DJI_0155.jpg

Fotografie Middelburg

Fotografie voor uw bedrijf in Middelburg

Fotografie in Middelburg

Middelburg is een perfecte stad voor het maken van mooie foto's: de Lange Jan, het stadhuis en zelfs uw eigen straat kunnen een uitstekende achtergrond vormen voor het maken van die snelle kiekjes van bijzondere of grappige momenten!

 

Maar wat als fotografie meer vereist? Huur dan iemand in die getraind is in het maken van kwalitatief hoogstaand werk, zoals wij bij Wolf Online Marketing.

 

Middelburg lijkt misschien een kleine Nederlandse metropool in vergelijking met zijn grotere tegenhangers, maar er zijn nog veel dingen die de moeite waard zijn om foto‘s van te maken.

 

Namelijk uw bedrijf!

goood.jpg
Renovatie sloopwerk.jpg

Een foto zegt meer dan 1000 woorden

Het belang van fotografie voor uw bedrijf in Middelburg

Wij zijn Wiljan en Stijn. Grafisch ontwerpers die tijdloze creaties maken met een elegante look voor de branding behoeften van uw bedrijf! We houden van onze camera’s en we houden ervan om u met onze foto’s blij te maken.

 

De wereld verandert. En zo ook de manieren waarop mensen van bedrijven kopen. Vandaag de dag kan een foto meer dan ooit het verschil maken op uw website. Van het grijpen van aandacht tot het winnen van vertrouwen. Bedrijfsfoto's zijn belangrijk omdat ze klanten helpen bij hun beslissing om wel of niet bij u te kopen.

 

Een foto zegt meer dan 1000 woorden; daarom moet het maken van goede en professionele bedrijfsfotografie altijd op de eerste plaats komen bij het ontwerpen van welke promotie dan ook!

Fotografie Middelburg zorgt voor het wauw effect

“Een geweldige foto is een volledige uitdrukking van wat je voelt over wat er in de diepste betekenis wordt gefotografeerd en is daarmee een echte uitdrukking van wat je voelt over het leven in zijn geheel” – Ansel Adams

 

We werken samen om het perfecte foto voor uw website te creëren. Uw keuze van beelden wordt alleen beperkt door wat u wilt, dus we kunnen een indrukwekkende galerij samenstellen van begin tot eind!

 

Bij ons vindt u alles onder één dak: aandacht, geduld, creativiteit, communicatie, marketing, liefde, moderniteit, professionaliteit, de juiste sfeer.  Perfect voor uw bedrijfsfotografie in Middelburg.

IMG_0130.jpg

Soorten fotografie voor uw bedrijf in Middelburg

IMG_2023.jpg

Binnen & Buiten

Het belangrijkste is dat u uw bedrijf en medewerkers laat zien.

Deze fotoshoot laat niet alleen zien dat u geeft om hoe uw klanten uw bedrijf zien, maar ook dat er professionals en werkgevers in een geweldige sfeer werken.

 

Perfect voor websites, reclame, social media, brochures, advertenties, vacatures, enz.

IMG_9939 - kopie.jpg

Momenten die altijd in herinnering moeten blijven

Uw bedrijf heeft veel activiteiten, evenementen en initiatieven waar u trots op kunt zijn.

 

Zorg ervoor dat uw klanten op de hoogte zijn van al het fantastische werk door foto's rond het hoofdkantoor te plaatsen of ze prominent op te hangen in gemeenschappelijke ruimten zodat iedereen ze kan zien!

Laten we eerlijk zijn, foto's van dit soort momenten zijn veel te mooi om in een la te laten liggen.

IMG_1299.jpg

Reclamefotografie

Bedrijfsfotografie kan heel creatief zijn en u helpen om u te onderscheiden van uw concurrenten. Het is ook een geweldige manier om te pronken met de dingen die uw bedrijf uniek maken, zoals producten of diensten!

Bij het maken van dit soort foto's voor marketingdoeleinden is het belangrijk om niet alleen sterke beelden te gebruiken, maar ook beelden die duidelijk zijn over wat ze promoten. Reclamefoto’s hebben deze toon perfect onder de knie; ze moeten creativiteit uitstralen wanneer dat mogelijk is en toch ook boeiend genoeg zijn.

IMG_1036.jpg

Uw product in de spotlight

Er is niets belangrijker dan de presentatie van uw producten. Met de juiste opstelling en belichting kunt u ze op hun best laten zien, wat het verschil kan maken. Een goede beschrijving met een uitstekende foto helpt potentiële klanten meteen te zien wat ze kopen – op die manier hoeft de klant niet in onzekerheid te verkeren.

IMG_7623.jpg

Website fotoshoot

De perfecte foto kan het verschil maken tussen iemand die doorklikt naar uw website en uw site bezoekt of niet. Soms is één pakkende foto al genoeg om bezoekers een goed gevoel te geven over wat u aanbiedt en op sommige links in uw tekst te klikken. Wij bieden sfeervolle foto's met bijpassende tekst, zodat mensen bij het bekijken een idee krijgen door alleen al te zien hoe een en ander gepresenteerd wordt, zonder dat ze alles eerst zelf hoeven door te lezen!

DSC01968.jpg

Portretfoto’s, sollicitatiefoto’s, personal branding

Het is tijd om uw verhaal te laten zien. Personal branding is helemaal in en met social media is het nog nooit zo makkelijk geweest. U hebt alleen een fotoshoot nodig!

 

Immers: klanten doen liever zaken met iemand waar ze een gezicht mee verbinden dan met een onbekend bedrijf. Plaats berichten op Facebook, LinkedIn en op andere platforms om ons te vertellen wie u werkelijk bent.

Ook personeelsfoto's op de website zijn altijd een blikvanger. U praat tenslotte liever aan de telefoon met iemand die een gezicht in uw hoofd heeft.

Nog een paar voorbeelden dan:

Nog vragen?

Moet ik mezelf mooi maken?

U bent mooi zoals u bent en u hoeft voor ons geen nieuwe outfit aan te trekken. Wij laten liever zien wie u daadwerkelijk bent tijdens uw passie; gescheurde nagels en druppels zweet die over uw voorhoofd rollen.

 

Ik ben bang voor de camera!

U bent niet de enige. Tijdens onze eerste ontmoeting zullen wij langzaam beginnen, zodat u zich op uw gemak voelt met ons en de camera voordat we samen gaan fotograferen – voelt u vrij om outfits of locaties te veranderen als dat nodig is.

Hoe duur is een fotoshooting met mijn bedrijf?

Ieder type fotoshooting vraagt om een andere manier van fotograferen en vaak ook om andere equipment. We nemen tijd voor u en luisteren naar uw individuele wensen. Uw foto’s zijn dus net zo individueel als onze prijzen.

IMG_0461.jpg

Wolf Online Marketing voor alle fotografie in Middelburg

Hebt u ooit een website gezien en was u zo onder de indruk van hoe geweldig het eruit zag, maar toen vielen de webpagina’s tegen? Dat is wat wij proberen te verhelpen! Met onze creatieve foto's die alle emoties van vreugdevolle vieringen of gepassioneerde liefdesliedjes vastleggen.

 

Voor ons is fotografie een delicaat evenwicht tussen creativiteit en precisie. We zorgen ervoor dat de foto overeenkomt met uw tekst en visie – dit vereist een zorgvuldige voorbereiding.

 

Samen maken we plannen, brainstormen we en ontwikkelen we ideeën.

 

Ons doel bij het werken met klanten zoals u in Middelburg, die ambitieuze visies of hoge normen hebben, is nooit gewoon het ervoor zorgen dat hun website er goed uitziet, maar eerder het vertellen van hun verhaal door middel van foto's. Onze foto’s zijn in staat te delen wat u wilt vertellen.