top of page

Je hoeft in ieder geval niet voor ons te kiezen omdat we zo fotogeniek zijn. Wel als je van goeie koffie houdt, oja en resultaat. Niet onbelangrijk in ons vak..

Waarom voor ons kiezen

Klein team

Wij vinden het belangrijk dat het gewoon duidelijk is met wie je te maken hebt. Dat is bij ons niet zo moeilijk.

Eigen expertise

Wij hebben elk onze eigen expertise waar we ons volledig op focussen, wel zo handig.

Korte lijntjes

Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om snel te  kunnen reageren en aanpassen. Dit is het gene waar wij in uitblinken. 

Durven uit te besteden

Maar wat jullie allemaal aanbieden kan toch nooit met zijn 4en? Klopt helemaal, we hebben dan ook een netwerk met freelancers die wij voor bepaalde aspecten altijd kunnen gebruiken. Merk je zelf niks van trouwens.

Altijd resultaat als focus

We kunnen nog zo'n mooie video of website maken voor uw bedrijf, echter als niemand het ziet wat heb je er dan aan? Precies! Niks. Vandaar dat we altijd focussen op het eindresultaat.

Niet branche gericht

Zoals je kan zien, hebben wij in echt allerlei verschillende branches gewerkt. Door deze ervaringen samen te voegen, weten we voor verschillende doelgroepen wat werkt en zeker ook wat niet werkt.

Zelf afhankelijk van marketing

Wij zitten zelf in meerdere concepten waar we zelf mede- eigenaar van zijn. We weten dus precies hoe moeilijk het is om een succesvolle marketingstrategie neer te zetten en zijn zelf afhankelijk van het resultaat.

Een totaalplan voor uw bedrijf

Het allerbelangrijkste voor jou is gewoon volledig ontzorgd worden. Het is niet voor niks dat je iets wilt uitbesteden toch? Wij zorgen ervoor dat jij je niet meer druk hoeft te maken over het gene wat je bij ons uitbesteed. Gewoon focussen op waar je goed in bent, wij regelen de rest.

EIGENAAR

WILJAN PANNEKOEK

EIGENAAR

STIJN BUIJSROGGE

ONLINE MARKETEER

ANNA-LENA FOYDL

CONTENT MARKETEER

LEROY VAN DEN HUMMEL

NIEUWE TOEVOEGING

JIJ?

HR MANAGER

MICK BUIJSROGGE

bottom of page