Waar wij echt goed in zijn is online marketing koppelen aan uw bedrijf, een maatwerkplan maken in goed overleg. Per bedrijf is dit natuurlijk volledig anders. We zullen dan ook samen bekijken wat interessant is voor uw bedrijf.

Het belangrijkste voor ons is het plezier in online marketing naar voren brengen. Wij nemen de grote leercurve uit handen en willen samen met u resultaten bereiken.

Onze focus zal altijd liggen op het maken van goede content en de vindbaarheid op Google. Content is wat aanspreekt op uw website of social media voor uw potentiële klanten. Google is waar we resultaat mee behalen, dit is alleen makkelijker gezegd dan gedaan. Het algoritme van Google is voor iedereen een groot geheim, goed vindbaar zijn op google gaat dan ook niet zonder slag of stoot en is een lang proces. Wij helpen u hier graag bij!

Waarom zou ik voor Wolf Online Markting kiezen?

IMG_0571.jpg

Totaal Pakket

Dit is het pakket waar wij het grootste verschil in maken. Doordat wij alle facetten van online marketing aanbieden. Hierdoor kunnen we een totaalplan maken geschikt voor uw bedrijf. We kunnen alles hierbij aanpakken, waardoor we de beste resultaten behalen. 

''Als je weet dat het geld opleverd, is investeren niet zo'n probleem meer.''

Dit zeggen wij niet alleen omdat fiscaal gezien het pakket, het meest interessant is voor ons ( wat natuurlijk wel mooi is meegenomen), maar ook omdat we met dit pakket de mooiste resultaten hebben behaald.

Het pakket wordt volledig aan u aangepast, de prijs zal dus ook altijd anders zijn, net zoals de diensten die wij aan u leveren.

''Alle online marketing facetten, bij één bureau.''

Google Optimalisatie

89% van de mensen zoekt eerst op google, voordat ze een aankoop doen. Hier komt nog bij dat maar liefst 94% van de mensen die op google zoeken niet verder komen dan pagina 1. In google zit dus het resultaat en de mogelijkheid om online succesvol te worden.

Laten wij hier nou net enorm geïnteresseerd in zijn.

 

 

Website

Uw website is tegenwoordig uw belangrijkste marketingtool. 75% van de mensen baseert de geloofwaardigheid van uw bedrijf op uw website. Elke seconde wordt er wereldwijd 63.000 keer gegoogeld?! Wanneer u dan een potentiële klant naar uw site leidt, moet de site er vanzelfsprekend tip top uit zien. 

Toch is het verbazingwekkend hoeveel slechte sites er zijn. Hier kunnen wij wat aan doen! We hebben verschillende pakketten en overleggen graag met u wat de beste optie voor u is!

E-Commerce

E-commerce is een van de hardst groeiende markten in Nederland. in 2040 wordt verwacht dat 95% van de aankopen online gaat plaatsvinden. Als u dus ergens op moet inzetten is het hier wel.

Laten wij ons online marketing avontuur hier nou net zijn begonnen, met het maken van onze eigen webshops.

 

Als u ergens snel resultaten kan behalen is het in de wereld van e-commerce. Wij helpen hier u graag bij!

Content

93% van alle communicatie is visueel. Een mens verwerkt iets visueels ongeveer 60.000 keer zo snel dan alleen tekst. Wij kunnen nog even doorgaan met verschillende statistieken, maar het is duidelijk dat wij u niet meer hoeven uit te leggen dat uw online content een grote invloed heeft op de prestatie van uw bedrijf online.

 

Met foto´s en video´s kunnen wij uw presentaties naar grote hoogtes krijgen

Online Maketing.png

Wolf Online Marketing

  • Instagram
  • LinkedIn Social Icon

s'Gravenpolderseweg 118 

4462RA Goes Zeeland

Waar zijn wij actief?