DSC02301.jpg
Ontwerp zonder titel (62)_edited.png

Online Marketing Den Haag

Samen voor Resultaat

Waarmee behalen wij resultaat?

In ieder geval niet door onze eigen foto's. Nee wij focussen ons toch echt op het resultaat voor onze klanten.

Ontwerp zonder titel (79).png
DSC02335.jpg

Dit zegt ongeveer elke bureau

Touché, we drinken dan ook liever een bakkie koffie met u en overtuigen u dan.

Wij zetten dat stapje extra

Wij doen daadwerkelijk een stapje meer voor uw bedrijf.

Altijd focus op resultaat

Het maakt eigenlijk niet zoveel uit of uw site er prachtig uitziet, wanneer die geen enkel resultaat oplevert onderaan de streep. Wij houden altijd het resultaat in de gaten.

Kijken naar het hele proces

U kan wel een heel online marketing plan gaan uitvoeren in uw bedrijf, echter wanneer dit totaal niet aansluit bij de offline activiteiten die u doet, heeft het verdomd weinig zin.

Korte lijntjes

Geen gigantische teams bij ons. Nee gewoon contact met dezelfde personen en nog snel ook.

DSC02354.jpg

Hoe dan?

Het doel van online marketing Den Haag

Online marketing Den Haag betekent de bevordering van de verkoop van producten en diensten door het overdragen van de juiste boodschappen aan de juiste mensen via de juiste media. En dat bij u in Den Haag. Traditionele marketing bereikt mensen. Maar om de mensen echt aan te spreken is er meer nodig. Namelijk contentmarketing. Contentmarketing spreekt mensen persoonlijk aan. Laten we eerlijk zijn, het is altijd mooier om direct en persoonlijk aangesproken te worden. Voordat we dus geweldige content voor uw online marketing strategie in Den Haag gaan creëren, stellen we eerst vast, hoe we die content gaan marketen. We zijn niet bang om creatief te zijn en te experimenteren met onze online marketing strategie en de content die we creëren.

Wat omvat online marketing Den Haag?

Online marketing. Zo'n breed begrip is echt niet gemakkelijk samen te vatten. Toch richten wij ons vooral op volgende delen van online marketing:
-    Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
-    Zoekmachineadvertenties (SEA)
-    Webdesign
-    E-commerce

-    E-mail marketing
-    Social media
-    Content creatie
-    Recruitment

“Hè? Recruitment?” denkt u nu? Dit horen wij vaker. Wij zijn dan ook allesbehalve een “normaal” online marketingbureau. We hebben geen lijst met targets, we hebben geen vaste lijn waar we mee werken. Wij maken professionele video’s en foto's van uw bedrijf in Den Haag en omgeving gericht op uw vacature. Vervolgens gaan wij die niet in een of ander blad zetten of op een site waar niemand hem tegen komt. Neeee. Wij gaan een social media campagne opzetten om uw nieuwe personeelslid te vinden. Hier komt het sterk sociale gevoel van de wolf naar tevoren!
 

Online marketing en creativiteit in Den Haag

In online marketing moet u kiezen tussen saai, schreeuwerig en verleidelijk. Waarvoor kiest u? In ieder geval, niet voor het eerste woord! Uw online marketing in Den Haag moet immers allesbehalve dan saai zijn. U moet zich onderscheiden van de massa en meer bieden dan de concurrentie. Het gaat niet langer over het vertellen van goede verhalen. Maar om klanten die de verhalen voor u gaan vertellen. En dat lukt alleen als u klanten op een unieke en creatieve manier voor u wint. Daarom zetten wij ons in om uw bedrijf in den Haag uniek te maken. Wij creëren online marketing voor uw bedrijf die uw bedrijf promoot, uw klanten overtuigt en bovenal in hun geheugen blijft hangen.

Wilt u met online marketing Den Haag aan de slag gaan? – Kies voor ons!

Nodig ons graag uit voor een kopje koffie. Dan gaan we samen aan de slag met een unieke boodschap voor uw bedrijf. Buitengewoon. Anders. Persoonlijk. Bij ons is alles anders dan standaard. Daarna analyseren we samen uw doelgroep. Wie zijn uw (potentiële) klanten? Wie wilt u bereiken? Hoe wilt u hun aanspreken? Samen kijken we ook naar uw concurrenten en hun online marketing strategieën. We stellen een lijst op met dingen die we beter kunnen doen dan zij. Bovendien kijken we nog naar verschillende mediakanalen. Waar is de beste oplossing om voor u, uw bedrijf en uw merk aandacht te krijgen?

DJI_0155.jpg

WIE ZIJN JULLIE?

Wolf Online Marketing

Wij zitten in het prachtige Goes, Zeeland. Maakt dat wat uit? Wat ons betreft niet.

Wij rijden graag een stukkie naar Den Haag en zijn altijd benieuwd naar andere bedrijven. Wel handig want dat is ons vak.

Meer over ons weten?

Klik op de knop.

Online marketing in Den Haag

Gewoon doen, niet twijfelen en ervoor gaan.