DSC02319.jpg

Zit u nog niet op Facebook & Co.? U weet niet hoe en waar te beginnen?

 

U ziet en hoort overal dat “iedereen op sociale netwerken zit” en zijn producten en diensten daar presenteert. Het dringt tot u door dat u “eigenlijk” al lang geleden had moeten beginnen... Dit is geen hekserij voor professionals. Maar als u zich tot bureaus wendt, begrijpt u geen woord van wat ze vertellen....

 

Dat begrijpen we. Vaak komen klanten met volgende vragen naar ons:

 • Ik ben niet interessant genoeg – wat moet ik over mezelf vertellen?

 • In welke onderwerpen zijn mijn klanten geïnteresseerd?

 • Hoe kan ik voorkomen dat ik vervelend of gênant ben?

 • Wanneer moet ik dit allemaal doen bovenop al het andere?

Waarom ons Social Media Bureau inschakelen?

Doelgroep

Ook al maken Instagram, Facebook & Co het ons steeds moeilijker, met de juiste mix van social media posts kunt u uw doelgroep toch nog gratis, dus organisch, bereiken.

 

Hoe? Daar zorgen wij voor!

Creativiteit

“An essential aspect of creativity is not being afraid to fail” – dit is ons motto als we uw content creëren. We proberen alles uit wat er mogelijk is.

 

De insights laten ons dan zien wat uw followers leuk of minder leuk vinden.

Soorten social media

Wie zit er tegenwoordig niet op?

Op ‘social’ media draait alles om het verbinden met anderen. Elk social media platform heeft zijn eigen unieke kenmerken om met elkaar in contact te komen: foto’s, video’s, teksten uitwisselen.

 

We maken een verschil tussen: 

 • instant messenger, zoals Whatsapp, Facebook Messenger.  

 • sociale netwerken, zoals Facebook. 

 • media-sharing-platforms, zoals Snapchat, Instagram, YouTube en Pinterest. 

 • business netwerken, zoals LinkedIn. 

 • (micro)blogs, zoals Twitter, Tumblr, Wordpress. 

 • reviewnetwerken, zoals Yelp en TripAdvisor. 

 • discussiefora, zoals Reddit en Quora. 

 

Voor bedrijven spelen sociale media een steeds belangrijkere rol bij het verzamelen van gegevens over consumentengedrag en -interesses. Bovendien kunnen consumenten via sociale media direct in gesprek komen met een bedrijf of merk en het bedrijf kan zo waardevolle inzichten verwerven in de voorkeuren van zijn klantenkring.

 

Bovendien hebben social media het voordeel dat u uw doelgroep direct kunt bereiken en aanspreken. De followers kunnen zich voorstellen dat zij bevriend zijn met uw Rotterdamse bedrijf en krijgen het gevoel dat zij u persoonlijk kennen.

social media bureau.jpg
IMG_0982.jpg

Social Media bureau inschakelen?

Of zelf aan de slag?

Natuurlijk kunt u uw social mediastrategie ook in eigen hand nemen. Er is niets op tegen!

 

Toch zijn hier 7 redenen om ons in te schakelen als uw persoonlijke social media bureau in Rotterdam.

Onze Redenen

Wij zijn creatieve geesten!

Ontwerpers, geluidstechnici, producers, programmeurs, copywriters, fotografen, lay-outers en nog veel meer – we zijn alles in één. Uw social media campagnes worden door ons individueel en persoonlijk begeleid en uitgevoerd. Kunt u deze geconcentreerde rijkdom aan kennis en ervaring in uw bedrijf reproduceren? In de meeste gevallen niet.

Wij hebben een visie van buiten de industrie.

Zelfs als u een interne marketingafdeling hebt, is een frisse wind van buitenaf erg verkwikkend. Vooral als het Zeeuwse frisse wind is. Haha. De zogenaamde operationele blindheid die in de loop der jaren onvermijdelijk uw eigen bedrijf binnensluipt, is bij een online marketing bureau niet aanwezig.

Door een online marketing bureau in Rotterdam in te huren, leert u nieuwe benaderingen kennen waarvan u kunt profiteren. Bovendien doet u nieuwe ideeën en technologieën op voor uw bedrijf in Rotterdam.

DSC02367.jpg

U hebt meer vrijde tijd en flexibiliteit.

Marketingactiviteiten kunnen zeer tijdrovend zijn. Tijd die uw werknemers tekortkomen in hun dagelijkse werkzaamheden. Zorgvuldige planning en professionele uitvoering zijn de hoekstenen van een succesvolle campagne – en wij zorgen daar graag voor. Veel bedrijven houden immers geen rekening met de hoeveelheid tijd die met sociale media is gemoeid. Wij werken doelgericht aan de uitvoering van campagnes. Zelfs als zich onverwachte omstandigheden voordoen, houden we het hoofd koel en hebben we altijd een grapje klaar.

Er is een betere economische benutting van het potentieel.

Het komt erop neer dat zelfs als u geld bespaart, u weet dat u veel tijd zult moeten investeren. Tijd die uiteindelijk veel geld kost. Hetzelfde geldt voor de uitvoering van uw social media campagne. Marketingactiviteiten die slechts zijdelings door uw werknemers worden gecreëerd, zijn uiteindelijk van mindere kwaliteit en dus minder doeltreffend. Een korte vergelijking: In de meeste gevallen bouwt u uw huis toch niet zelf? In plaats daarvan laat u het maken door mensen die dagelijks met het onderwerp te maken hebben.

Wij hebben een hoog niveau van ervaring en sectorkennis.

Toch is er niemand in ons team die alles weet. Dit zou gewoon onmogelijk zijn. Als social media bureau hebben wij echter verschillende expertises op ons vakgebied. Dit betekent dat al uw marketingactiviteiten worden uitgevoerd door mensen die echte experts zijn.

Onze projecten zijn van hoge kwaliteit.

We weten wat belangrijk is om een succesvolle social media campagne uit te voeren. Dit stelt ons in staat om een allround, samenhangend social media werk te creëren dat gericht is op het doel dat vooraf met u is afgesproken.

U krijgt een optimale cross-channel presentatie.

De best mogelijke presentatie en marketing van uw producten is de topprioriteit van ons social media bureau. Dit betekent ook dat uw social media campagnes zo worden afgestemd dat u een optimaal resultaat behaalt voor het gebruikte budget.

U hebt niets aan een geweldige social media campagne als het niet wordt gezien. Maar het is net zo belangrijk andersom. Als u zich op de juiste social media campagne richt en de content sluit niet aan bij uw doelgroep, hebt u uw doel eenvoudigweg gemist.

Door een social media bureau in Rotterdam in te huren, bent u al een grote stap dichter bij uw doel. Social media bureaus zoals Wolf Online Marketing weten niet alleen hoe ze fantastische content moeten creëren. Zij maken ook gebruik van doelgroepsegmentatie om na te gaan welke social media platformen voor u geschikt zijn om uw bedrijfs- of productpresentatie te optimaliseren.

DSC00100.jpg
IMG_0461.jpg

Waaaah... Brain freeze!

Dit gebeurt niet alleen als u te snel een ijskoude cola drinkt. Zelfs als op het to do-lijstje staat “social media-inhoud vooraf plannen”, gaan de hersenen graag in de stand-by modus. Onder druk krijgen mensen zelden die mix van strategische, behulpzame, creatie een ontspannene ideeën die een goede social media campagne maken.

 

Voelt u zich ook zo? Dan hebben we de oplossing voor u! Word deel van het social media bureau Wolf Online Marketing. Wij focussen ons volledig op online resultaat voor uw bedrijf in Rotterdam.

Dus, hoe lust u uw koffie? Zwart of met melk?