top of page

Wat doet een Recruitment Marketing Bureau?


Een recruitment marketing bureau biedt de ideale oplossing voor een arbeidsmarkt die voortdurend veranderd. Het probleem bij een wervingscampagne zit hem vaak in het bereiken en aantrekken van de juiste kandidaten, een recruitment marketing bureau helpt jouw bedrijf bij het oplossen van deze problemen. Maar wat doet een recruitment marketing bureau precies? In deze blog zullen we jou hier meer over vertellen.

 

Recruitment Marketing Bureau

Wat houdt Recruitment Marketing in?


Recruitment marketing is een perfecte combinatie van het combineren van wervingsstrategieën en marketingtechnieken. Wanneer deze combinatie goed uitgevoerd wordt zal de juiste content via de geschikte platformen bij de juiste kandidaten komen. Een recruitment marketing bureau combineert het beste van traditionele marketing, zoals data analyse, merkontwikkeling en campagne beheer, met de specifieke behoeftes van

jouw bedrijf.

 

Het Nut van Employer Branding


Het verbreden en versterken van het employer brand is één van de kernactiviteiten van een recruitment marketing bureau. Employer brand is gericht op het zo aantrekkelijk mogelijk neerzetten van de werkzaamheden en het bedrijf zelf. Het bedrijf laten zien van haar beste kanten, en de normen en waardes die ze willen uitstralen duidelijk terug laten komen. Recruitment marketing bureaus kunnen verschillende content maken voor de campagnes, denk bijvoorbeeld aan, blogposts, wervingsvideo's, bedrijfsvideo's en social media content. Door het verspreiden van de juiste content via de juiste kanalen kan jij als bedrijf de juiste kandidaat vinden.

 

Het Nut van Doelgerichte Marketingcampagnes

 

Recruitment marketing bureaus helpen jouw bedrijf aan de hand van marketingcampagnes om de juiste kandidaat voor de betreffende functie te vinden. Hierbij zullen ze niet een simpele vacatuur plaatsen op jobboards, het gebruiken van data en analyses staan hier centraal. De data en analyses zijn de leidraad voor het vinden van de ideale kanalen die gebruikt zullen worden, geen onderbuikgevoel maar een campagne die echt gericht is op data. Het bereiken van de juiste kandidaten staat centraal bij het maken van een marketingcampagne.

 

Recruitment Marketing Bureau

Het Creëren van de Juiste Content

 

Een belangrijk onderdeel van recruitment marketing is het creëren en verspreiden van interessante en relevante content voor de potentiële kandidaten. De content waar recruitment marketing bureaus gebruik van maken zal voornamelijk bestaan uit blogposts, wervingvideo's, social media content en bedrijfsvideo's, hier zal gebruik gemaakt worden van inspirerende verhalen van huidige werknemers in het bedrijf. Door inspirerende en enthousiaste verhalen van medewerkers te delen kan je potentiële klanten enthousiast krijgen voor het solliciteren.

 

De Flexibiliteit van een Recruitment Marketing Bureau

 

Recruitment marketing bureaus bieden flexibele diensten aan die samen met jouw bedrijf afgestemd zijn. Een recruitment bureau ondersteunt jouw bedrijf in specifieke vacatures en het maken van grootschalige wervingscampagnes. De flexibiliteit van een recruitment bureau maakt het mogelijk om snel op- en af te schalen afhankelijk van de behoeftes van jouw bedrijf.

 

Is een Recruitment Marketing Bureau iets Voor jou?

 

Een recruitment marketing bureau creëert door haar ervaring een hele boel mogelijkheden in de zoektocht naar de juiste kandidaten. Het toepassen van de juiste marketingtechnieken en wervingsstrategieën zullen jouw bedrijf ontlasten in een lastige zoektocht naar het vervullen van jouw vacatuur. Overweeg daarom om samen te werken met een recruitment marketing bureau en ontdek hoe ze jouw wervingsstrategie kunnen versterken.

1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page