DSC02301.jpg
Ontwerp zonder titel (62)_edited.png

Online Marketing Bergen op Zoom

Samen voor Resultaat

Waarmee behalen wij resultaat?

We hoeven het in ieder geval niet van onze modellen carrière te hebben.. Gelukkig hebben we die ook niet nodig voor een goed online marketing bureau.

Ontwerp zonder titel (79).png
DSC02335.jpg

Dit zegt elk online marketing bureau..

Touché, we overtuigen u dan ook liever in het echt, onder het genot van een heerlijk bakkie koffie.

Zetten 1 stap extra

Wij zetten een stap verder voor u. We proberen altijd meer te leveren dan u verwacht en houden hierdoor onze klanten langer bij ons. Naar ons een idee een duidelijke win win.

Focus op resultaat

Wat is er nou eigenlijk belangrijker dan resultaat? Wij weten het niet. We houden daarom altijd het resultaat als uitzichtpunt voor de bouw van uw website. Er zijn genoeg sites die super mooi zijn, maar gewoon niet converteren. Met andere woorden, daar heb je niks aan.

Meedenken in gehele proces

Wij kijken naar uw gehele onderneming en waar u online meer resultaat zou kunnen behalen op online gebied. Uw online resultaat moet samen gaan met de onderneming die u zelf al heeft opgebouwd.

Korte lijntjes

Gewoon direct en snel contact met dezelfde persoon.

DSC02354.jpg

Nou hoe dan?

Voor een online marketing bureau misschien raar om te zeggen, maar in het echt kunnen we u toch echter beter overtuigen dan via een scherm.:)

Onze Online Expertises

Google Optimalisatie

Google optimalisatie is de belangrijkste weg naar resultaat online. Wanneer u goed vindbaar bent, kan u letterlijk gratis bezoekers naar uw website krijgen.

 

94% van alle zoekopdrachten in Nederland worden gedaan in Google. Steker nog 98% van de bezoekers op Google komen geen eens op pagina 2.

Wij zijn gespecialiseerd in Resultaat met Google en weten precies hoe we Google te vriend kunnen houden

Webshop

Naar verwachting wordt in 2040 95% van de aankopen online gedaan. Online winkelen wordt steeds groter en zal dus alleen nog maar groter worden. 

Wij zijn ons online marketing avontuur gestart met het maken van verschillende webshops. Het leuke van een webshop is dat het resultaat voor het bedrijf direct duidelijk wordt. 

We maken uw webshop dan ook precies op maat en zorgen ervoor dat de webshop aan al uw eisen zal voldoen.

Website Design

Uw website is tegenwoordig misschien wel de belangrijkste marketingtool voor uw bedrijf. Ruim 80% van de Nederlandse bevolking doet eerst onderzoek via internet voordat ze een dienst of een product aanschaffen tegenwoordig.

Wij maken gebruiksvriendelijke websites die gefocust zijn op het converteren van uw doelgroep. Hierdoor behalen wij de beste resultaten voor uw klanten.

Content Creatie

We hebben al de content op deze website volledig zelf gemaakt.

Content is misschien wel het belangrijkst middel om een klant over te halen om bij u te gaan kopen. Door content kunt u uw verhaal online vertellen en de klant een gevoel geven bij uw bedrijf.

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van content voor uw bedrijf. Of het nou gaat om een bedrijfsfilm, bedrijfsfotografie of een blog. Bij ons kunt u voor alles terecht.

DJI_0155.jpg

WIE ZIJN JULLIE?

Wolf Online Marketing

Wij hebben elkaar leren kennen in Breda op de opleiding ondernemerschap. Op deze opleiding is onze voorliefde dan ook ontstaan voor online marketing.

Na deze opleiding zijn we weer terug verhuisd naar Zeeland, om vanuit hier een online marketing bureau op te gaan starten.

Wij hebben hier tot de dag van vandaag nog geen moment spijt van gehad en helpen onze klanten dan ook enorm graag naar online resultaat!

Meer Expertises?

We bieden daadwerkelijk alles aan voor online resultaat. Kijk maar naar onze verdere expertises.

Bergen op Zoom voor online resultaat

Wij zijn gevestigd in Goes, Zeeland. Dat is natuurlijk maar 20 minuutjes rijden naar het prachtige Bergen op Zoom. Voor ons is het dan ook geen enkel probleem om een keertje langs te komen bij uw bedrijf in Bergen op Zoom!