U hoeft in ieder geval niet voor ons te kiezen omdat we zo fotogeniek zijn. Wel als u van goeie koffie houdt, oja en resultaat. Niet onbelangrijk in ons vak..

Waarom wij anders zijn

Klein team

Wij vinden het belangrijk dat het gewoon duidelijk is met wie u te maken heeft. Dat is bij ons niet zo moeilijk.

Eigen expertise

Wij hebben elk onze eigen expertise waar we ons volledig op focussen, wel zo handig.

Korte lijntjes

Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om snel te  kunnen reageren en aanpassen. Dit is het gene waar wij in uitblinken. 

Durven uit te besteden

Maar wat jullie allemaal aanbieden kan toch nooit  met zijn 3en? Klopt helemaal, we hebben dan ook een netwerk met freelancers die wij voor bepaalde aspecten altijd kunnen gebruiken. Merkt u zelf niks van trouwens.

Altijd resultaat als focus

We kunnen nog zo'n mooie video of website maken voor uw bedrijf, echter als niemand het ziet wat heeft u er dan aan? Precies! Niks. Vandaar dat we altijd focussen op het eindresultaat.

Niet branche gericht

Zoals u kunt zien, hebben wij in echt allerlei verschillende branches gewerkt. Door deze ervaring samen te voegen, weten we voor verschillende doelgroepen wat werkt en zeker ook wat niet werkt.

Verschillende budgetopties

Elk bedrijf heeft een ander doel en ook een ander budget. Dit weten wij als geen ander. Daarom hebben wij verschillend pakketten om mee te werken en kunnen we verschillende kanten op.

Een totaalplan voor uw bedrijf

Het allerbelangrijkste voor u is gewoon volledig ontzorgd worden. Het is niet voor niks dat u iets wilt uitbesteden toch? Wij zorgen ervoor dat u zich niet meer druk hoeft te maken over het gene wat u bij ons uitbesteed. Gewoon focussen op waar u goed in bent, wij regelen de rest.

OVER ONS

​We zijn begonnen voor en paar bekenden en zijn nu hier. 

 

Als we iets willen voor u is het duidelijkheid. Geen rare contracten of onverwachtse facturen. Nee gewoon eerlijk resultaat.

We willen de wereld van online marketing veranderen. Sterker nog, we zijn al begonnen.

PAS HET BEGIN

Goed, we krijgen enorm veel energie van onze prachtige klanten. En van u natuurlijk. Onze volgende klant. Niet waar? 

EIGENAAR

WILJAN PANNEKOEK

EIGENAAR

STIJN BUIJSROGGE

CONTENT MARKETEER

LEROY VAN DEN HUMMEL

ONLINE MARKETEER

ANNA-LENA FOYDL

ONZE VOLGENDE NIEUWE WERKNEMER OF STAGIAIR? 

JIJ?

HR-MANAGER

MICK BUIJSROGGE