Fotografie in Goes

Hier Goes in schijnt de zon. Het gras is groen. De hemel blauw. Het is een prachtige dag om foto's te maken! Voor u staat een rij huizen met rozen in de tuinen en auto's buiten op straat geparkeerd. Er staan tulpen aan weerszijden van de deurbellen en op vensterbanken, mensen maken een praatje met elkaar... het perfecte plaatje. 

Allemaal leuk en aardig. Maar u kunt deze foto's niet vergelijken met professionele zakelijke foto's. En zeker niet met product foto's, waar elk detail telt. Tegenwoordig kan iedereen foto's maken. Iedereen heeft een smartphone waar een prima camera op zit. Maar als het om zakelijke foto's gaat, heeft het veel zin om die stap extra te zetten! Laten wij daar nou net gespecialiseerd in zijn, gewoon in het prachtige Goes.
 

IMG_2033.jpg
Ontwerp zonder titel (79).png
DJI_0591.jpg

Buitenkant

Hoe ziet uw bedrijf uit? Hoe herkennen gasten uw bedrijf als ze naar u op weg zijn? Is er een groot bord? Een grote parkeerplaats? Een ongewoon gebouw? Wij zorgen ervoor dat uw klanten de perfecte eerste indruk hebben en direct weten waar ze hier in Goes naartoe moeten.

IMG_1222.jpg

Het belang van bedrijfsfotografie in Goes

Foto’s vertellen een verhaal.

Foto’s zijn echt belangrijk. Ze vertellen een verhaal. Uw verhaal, dat van uw medewerkers of uw product. Foto’s laten iets zien wat de klant normaal niet kan zien. Wat gebeurt er achter de schermen? Wie zijn de mensen die in het bedrijf werken? Een foto zegt dus meer dan duizend woorden. Foto’s zullen de aandacht van klanten trekken. Samen met een krachtige tekst kunnen bedrijfsfoto’s klanten helpen om te beslissen bij u klant te worden.

Bedrijfsfotografie in Goes

Fotografie is schilderen en tekenen met licht. Bedrijfsfotografie is de creatieve communicatie met klanten, partners en medewerkers.

 

Er bestaat geen twijfel over: foto's behoren tot de coolste dingen die er zijn. Ze leggen mooie herinneringen vast, bewaren momenten die we nooit willen vergeten. Maar er zijn zoveel meer mogelijkheden om bedrijfsfotografie te gebruiken.

 

U kunt onze foto's op allerlei manieren gebruiken, bijvoorbeeld:

  • in het bedrijfsmagazine

  • in brochures

  • voor relatiegeschenken

  • ter decoratie van uw ontvangstruimte

  • op uw bedrijfswebsite

  • in advertenties

  • voor recruitment

  • en nog veel en veel meer

IMG_0130.jpg

Wolf Online Marketing biedt verschillende soorten fotografie in Goes

IMG_2023.jpg

Binnenkant

Fotografie geeft een kijkje in uw organisatie in Goes. Wie voert mijn klantaanvraag uit? Wie zijn de mensen? Waar staat het bedrijf voor? Hoe zijn de processen? Hoe ziet het er achter de schermen uit? Dit zijn allemaal vragen die klanten stellen. Onze foto's laten zien wat uw bedrijf speciaal maakt en creëren een vertrouwensvolle sfeer, zodat elke klant van alles op de hoogte is.

IMG_9939 - kopie.jpg

Evenementen, personeelsfeesten en bedrijfsuitjes

Wij leggen de mooiste momenten die u met uw team beleeft vast met onze camera. Daarna kunt u de foto's gebruiken voor uw gemeenschappelijke ruimte, voor de wachtkamer, voor uw kantoor of zelfs voor de krant.

IMG_1299.jpg

Uw product

Productfotografie is nodig om uw producten op de best mogelijke manier te laten zien. De juiste opstelling en belichting zijn essentieel om ze er op hun best uit te laten zien. Wij zetten uw product in het spotlight. Mooi, hè? Met een goede beschrijving erbij zullen uw producten zich met zeker onderscheiden van de concurrentie.

DSC00506.jpg

Websitefotografie

Een website is de beste manier om mensen uw bedrijf in Goes te laten zien. Wie bent u en wat verkoopt u? Mensen zullen eerder van uw producten of diensten gebruik willen maken, als ze weten wie achter het bedrijf staat. Een bedrijf zonder gezicht heeft geen kans. Goede foto’s maken dus een goede succesvolle website. 

Mensen willen zakendoen met mensen, niet met bedrijven. 
 

IMG_1571.jpg

Reclame fotografie

Naast het maken van foto's van uw product, kunnen wij ook foto's maken van andere dingen. Foto's van processen, foto's van specialisten en nog veel meer. Met deze krachtige commerciële foto's, heeft u een voorsprong op uw concurrenten.

DSC02053.jpg

Pers fotografie

U hebt een geweldig artikel geschreven voor de krant maar u mist nog de perfecte foto? Geen probleem. Wij vinden samen met u de perfecte foto.

IMG_0689.jpg

Persoonlijke fotografie

Wilt u een carrière starten? Mist u nog de perfecte sollicitatiefoto? Of een foto voor LinkedIn? Wij zijn echte professionals en weten wat belangrijk is voor zulke portretfoto's: altijd trouw blijven aan uzelf en niet doen alsof. Zelfs als u niet graag voor de camera staat en u zich niet fotogeniek voelt, zullen wij de perfecte foto maken.

Nog niet helemaal overtuigd? – Logisch, voorbeelden zijn misschien altijd het beste.  Alle foto’s die op deze pagina staan hebben wij gemaakt. Hier nog een aantal voorbeelden:

IMG_0461.jpg

Wolfonlinemarketing voor uw fotografie in Goes

Uw bedrijf is gevestigd in Goes. Wij zitten in Goes. Nou, als dat geen goed teken is, dan weten wij het niet meer. Het is altijd verbazingwekkend hoe klein de wereld is. We zijn elkaar zeker wel eens tegengekomen hier in Goes. Misschien hebben we zelfs samen op school gezeten of kennen we elkaar via familieleden. Dat is wat ons een goed gevoel geeft tijdens het fotograferen. We houden ervan en u kunt bij ons terecht voor alle mogelijke bedrijfsfoto's.

 

Wilt u informatie over een bepaald soort bedrijfsfoto's, neem dan gerust even contact met ons op of kom gewoon bij ons langs! We zijn tenslotte niet ver van u vandaan. 😉