top of page

Personeel werven

Op zoek naar nieuw personeel? Wij hebben een nieuwe manier van personeelswerving ontwikkeld, perfect voor het zoeken van jouw nieuwe werknemer. Direct aannemen geen tussenpersoon en vaak gewoon keuze uit meerdere sollicitanten.

Snel schakelen

Bewezen resultaat

Innovatief werven

De manier om personeel te werven

Een nieuw lid aan jouw team toevoegen kan niet alleen de werklast verlichten, maar kan ook nieuwe ideeën en perspectieven brengen die de groei en ontwikkeling van jouw bedrijf kunnen stimuleren. Niet onbelangrijk toch?!

Het werven van personeel is nog nooit zo lastig geweest als nu, tenminste dat horen wij vaak van onze klanten. En het nieuws spreekt natuurlijk ook voor zich. Wij hebben daarop ingespeeld door middel van content en campagnes online. Onze resultaten spreken voor zich.

Het gebruik van sociale media en professionele netwerken kan ook helpen om nieuwe kandidaten te vinden. Het plaatsen van vacatures op online platforms en het delen van informatie over jouw bedrijf en de beschikbare functies kan helpen om de aandacht van potentiële kandidaten te trekken.

  • 28 sollicitanten in 1 maand

  • 2800 websitebezoekers

  • 10+ sollicitanten

  • 2 Nieuwe werknemers

  • 20+ Sollicitanten

  • 3 Nieuwe werknemers

  • 10+ Sollicitanten

  • 2 nieuwe werknemers

Een paar resultaten:

Onze klanten zeggen:

De samenwerking vonden we in 1 woord; super.

Jullie waren heel flexibel en keken naar wat past bij ons bedrijf.

Daarnaast hadden we vanaf het begin gelijk prettig contact en het resultaat is zelfs boven verwachting.

Johan van der Schelde

Bouwbedrijf van der Schelde

Het laten bouwen van een nieuwe site en het starten met adverteren via social media is een spannend proces, welke keuzes moet je maken?


Wolf online marketing heeft ons gedurende het hele proces heel goed begeleid, met een duidelijk doel en een strakke planning. De eerste resultaten zijn inmiddels zichtbaar en die sluiten mooi aan bij de verwachtingen. Met dank aan Wolf!

Willem van den Brandt

The Innersense

Wij zijn blij met de mannen van Wolf en hun frisse kijk op werven in deze krappe arbeidsmarkt.

 

Wolf heeft een supertoffe campagne voor New Motion uitgezet met nieuwe collega’s als resultaat!!

Pascalle Vermunt

New Motion

Ik werk graag met de twee wolven van Wolf Marketing en heb ik alle vertrouwen erin dat ze niet alleen fysiotherapiebranche bedrijven van dienst kunnen zijn maar in feite ieder bedrijf dat kampt met personeelstekort en het goed online wegzetten van een onderneming.

Ik zit er nu zelfs samen mee in een vof, dus aan vertrouwen geen gebrek.

Rein-Jan Elenbaas

Fydee Vitae

Onze werkenbij video's

Een van de grootste factoren van het succes van onze campagne's zijn onze werkenbij video's. Mensen krijgen direct een beeld van de sfeer binnen het bedrijf, waardoor ze sneller zullen solliciteren. Hieronder een aantal voorbeelden.

WIJ BEGINNEN EIGENLIJK ALTIJD MET EEN BAKKIE

Dus je wilt nieuwe personeel en bent klaar voor de volgende stap in je wervingsproces?

Drink dan eens een bakkie met ons, je hebt niet zo heel veel te verliezen en tot nu toe is het altijd gezellig geweest! Het is volledig vrijblijvend!

Bovendien zijn al onze klanten onze klanten gebleven, misschien zegt dat ook wat..

Waarom voor ons kiezen?

Direct aannemen

Doordat sollicitant direct solliciteren bij jouw bedrijf, kan je ze gewoon direct aannemen zonder tussenpersoon.

Creatieve aanpak

We hebben een creatieve aanpak als het gaat om wervingscampagnes. We gebruiken verschillende media en inhoud om potentiële kandidaten aan te trekken en te overtuigen om te solliciteren. Door middel van goede content en social mediacampagnes weten we zeker dat iedereen in de buurt gaat weten hoe het is om te werken bij jou. En belangrijker: Waarom ze dat moeten gaan doen.

Gerichte targeting

We weten wie de ideale kandidaat is voor jouw bedrijf en gebruiken dit inzicht om onze wervingscampagnes gericht te targeten. We gebruiken verschillende marketingkanalen om ervoor te zorgen dat we de

Online personeel werven

Je zal in ieder geval niet de eerste zijn die onze manier gaat uitproberen. We zijn dan ook zeker trots op onze resultaten. En nog mooier zijn de woorden van klanten over ons.

100+

Sollicitanten, and counting

10.000

Geïnteresseerden

330.000

Mensen bereikt

10+

Verschillende campagne's

We houden constant communicatie met jou om ervoor te zorgen dat we op dezelfde lijn zitten en onze campagnes op elkaar afgestemd zijn. We passen aan waar nodig, en we willen natuurlijk weten of we de juiste sollicitanten aan het aantrekken zijn.

We weten hoe belangrijk employer branding is als het gaat om wervingscampagnes. Zoals we wel vaker aangeven bij onze klanten is het lastig om te dweilen met de kraan open. Klopt het intern allemaal? Dan kan je natuurlijk volle bak gaan werven. Gelukkig hebben de juiste mensen om jouw employer branding onder de loep te nemen.

We begrijpen dat elk bedrijf anders is en dat er geen one-size-fits-all oplossing is als het gaat om personeelswerving. Daarom passen we onze aanpak aan op de specifieke behoeften en vereisten van jouw bedrijf. We zorgen ervoor dat we begrijpen wat jouw bedrijf uniek maakt en welk type kandidaat het beste bij jou past.

Onze manier van personeel werven is wel even wat anders dan een advertentie in een krant. Wij bepalen wie het gaat zien en kunnen dat ook meten en zelf aanpassen.

We blijven onze campagnes analyseren en optimaliseren om ervoor te zorgen dat we de beste resultaten behalen. We volgen de prestaties van onze campagnes op de voet en passen onze aanpak aan op basis van de verzamelde gegevens. Wel zo lekker toch?

05

Meten is weten

04

Gepersonaliseerde aanpak

03

Sterke employer branding

02

Analyse en optimalisatie

01

Korte lijntjes

Personeel werven

Korte lijnen en een duidelijk plan. Dat is onze manier van personeel werven.

We hebben alles in huis om jouw personeel te werven. Onze klanten blijven ons en we hopen jij natuurlijk ook. Bakkie doen?

Resultaat

Uniek

Krachtig

Veelgestelde vragen over personeel werven:

Wat voor soort bedrijven kunnen gebruik maken van jullie wervingscampagnes?

Welke kanalen gebruiken jullie voor jullie wervingscampagnes?

Hoe lang duurt het om resultaten te zien van jullie wervingscampagne?

Hoe meet je het succes van een wervingscampagne?

We werken met bedrijven van alle soorten en maten, of je nu een start-up of een gevestigde onderneming bent. Onze wervingscampagnes zijn gericht op het vinden van de beste kandidaten voor jouw bedrijf, ongeacht de branche.
Google wil gebruikers altijd de beste zoekresultaten aanbieden. Het zoekalgoritme wordt dan ook regelmatig gewijzigd en ook uw concurrentie zit niet stil. Het is dus vooraf niet te zeggen wat de kosten voor een hoge positie in Google zijn. Maar laat u daar vooral niet door ontmoedigen, want voor seo geldt: de aanhouder wint. We bieden daarom onze diensten aan in de vorm van een seo abonnement. Daardoor houdt u grip op de maandelijkse kosten voor zoekmachine optimalisatie en door onze resultaatgedreven aanpak werken we toe naar duidelijke doelen.

We gebruiken bijna alleen maar social media. Hier hebben we ook de meeste resultaten mee behaald.

De tijd die het kost om resultaten te zien, hangt af van verschillende factoren, waaronder de branche, de gewenste kwalificaties en het niveau van de functie waarvoor je aan het werven bent. Toch hebben we vaak direct sollicitanten als we de campagne online gooien.

Moet ik investeren in SEO of kan ik beter voor betaalde advertenties in de zoekmachines kiezen? Een vraag die we als zoekmachine optimalisatie specialist vaak te horen krijgen. Het beste antwoord: beide. Zo bent u niet afhankelijk van een verkeersbron. Voor kleine bedrijven is dat vaak wel een uitdaging, want iedere euro kan maar één keer worden uitgegeven. Daarom is het belangrijk te kiezen voor een gebalanceerde lange termijn seo strategie waarbij zoekmachine geoptimaliseerde content wordt gecombineerd met snelle, doelgerichte PPC campagnes.

bottom of page