DSC02301.jpg

Online Marketing Den Bosch

Samen voor Resultaat

Online Marketing Bureau voor bedrijven in Den Bosch

Ontwerp zonder titel (79).png

Wie schakelt u in voor online marketing in Den Bosch? Wolf Online Marketing natuurlijk. We houden ons bezig met het bouwen van websites, zoekmachine optimalisatie, social media, content en nog veel meer. Wilt u online marketing inzetten om uw bedrijf in Den Bosch te laten groeien, lees dan vooral verder.

DSC02335.jpg

Slimme inzet van online marketing

Bij online marketing maken we gebruik van de mogelijkheden die internet te bieden heeft om uw bedrijf, merk, producten of diensten onder de aandacht te brengen bij potentiële klanten. Als online marketeers hebben we daarvoor een heel assortiment aan technieken tot onze beschikking.

 

We kunnen bijvoorbeeld uw website optimaliseren voor een hogere positie in de zoekmachines (SEO), kunnen een sociale media strategie voor u opzetten of een Google Ads campagne instellen. Door online marketing slim in te zetten ontstaan er voor uw bedrijf in Den Bosch hele nieuwe kansen en mogelijkheden.

Maar jullie zitten helemaal niet in Den Bosch!

Klopt! Ons bedrijf is gevestigd in Goes, Zeeland, maar we hebben ook veel klanten aan de ‘overkant’. We zijn goed bekend in het Brabantse en ook in Den Bosch en omgeving zijn we geen vreemde. Bovendien kunnen we ons werk prima op afstand doen. De online marketing voor uw bedrijf in Den Bosch is dus bij ons in goede handen.

Online marketing voor meer omzet

Het belangrijkste einddoel van een marketingstrategie is het verhogen van de omzet. Bij online marketing is dat natuurlijk niet anders. Internet biedt gelukkig voor ieder soort bedrijf tal van mogelijkheden om het resultaat onderaan de streep te verbeteren.

 

Door het combineren van Google optimalisatie (SEO) of pay-per-click (PPC) advertenties kunnen we zorgen dat uw bedrijf gevonden wordt door potentiële klanten. En met een sociale media strategie kunnen we u positioneren als dé expert in uw vakgebied. Uw klanten zullen graag zaken met u willen doen.

online marketing zeeland

Uw Merk 

Samen bouwen aan uw merk

Internet marketing heeft als doel het opbouwen van een merk. We zorgen niet alleen dat uw merk en bedrijfsnaam blijft ‘hangen’ bij uw klanten, we proberen ook duidelijk te maken waar uw bedrijf voor staat. Internet is  - dankzij het enorme bereik en de mogelijkheid om via sociale media direct in contact te komen met uw klanten - daarvoor het perfecte medium.

Google optimalisatie

Het is een misverstand dat internet marketing alleen interessant is voor bedrijven die landelijk of zelfs internationaal actief zijn. Ook wanneer uw bedrijf alleen klanten in en rond Den Bosch heeft is online marketing de meest efficiënte manier om uw bedrijf te laten groeien.

We kunnen bepaalde delen van uw site optimaliseren of sociale media inzetten om uw bedrijf bij meer klanten uit Den Bosch en omgeving in de kijker te spelen. 
 

website laten maken zeeland

Meer kwalitatief verkeer op uw website

Iedere bedrijf wil meer bezoekers op de website. En met het voldoende advertentiebudget is dat ook voor iedereen te realiseren. Maar wat heeft u aan hoge bezoekersaantallen wanneer het niet het juiste soort bezoekers is? Slecht opgezette online marketing kost u alleen maar geld.

Niet iedere bezoeker op uw website is van plan zaken met u te gaan doen. Dat is gewoon hoe internet werkt en dat zullen we moeten accepteren. Maar wanneer geen enkele of maar heel weinig bezoekers een aankoop doen of contact met u opnemen, in online marketing termen een conversie, dan zal er echt iets moeten veranderen. 

Met marketing gericht op specifieke persona’s, de typische klant voor uw bedrijf, kunnen we zorgen dat uw online marketing u meer oplevert. We zorgen dat uw gemiddelde klant zich meteen thuis voelt op uw website en dat uw sociale media voor hen interessant zijn om te volgen. U zult het effect merken.
 

Online autoriteit

Word ook een autoriteit in uw vakgebied

Iedere bedrijfstak heeft enkele bekende personen of bedrijven met wat meer aanzien dan de rest. Ze staan bekend als de leiders in hun vakgebied, lopen voorop als het gaat om nieuwe ontwikkelingen, ideeën en visie en delen vaak als eerste informatie. 

Door goede content aan te bieden aan uw klanten, bijvoorbeeld door te bloggen, via social media, kunt u een expert worden in uw vakgebied. Niet alleen in de ogen van uw concullega’s, maar ook bij de klant die op zoek is naar de specialist om hun probleem of vraagstuk op te lossen.
 

online marketing zeeland

Online marketing succes in 4 stappen

Stap 1: Onderzoek

Wat is de stand van zaken in uw markt? Wat zijn interessante doelgroepen voor uw product of dienst? Waar kunnen we die klanten vinden? De eerste stap in online marketing is altijd het in kaart brengen van de kansen en mogelijkheden.

 

Ons handelsmerk is nuchterheid: we zorgen er altijd voor dat onze plannen meetbaar zijn. Een van de redenen waarom u Zeeuwen moet inschakelen voor online marketing in Den Bosch.

Stap 2:
Strategie

De informatie uit de vorige stap gaan we gebruiken voor het nemen van beslissingen en het maken van een online marketing strategie. We stellen daarbij per marketing kanaal duidelijke doelen. We bepalen wat we willen uitdragen en wanneer we dat doen. U zou de strategie zelfs kunnen zien als een plattegrond naar succes. 

Stap 3: Implementatie

Tijd voor echte actie. We zetten onze doelgerichte, kosten efficiënte online marketing tactiek in werking. Onze campagnes zorgen voor meer bezoekers op uw website, meer bestellingen of meer aanvragen. Kortom: meer bezoekers, een hogere conversie en uiteindelijk meer omzet.

Stap 4:
Meten

Binnen de online marketing is een van de belangrijkste credo’s “meten is weten”. Zodra we de resultaten van de online marketing kennen, zullen we ze grondig moeten analyseren voordat we de volgende stap kunnen nemen. Als het doel was om meer online te verkopen, hoeveel aankopen zijn er dan gedaan? Hoeveel was de gemiddelde aankoop. Wat was de conversie? Waar kwamen de bezoekers vandaan? De belangrijkste vraag is daarbij wat er kan worden aangepast om nog meer resultaat te halen. Soms kunnen we bijvoorbeeld hele goede resultaten te halen wanneer we de online marketing meer op Den Bosch en omgeving richten.

DJI_0155.jpg

Kan dat allemaal met online marketing?

Er zijn duizend-en-een mogelijkheden met internet marketing en ze zijn allemaal haalbaar.

 

Zonder online marketing specialisten die zich daar dagelijks mee bezig houden kan het daarom erg lastig zijn om uw doelen te behalen. Als ondernemer heeft u het natuurlijk al druk genoeg met het dagelijkse reilen en zeilen van uw bedrijf. 

Wilt u helemaal vrijblijvend met ons van gedachten wisselen over de online marketing van uw bedrijf in Den Bosch bel of mail ons dan eens.