reduceren. Zo is de kans hoger dat hij het antwoord kiest dat u van hem verwacht.

 

Afleidingen verwijderen

We vinden het moeilijk om ons te concentreren als we worden afgeleid door elementen die niets met onze taak te maken hebben. Daarom kijken we welke koppen, zinnen, alinea’s en andere elementen die afleiden van het gewenste gedrag we kunnen weglaten.

 

Paginaopbouw

We ordenen die informatie op de website met behulp van hiërarchie en ritme binnen een kolom en plaatsen bij elkaar wat bij elkaar hoort.

 

Kleuren, typografie, visuals, teksten

Expressieve typografie, aangename kleuren en passende tekst en foto's zijn de fundamenten van een succesvol webdesign. Wij zorgen ervoor dat alles bij elkaar past. Met bijvoorbeeld de juiste lettertypes en kleuren kan uw website namelijk al héél veel bereiken.

 

Benieuwd naar onze ideeën voor uw bedrijf?

Neem dan vandaag nog contact met ons op. We nodigen u graag uit voor een kopje koffie bij ons in Goes of komen zelf langs bij uw bedrijf in Bergen op Zoom.

IMG_2033.jpg

Webdesign in 4 stappen

Ons stappenplan

Stap 1: We komen even een bakkie doen

Voordat we vanaf nul een boeiende website creëren, bezoeken we graag onze klanten in Bergen op Zoom. Zo mogelijk, het liefst persoonlijk. Zo kunnen we de details en uw wensen van het webdesign beter bespreken en samen iets geweldigs maken!

Stap 2: Content, content, content

Wij willen met een nieuw webdesign uw bedrijf in de spotlight brengen. Daarvoor hebben we content in vorm van tekst en visuals nodig. Als u nog geen bedrijfsfoto’s heeft, nemen we tijdens ons eerste gesprek direct de camera mee – we zijn blij om samen zaken te doen!

 

Stap 3: Reflectie, feedback, aanpassing, optimalisatie

We zijn zo benieuwd naar uw mening over het eerste webdesign dat we het op prijs stellen als u goede ideeën of feedback met ons deelt. Heeft u suggesties voor verbetering? Wilt u een andere kleur? - Geen probleem.

 

Wij vinden kritische mensen geweldig, omdat zij ons helpen ons voortdurend te verbeteren.

 

Stap 4: Uw nieuwe website

Klaar om uw website te publiceren? We werken graag met u samen tijdens iedere stap van het creëren van uw webdesign: van de eerste brainstorming tot een succesvolle website die jarenlang up-to-date zul blijven. We zijn er als het tijd is voor updates of nieuwe content – laat het ons gewoon weten!

Onderstaande bedrijven hebben al voor een samenwerking met Wolf Online Marketing gekozen.

 

Klaar om samen verder te gaan?

Neem nu de eerste stappen.

Veel gestelde vragen over webdesign in Bergen op Zoom

We krijgen vanzelfsprekend veel vragen over webdesign, hieronder de veel gestelde vragen.

Wat kost webdesign in Bergen op Zoom?

De prijs voor uw webdesign hangt helemaal af van hoe u de website wilt hebben. Afhankelijk van de manier die u kiest, lopen de kosten sterk uiteen.

 

Wij zullen u hierover graag adviseren.

Waarom is webdesign belangrijk?

Uw bedrijfswebsite beïnvloedt uw imago bij het publiek en dus uw verkoop. Stelt u zich eens voor dat potentiële klanten online informatie willen hebben over uw diensten of product. Maar in plaats van een stralende bedrijfsaanwezigheid, vinden ze op uw bedrijfswebsite slechts een virtuele bouwwerf. Hoogstwaarschijnlijk zullen deze bezoekers uw bedrijf minder vertrouwen – en zeker geen klanten worden.

 

Om een sterk merkimago op te bouwen en zoveel mogelijk conversies te realiseren, is webdesign een belangrijk instrument. Een moderne look gecombineerd met een hoge mate van gebruiksvriendelijkheid is van cruciaal belang.

Waar houden we altijd rekening mee bij webdesign Bergen op Zoom?

Gebruiksvriendelijkheid is het belangrijkste criterium van een webdesign, zodat u uw bezoekers optimaal kunt ondersteunen in elke fase van het koopproces. Daarnaast is een gebruiksvriendelijk webdesign ook relevant voor SEO, want Google beloont korte laadtijden, lage bounce-rates en hoge verblijftijden – allemaal aspecten waarop een doeltreffend webdesign een directe invloed heeft.

Zoals we al zeiden: uw website is niks waard zonder strakke content.

 

Hier een voorbeeld van een bedrijfsfilm die we hebben gemaakt.

online marketing bureau

Webdesign in Bergen op Zoom door Wolf Online Marketing

Omdat simpel gewoon simpel is.

Dat is waarom u kiest voor Wolf Online Marketing.

Wij weten uit ervaring dat u als retailer, arts, advocaat of zelfstandige in andere bedrijfstakken al genoeg op uw bordje hebt met uw bedrijf. Daarom willen wij u het leven gemakkelijker maken en u volledige service bieden voor uw nieuwe webdesign in Bergen op Zoom.

 

U hebt ons nodig. Een bedrijf dat precies weet hoe een webdesign op de beste manier voor uw bedrijf werkt.​

Laat ons u maar overtuigen. We gaan graag met u in gesprek.

Koffie of Cappuccino?