Bedrijfsfotografie in Breda

En lachen alstublieft! “Klik”.

Zo snel is een foto gemaakt, nietwaar?

 

De wereld zit vol met mensen die foto's maken met hun smartphone. Maar de kwaliteit laat soms te wensen over, nietwaar? Er is niets mis met het maken van snelle kiekjes van speciale of grappige momenten. Maar als u verkoopbevorderende foto's wilt maken, huur dan een professional in!

 

Wij bij Wolf Online Marketing zijn professionele fotografen en leveren altijd betere resultaten dan amateurs. We zijn getraind in fotografie en bepaalde compositietechnieken die ervoor zorgen dat elke foto opvalt tussen andere.

 

Wij zetten uw bedrijf in Breda in het juiste licht!

IMG_2033.jpg
Renovatie sloopwerk.jpg

Het belang van fotografie voor uw bedrijf in Breda

Het valt op als u elke keer weer dezelfde foto’s moet gebruiken. Simpelweg omdat dat er nog geen nieuwe zijn.

U wilt Stockfoto’s gebruiken? Doe dit alstublieft niet!

 

Wij vinden stockfoto’s de liftmuziek van de beeldkunst. Saai, vervelend, cliché en absoluut nietszeggend. Gewoon snel uitstappen en weg. U ziet ze altijd weer op websites. Niemand kent deze mensen, noch werken ze voor al die bedrijven, die de foto’s gebruiken. Laten we eerlijk zijn, zoals niemand van liftmuziek houdt, houdt ook niemand van stockfoto’s, toch?

 

De oplossing: fotografie voor uw bedrijf in Breda!

 

Professionele foto's zijn perfecte toevoegingen omdat ze laten zien wat U uniek maakt – wat ook betekent dat professionele foto's kunnen helpen om UW bedrijf op te laten vallen tussen concurrenten! Samen creëren deze twee dingen een hoge waarde voor potentiële nieuwe klanten.

Fotografie in Breda

Plezier in het werk maakt perfectie in het werk. En het werk stopt bij ons niet met de laatste click op de camera in Breda. Nadat de beste foto’s zijn gemaakt, begint voor ons de nabewerking en het perfectioneren zodat u ze kunt gebruiken voor bijvoorbeeld:

-          Websites

-          Flyers

-          Ontvangstruimtes

-          Bedrijfsbladeren

-          Vacatures

-          …

Foto’s vertellen verhalen. Zorgen voor beleving. Creëren een bijzondere sfeer. Bedrijfsfotografie maakt uw bedrijf in Breda uniek.

IMG_0130.jpg

Soorten fotografie voor uw bedrijf in Breda

IMG_2023.jpg

Interieur

Deze foto's geven een goede indruk van de sfeer van het bedrijf en stralen professionaliteit uit. Wat gebeurt er achter de schermen? Wie zijn de helpende handen die het product maken dat ik besteld heb? Wat maakt het bedrijf zo bijzonder? Dit alles geeft een vertrouwd inzicht in uw bedrijf en laat zien dat alle klanten en hun wensen en vragen welkom zijn.

IMG_9939 - kopie.jpg

Evenementen

Laat uw klanten en potentiële klanten weten wat u allemaal doet met uw Bredaase bedrijf. Door foto's in tijdschriften te plaatsen of ze op te hangen in gemeenschappelijke ruimtes, laat u niet alleen succesvolle evenementen zien, maar herinnert u de werknemers er ook aan hoe geweldig hun werk is en dat ze één team zijn!

IMG_1299.jpg

Productfotografie

Eééén licht, alstublieft! Wij zorgen ervoor dat uw producten in het juiste licht staan. Op die manier wordt aan elke klant zelfs het kleinste detail gepresenteerd. Een perfecte foto zal u een voorsprong geven op concurrenten die geen tijd investeren om zich van hun beste kant te laten zien!

DSC00506.jpg

Websitefotografie

Uw website is uw eerste indruk bij nieuwe klanten in Breda, in Nederland en wereldwijd. Met de juiste combinatie van afbeeldingen en tekst kunt u bezoekers informeren over wat u aanbiedt, in e-mail marketingcampagnes of zelfs in Facebook advertenties. Professionele websitefotografie betaalt zichzelf meestal ook snel terug!

 

Bovendien zorgen wij ervoor dat de foto’s niet zorgen voor een langere laadtijd van uw website zorgen. Te zware bestanden zijn er namelijk voor verantwoordelijk dat uw website hinderlijk langzaam laadt. En veel websitebezoekers hebben geen zin om meer dan 5 seconden te wachten en zullen verder surfen.

goood.jpg

Reclamefotografie

Commerciële foto's zijn een krachtige manier om uw merk op te bouwen en op te vallen op de markt. Wij zijn professionals die weten hoe ze producten of diensten het beste kunnen promoten met geweldige fotografie!

DSC02053.jpg

Persfotografie

U wilt in contact komen met de media? U bent niet de enige. Het persbericht is een geweldige manier voor iedereen die op zoek is naar aandacht voor hun verhaal of product en kan lokaal, regionaal of nationaal worden verzonden. Met een in het oog springende foto erbij zorgt het ervoor dat het de aandacht van alle lezers trekt!

IMG_0689.jpg

Personal Branding

Personal branding is een hype. Nu de wereld steeds kleiner wordt dankzij social media en internet, willen mensen heel graag weten met wie ze zakendoen, dus stel uzelf voor! Na een fotoshoot van u voor bijvoorbeeld op uw website of LinkedIn profiel kan dat prima. Nieuwe klanten komen liever met iemand in contact die een gezicht heeft dan met een gezichtsloos bedrijf.

Nog een paar voorbeelden dan:

IMG_0461.jpg

Kort & bondig – Fotografie in Breda door Wolf Online Marketing

Uw foto’s van Wolf Online Marketing

  • hebben de hoofste kwaliteit, zijn technisch aangepast en inhoudelijk uniek.

  • laten een echte indruk achter.

  • zijn geschikt voor elk mediakanaal.

  • laten uw bedrijf een professionele en unieke uitstraling hebben.

 

Bedrijfsfotografie is een belangrijk onderdeel van de marketingstrategie van elk bedrijf. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over wat we voor u kunnen doen en hoe we uw bedrijf het beste kunnen promoten met ons creatieve werk!

 

We maken er iets geweldigs van!