DSC02367.jpg

Aangenaam! Wij zijn Wolf Online Marketing, een reclamebureau uit Zeeland, uit Goes om heel precies te zijn. We houden ons bezig met eigentijdse vormen van reclame. Dat gaat van sociale media, content creatie en gevonden worden in Google tot het maken van een mooie website of webshop voor uw bedrijf. Bij ons geen pingpongtafels, paarse broeken of ‘moeilijke’ brillen, maar gewoon goede reclame voor uw bedrijf, gemaakt door een paar nuchtere Zeeuwen.

Reclame is een breed begrip. En zoals met zoveel dingen, is ook de reclame steeds meer verschoven naar ‘online’. Wij zijn vooral gespecialiseerd in digitale marketing. Ook dat is dus een vorm van reclame. We vinden dus dat we ons gerust een reclamebureau mogen noemen. 
 

Wat kan Wolf Online Marketing voor u betekenen?

Strategie

Samen met u bepalen we de koers die we gaan varen. Oftewel we plannen de strategie samen met u.

Creatie

Wij creëren de manier van reclame die bij uw bedrijf past.

Implementatie

De reclame die we gemaakt hebben gaan we inzetten voor uw bedrijf.

Evaluatie en optimalisatie

Data is het nieuwe goud en tegenwoordig overal. Mooi. 

Wij analyseren alle data precies en kijken waar het beter kan.

online marketing zeeland

Reclamebureau in Zeeland

Aandacht voor uw bedrijf

Het klinkt misschien een beetje afgezaagd, maar er is geen tweede kans om een eerste indruk te maken. Dat is hoe het werkt, zelfs bij ons in Zeeland. Uw klantvriendelijkheid, uw goede product of uw medewerkers die weten waar ze het over hebben. Leuk en aardig, maar als u de klant niet bij de eerste kennismaking weet te overtuigen gaat ‘ie naar een ander. 

Wanneer de frisse wind van ons Zeeuwse reclamebedrijf brengt u weet te overtuigen, zorgen wij er op onze beurt voor dat uw bedrijf een juiste eerste indruk achterlaat bij uw klanten. We zorgen er voor dat het totaalplaatje klopt. Onze tekstschrijver noemt dat ‘Full service’. Want ook die hebben we in ons netwerk, net zoals we social media specialisten, SEO-experts en webdesigners inzetten wanneer we voor u aan de slag gaan.
 

Allemaal leuk en aardig..

Wat kunnen julder dan?

Het hebben van een website voor uw bedrijf is vaak de eerste stap wanneer u uw bedrijf online zichtbaar wil maken. Wolf Online Marketing heeft websites gemaakt voor tal van  Zeeuwse bedrijven, maar ook buiten Zeeland maken steeds meer ondernemers gebruik van ons reclamebureau.

Webshop

Wanneer u uw producten online gaat verkopen levert dat allerlei extra kansen op. Sowieso is uw webshop 24 uur per dag geopend, waardoor klanten kunnen kopen op het moment dat het hen uitkomt. Met een webwinkel is uw digitale etalage ineens in heel Nederland, heel Europa en zelfs heel de wereld te bekijken. De zaken gaan prima in Zeeland, toch is een internetwinkel voor veel Zeeuwse bedrijven een ideale manier om hun markt te vergroten en extra omzet binnen te halen.

Google optimalisatie 

Mooi natuurlijk wanneer ons reclamebureau een prachtige website voor u heeft gemaakt? Maar wat is een website met weinig of geen bezoekers? Google optimalisatie, of ook wel SEO genoemd, maakt deel uit van ons brede pakket online marketing diensten. Door middel van een doordachte strategie zorgen wij dat de bezoekersaantallen op uw website een goede stijging laten zien. Hierna is het doel om van bezoekers ook echt kopers te maken. 

Content Creatie

Content is een in de reclame populair woord. Het is een containerbegrip waarmee we eigenlijk gewoon de informatie op een bepaald medium bedoelen. Onder content beschouwen we dus teksten en blogs op uw website, maar ook posts op sociale media, en zeker ook de foto’s en video’s voor uw online marketing vallen onder de noemer ‘content’. 

Social Media

Het mooie van sociale media is dat we heel specifiek een bepaalde doelgroep kunnen aanspreken. Net zo goed als dat u op deze pagina bent uitgekomen toen u zocht naar een reclamebureau in Zeeland, kunnen wij er voor zorgen dat uw bedrijf of winkel onder de aandacht wordt gebracht bij nieuwe klanten bij u uit de buurt. Maar ook om onder de aandacht te blijven bij uw bestaande klanten is sociale media ideaal.

Reclame

Wij focussen ons niet alleen op het SEO gedeelte of alleen op het ontwerpen van de webshop of website. Als full service reclamebureau geloven wij in de kracht van het combineren van de mogelijkheden die internet uw bedrijf te bieden heeft. Het inzetten en combineren van de verschillende ‘tools’ zorgt namelijk voor de ijzersterke online reclame voor uw bedrijf.

Onze aanpak voor uw reclame

Koffie en nog eens koffie

We leven in een snel veranderende wereld. Zeker wanneer het hebben over dingen als social media en het maken van reclame op internet moet er soms snel geschakeld worden. Mist u de boot dan bent u al snel ingehaald door de concurrentie. Diverse bedrijven uit Zeeland hebben daarom voor ons reclamebureau gekozen en we hebben deze projecten met wederzijdse tevredenheid af kunnen ronden. 

Onze klantenkring is heel divers. Van ondernemers die behoefte hadden aan een nieuwe site, graag hun ondernemers uit Zeeland die hun bedrijf zichtbaarder wilden maken, hoger in Google wilden komen of bedrijven die nog nooit gebruik hadden gemaakt van een reclamebureau en waarvoor internet nog onontgonnen gebied was. 
 

DSC02358.jpg
IMG_0982.jpg

Waarom ons Zeeuwse Reclamebureau?

Prima vraag!

Er zijn ook andere reclamebureaus in Zeeland. Ook wij moeten ons dus onderscheiden van de rest. Dat doen we door gewoon lekker onszelf te blijven.

Onze website is helemaal door ons zelf ontworpen. Alle content, de teksten, foto’s en video’s op de website, is door ons zelf gemaakt. Sterker nog, voor het maken van drone filmpjes voor op de website van onze klanten hebben we zélf met onze voeten in de Zeeuwse klei gestaan. 

We doen (bijna) alles zelf en zijn niet bang het wiel opnieuw uit te vinden wanneer we denken dat anders beter is. Die mentaliteit is voor ons typerend. Bent u dus op zoek naar een no-nonsense reclamebureau die de dingen ‘gewoon’ voor u regelt, dan bent u dus bij ons aan het juiste adres.
 

Het gehele pakket 

Ook voor een bedrijfsfilm bent u bij ons aan het juiste adres.

Kijk eens naar de video die we hebben gemaakt voor Wendel de Joode Autotechniek!

IMG_0461.jpg

Reclamebureau in het prachtige Zeeland - Bakkie doen?

Wilt u weten hoe wij de (online) marketing van uw bedrijf naar een hoger niveau kunnen helpen? Hoe u meer omzet halen zou kunnen halen uit uw webwinkel of hoe u social media kunt inzetten om uw bedrijf sneller te laten groeien? Laten we dan eens een kop koffie drinken! 

In een geheel vrijblijvend gesprek luisteren we graag naar uw wensen en doelstellingen. Wij kunnen u dan haarfijn uitleggen hoe wij het zouden aanpakken. Is er een wederzijdse klik, dan staan we ook graag voor uw bedrijf met onze voeten in de Zeeuwse klei.