1583228404763.jpg

Stijn Buijsrogge

  • LinkedIn Social Icon

Eigenaar

ONS
TEAM

Dit is het team van Wolf Online Marketing. Waar een klein team groot in kan zijn.

 

Doen wij dit alles dan maar met zijn drieën? Zeker niet, wij hebben verschillende bedrijven waarmee we samenwerken om onze expertises te  bundelen. Hierdoor durven wij de beste resultaten te garanderen

IMG_0653.jpg

Wiljan Pannekoek

(geen grap)

  • LinkedIn Social Icon

Eigenaar

20200708_155105.jpg

Mick Buijsrogge

Hoofd Personeelszaken

Wolf Online Marketing

We hebben elkaar ontmoet tijdens de opleiding Ondernemerschap te Breda. Ondanks dat we allebei totaal verschillende denkwijzen hebben, is hier een vriendschap opgebouwd. 

Tijdens de opleiding is een voorliefde ontstaan voor Online Marketing. We zagen dit als de toekomst en zijn ons hier in gaan verdiepen.

Dit is verder gegaan nadat we onze opleiding hadden voltooid. In plaats van een baan te zoeken zijn we beiden in E-Commerce gestapt om te kijken, of je hier dan ook daadwerkelijk geld mee kon verdienen.

Zoals met alles is het begin lastig, maar de liefde voor online marketing is alleen nog maar verder gegroeid. 

Tussendoor hebben we vaak bekenden geholpen met het opzetten van een website en daadwerkelijk resultaat te behalen online.

Hier begon het balletje te rollen, het plezier en het resultaat wat we behaalden door middel van online marketing gaf een enorme kick. 

We zijn natuurlijk gaan kijken naar de gevestigde online marketing bureau's en zijn eigenlijk verbaasd over de vele lucht die wordt verkocht. Er is totaal geen duidelijkheid en er worden vage dingen beloofd. 

Wij zijn duidelijk naar onze klanten en willen vooral plezier brengen in online marketing. Wanneer resultaat behaald wordt, is er natuurlijk altijd plezier. 

Dat is wat we willen betekenen in deze zeer dynamische en potentievolle wereld.

''Ontstaan tijdens de Brabantse nachten''

IMG_0461.jpg

Eerlijk en open, geen vage beloftes.

Waarom Wolf?

Wolven zijn prachtige loyale beesten en niet te vergeten terug in Nederland, net zoals wij!

Stijn Buijsrogge

Samen voor resultaat

Het besluit om deze onderneming te starten is pas echt ontstaan nadat ik mijn vader heb geholpen met zijn boerderijwinkel. Aan het eind van het jaar worden daar altijd kerstpakketten besteld en hij vroeg zich af of hier ook markt in was online.

2 weken nadat ik de site online had gegooid, moest ik hem offline zetten, doordat de bestellingen niet meer bijhouden konden worden.

Dat was het moment dat ik bedacht: dit kan ik voor andere bedrijven ook zeker betekenen. Wiljan en ik hebben toen de handen in één geslagen en onszelf in het diepe gegooid.

Ik heb hier tot de dag van vandaag geen moment spijt van gehad. De resultaten die we behalen spreken voor zich en we hopen met onze transparantie steeds meer bedrijven te kunnen helpen.

Wiljan Pannekoek

Betrokkenheid is het belangrijkst

Het idee voor het starten van een online marketing bureau is ontstaan toen ik bij familie mee kreeg hoe online marketing bureaus te werk gaan. Het viel me op hoe weinig betrokkenheid er was naar de klanten.

Hier en daar hielp ik familie en vrienden met online marketing en daarbij zag ik hoe erg juist de betrokkenheid en het meedenken op prijs werd gesteld. Toen ik dit met Stijn besprak en hij voorstelde om de stap te maken om zelf aan de slag te gaan om bedrijven te helpen was de keuze snel gemaakt.

Dit heeft ons en onze klanten al veel mooie resultaten opgeleverd.  Met een proactieve houding en oog voor resultaat helpen we steeds meer bedrijven de kansen van online marketing te benutten.

IMG_0653.jpg
20200708_155105.jpg

Mick Buijsrogge

Zorgen voor vrolijkheid

Ze noemen mij een kantoorhond, maar ik ben vanzelfsprekend veel meer dan dat. Naast dat ik vaak kom buurten is uit een een onderzoek gebleken dat een kantoorhond zorgt voor 37% meer energie en 45% minder stress.

Als ik kijk naar mijn taak in dit kantoor, zijn deze percentages veel te laag. 

In het onderzoek wordt dan ook niet aangegeven wat voor hond dit was. Met mijn energieke en altijd positieve aanwezigheid verhoog ik de resultaten met onze projecten hoogstpersoonlijk.