Waarom u voor ons kiest

In ieder geval niet omdat we het zo goed doen op camera. Nee, wij zorgen voor online resultaat voor uw bedrijf.

Wel zo handig als online marketing bureau.

IMG_0461.jpg
Ontwerp zonder titel (79).png

Recht voor zijn raap

We verkopen geen onzin en kijken gewoon wat het best is voor uw bedrijf. Geen rare contracten of verplichtingen gewoon eerlijk.

Focus op online resultaat

Wij kijken puur naar resultaat voor uw bedrijf. Google is onze beste vriend en wij geloven dan ook heilig dat dit de snelste en beste manier is naar resultaat voor uw bedrijf online.

Kijken naar het gehele proces

U kan bij ons terecht voor uw gehele online marketing strategie. Wij maken de content en pakken ook nog de online strategie voor uw aan.

Korte lijntjes

Wij zijn gewoon snel te bereiken. U wordt niet aan een groot team gekoppeld maar gewoon aan ons.

DSC02354.jpg

Welke redenen dan?

DSC02335.jpg

Dat zijn veel open deuren op één pagina

Touché, Dit belooft precies elk online marketingbureau. Echter durven wij te zeggen dat wij wel degelijk anders zijn. Wij leggen u gewoon duidelijk uit wat we voor u kunnen betekenen. 

Het is altijd makkelijk om dit zeggen. Maar wij overtuigen u liever tijdens een lekker bakkie koffie.

Onze Expertises

Als online marketing bureau in Rotterdam, bieden wij alle facetten van online marketing aan. Één partij. Alle diensten. Wel zo handig.

Wanneer we het hebben over zoekmachine optimalisatie, ook wel bekend als search engine optimization, in het kort: SEO, hebben we het over het optimaliseren van een website of webshop. Dat doen we om beter gevonden te kunnen worden in Google.

 

Wist u dat ruim 75% van de mensen niet doorklikt naar de tweede pagina met zoekresultaten? Een veelgemaakt grapje onder SEO specialisten: wat is de beste plaats om een lijk te verstoppen? Op de tweede pagina van Google! De eerste plek in Google krijgt zo’n 34% van de klikken. Het laatste zoekresultaat op de eerste pagina krijgt nog maar 2,6% van de klikken. Deze feiten maken meteen duidelijk hoe belangrijk zoekmachine optimalisatie en daarmee ook online marketing voor uw bedrijf is.

 

We meten bezoekersgedrag te meten. We analyseren het clickgedrag van de bezoekers. En monitoren de inspanningen van de concurrentie. Op basis van die feiten kunnen we de nodige aanpassingen te maken en werken we aan een goede vindbaarheid van uw website.

Komen veel van uw klanten uit Rotterdam en omgeving, dan kunnen we zelfs de focus leggen op lokale vindbaarheid. Zo kunt u met zoekmachine optimalisatie zorgen voor meer klanten bij u in de winkel. Online marketing is daarom voor ieder bedrijf belangrijk.

website laten maken zeeland
online marketing zeeland

Maken van een (nieuwe) website

Een website is al lang geen overbodige luxe meer. Wanneer u klanten op zoek zijn naar uw producten of diensten begint bij de overgrote meerderheid van hen de zoektocht online. Heeft u nog geen website of is de site van uw bedrijf slecht vindbaar, dan loopt u dus klanten en omzet mis.

 

Ons online marketing bureau is ook actief in Rotterdam. Veel van onze klanten waarderen onze nuchterheid. Bij ons dan ook geen ingewikkeld gedoe of andere fratsen. Gewoon een goede website die doet wat het moet doen.

 

Bent u toe aan een nieuwe website voor uw bedrijf? Trek eens bij ons aan de bel. In een geheel vrijblijvend gesprek bespreken we uw wensen en de mogelijkheden en laten we u zien wat er allemaal mogelijk is.

Heeft u een winkel en verkoopt u producten, maar heeft u nog geen webshop? In veel gevallen is dat een gemiste kans! Een webwinkel is namelijk 24 uur per dag en zeven dagen per week open. Dat biedt u als ondernemer natuurlijk allerlei kansen en mogelijkheden.

 

Met een eigen online winkel hoeven uw klanten niet altijd naar uw zaak te komen om producten te kunnen kopen. Bestellingen kunnen door uw klanten gemakkelijk online worden geplaatst. Met een webshop voor uw bedrijf kunt u de producten dus niet alleen aan klanten uit de omgeving van Rotterdam verkopen, maar ook in de rest van Nederland. Zelfs ver over de landsgrenzen heen bevinden zich misschien wel klanten die uw producten ook wel zouden willen kopen.

 

Wolf Online Marketing is al lange tijd actief in het maken van webshops. Niet alleen voor andere bedrijven, maar ook met eigen e-commerce projecten. Het is ooit de reden geweest dat we de wereld van de digitale marketing zijn ingerold. We weten dus hoe het werkt en we weten waar u als ondernemer tegenaan loopt bij online verkopen.

DSC02351.jpg
DSC02366.jpg

Iedereen is visueel ingesteld

Wanneer we het hebben over website content, bedoelen we daarmee alle teksten, foto’s en video’s op uw website. Wanneer u een goede website of webshop wilt laten maken ontkomt u er dan ook niet aan. Content is belangrijk om uw boodschap over te brengen aan de bezoeker van uw website en om deze aan te zetten tot actie. Voor een succesvolle website of webshop is het hebben van unieke web content dus van enorm belang.

 

Content is niet zomaar vulling voor uw website. Het is een belangrijk deel van online marketing. Alle informatie op uw website speelt een belangrijke rol bij zoekmachine optimalisatie. De kwaliteit van de teksten, foto’s en video’s bepaalt hoe relevant Google uw website of webshop inschat en dus op welke plek in de zoekmachine de site zal ‘ranken’. Goede content maakt daarbij het verschil, zelfs wanneer uw bedrijf alleen in Rotterdam actief zou zijn.

 

We weten alles over het maken van interessante website content. We schrijven onder andere teksten en blogs voor websites. We kunnen zorgen voor professionele foto’s en maken video’s over uw bedrijf voor op uw site of op social media.

Steeds meer bedrijven maken de stap om actief te worden op sociale media. Social media maakt inmiddels een belangrijk deel van onze dagelijkse activiteiten uit. Maar liefst 96% van de Nederlanders is actief op sociale platformen en gemiddeld brengen we zo’n 98 minuten per dag door op onder meer Facebook, Instagram, TikTok, LinkedIn of een van de andere sociale media.

 

Wilt u uw bedrijf onder de aandacht brengen, dan doet u dat natuurlijk op de plek waar uw klanten zich ook bevinden. Sociale media is daarvoor een uitkomst. Op een laagdrempelige manier kunt u zichzelf in de kijker spelen bij nieuwe klanten en zorgen dat bestaande klanten u niet vergeten. Het maakt daarbij niet uit of u alleen in Rotterdam of landelijk actief bent. We kunnen ook uw klanten vinden op sociale media.

 

Benieuwd wat Wolf Online Marketing voor uw sociale media kan betekenen? Neem eens contact met ons op en we leggen u graag uit hoe meer likes en volgers zorgen voor meer verkopen.

DSC00102.jpg
DJI_0155.jpg

WIE ZIJN JULLIE?

Wolf Online Marketing

Wie zijn wij precies? Simpelweg 2 gasten die van Online Marketing houden. 

Stijn en Wiljan, gewoon begonnen om mensen in onze eigen omgeving te helpen online resultaat te behalen, toen dat goed liep is de stap gezet naar een eigen online marketing bureau.

Geen moment moment spijt van.

Online marketing in Rotterdam

Wolf Online Marketing kan ook uw bedrijf helpen bij het op een goede manier inzetten van internet. We vinden dat online marketing geen kostenpost moet zijn. Onderaan de streep moet online marketing u juist geld opleveren.

 

Wanneer u ons inschakelt gaan we voor u aan de slag om het gewenste resultaat te bereiken. Het mooie van ‘online’ is dat alles meetbaar is. Van iedere aanpassing is in de statistieken terug te zien of en welk resultaat het heeft gehad op onder meer het aantal bezoekers en de conversie. Stap voor stap kunnen we zo uw website of webshop verbeteren.

 

Ons online marketing bureau levert altijd maatwerk, want ieder bedrijf vereist een andere aanpak. In overleg met u maken we daarom een duidelijk plan om bijvoorbeeld uw website hoger in Google te krijgen, te zorgen voor meer bezoekers of steken we onze handen uit de mouwen om te werken aan de conversie om zo te zorgen voor meer webshop verkopen.

Bovendien komen wij graag in Rotterdam, Stijn nog iets liever en is dan ook wanneer het mogelijk in een stadion te vinden in Rotterdam zuid.