Waarom kiezen voor Wolf Online Marketing?

Niet omdat we er goed uit zien op foto´s, in tegendeel.

Nee wij vinden het leuk om onze klanten te helpen aan daadwerkelijk resultaat online.

We hebben nog wel wat meer redenen hoor, kijk maar.

IMG_0461.jpg

Zetten 1 stap verder

Wij proberen altijd 1 stap verder te zetten voor uw bedrijf. Ja we zeggen proberen in plaats van doen, niet alles is mogelijk namelijk, maar we doen er alles aan om online marketing resultaat te behalen voor uw bedrijf in Terneuzen.

Verliezen het resultaat niet uit het oog

Waarom wij vertrouwen hebben in onze samenwerking? Wij verdienen ons geld terug, win win toch?

Wij bieden alle diensten aan

Tijd is voor veel bedrijven een probleem. Wat wij goed kunnen begrijpen. U kunt daarom bij ons terecht voor alle diensten omtrent online marketing. Of het nou om content creatie gaat of Google resultaat. Wij bieden het aan voor uw bedrijf.

Korte lijntjes

Geen gigantisch team dat moeilijk te bereiken is. Nee 1 aanspreekpunt voor al uw vragen. Wij regelen de rest.

DSC02354.jpg

Welke redenen dan?

DSC02335.jpg

Dit zeggen ze overal..

Dat klopt helemaal, wij geven u dan ook liever advies tijdens een lekker bakkie koffie. We zijn een marketingbureau dat geen lucht verkoop en loze beloftes.

Hierdoor blijven onze klanten ook altijd langer aan ons hangen, dan een eenmalige website. Wij gaan samen voor online resultaat met onze klanten!

Wat doen wij dan? Klik op deze tekst, of kijk verder op deze pagina

Onze Expertises

Wij bieden alle facetten van online marketing aan. Dat wil zeggen dat u bij ons het volledig pakket voor uw website kan aanschaffen. Geen externe bedrijven voor foto's of google optimalisatie, maar daadwerkelijk alles in 1.

Wij maken converterende websites. Wat wil dat precies zeggen?

U kan nog zo'n mooie website hebben, maar als het geen resultaat oplevert heeft u er natuurlijk niks aan.

Doordat wij alles op kunnen leveren heeft uw website een zeer professionele uitstraling.

Onze websites zijn altijd maatwerk waardoor u altijd een originele website krijgt. 

Uw website is op elk apparaat perfect zichtbaar. Hierdoor sluit u geen enkele klant uit en zal Google uw website hoger gaan waarderen. 

Wij zijn enorm flexibel, alles wat u wilt aanpassen, passen wij voor u aan. Hierdoor durven wij te beloven dat u altijd tevreden al zijn over uw website.

Google optimalisatie  Terneuzen

Meer dan 94% van alle zoekmachineopdrachten in Nederland wordt gedaan op Google. Uit recent onderzoek is gebleken dat 98% van de bezoekers op Google niet op pagina 2 kijken van de resultaten.

Wolf online marketing focust zich dan ook volledig op Google. 

Hoe wij dat doen?

Goede vraag, wij focussen ons vooral op het seo gedeelte. Ook wel zoekmachineoptimalisatie genoemd. Door zoekmachine optimalisatie wordt uw bedrijf goed gevonden in Google. wanneer u eenmaal een goede positie hebt in Google krijgt u volledig gratis bezoekers naar uw site.

Wij passen uw website zo aan, dat Google uw website interressant vindt, waardoor er een grote kans is dat u goed gaat scoren.

Wij beloven niks van te voren, aangezien het algortime van Google moeilijk te volgens is. Echter spreken onze resultaten voor zichzelf.

Content Creatie Terneuzen

Content is misschien wel het belangrijkste voor uw online resultaat. Met content kan u uw verhaal online vertellen. Wanneer u dit goed doet, zal u websitebezoeker een grote kans hebben om te converteren.

Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten content. Of het nou gaat om een bedrijfsfilm, bedrijfsfotografie of een blog is. 

Wij maken het.

Doordat we altijd uw online resultaat in het oog houden, zullen wij uw content hier dan ook volledig op aanpassen. Hierdoor heeft u een stapje voor op uw concurrent, die nog filmpjes maakt met zijn telefoon.

We maken gebruik van drones, professionele camera's en gimballs. Waardoor uw content er zeer professioneel uitziet.

We hebben verschillende blogschrijvers in dienst, waardoor uw onderwerp altijd makkelijk geschreven kan worden.

Klaar voor de volgende stap?

DJI_0155.jpg

WIE ZIJN JULLIE?

Wolf Online Marketing

Gevestigd in het prachtige Zeeland helpen wij Zeeuwse bedrijven met het behalen van online resultaat.

We hebben elkaar leren kennen op de opleiding ondernemerschap in Breda. Hier is de voorliefde voor online marketing ontstaan. We hebben hierdoor verschillende bedrijven kunnen helpen naar online resultaat.

Na de opleiding is het balletje verder gaan rollen en hebben we de stap gezet naar het opzetten van een eigen online marketing bureau. Tot op de dag van vandaag hebben wij hier nooit spijt van gehad.

Online marketing bureau in Terneuzen

Als Zeeuws Online Marketing Bureau zijn wij altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingen in Terneuzen. Het is dan misschien een stukje door de tunnel maar we hebben het er graag voor over.

 

Wij komen graag een keer langs om de mogelijkheden te bespreken. We hopen dat u klaar ben voor echt online resultaat.

In ons blog nemen wij u mee in de wereld van online marketing. Voor vragen kan u ons altijd bereiken! Het liefst doen we een bakkie natuurlijk!