DJI_0155.jpg

E-commerce bureau

IMG_0571.jpg

Voor een succesvolle internetwinkel

Een goede e-commerce website kan niet in een dag worden gebouwd. Misschien kunnen we zelfs wel stellen dat een e-commerce website nooit als ‘af’ kan worden gezien. De online markt is continu in beweging en innovatie en evolutie wisselen elkaar af. 

 

De succesvolste e-commerce bedrijven maken daarom gebruik van de juiste tools. Een niet te missen schakel in het geheel is daarbij de samenwerking met een e-commerce bureau.

E-commerce is méér dan online verkopen

E-commerce is een containerbegrip geworden voor alle vormen van online handel, het verkopen op internet en internetwinkels. Kortom: alles waarbij er sprake is van een transactie op het internet. E-commerce is dus zeker niet alleen maar beperkt tot webwinkels. Al is een webshop wel het het eerste waar men aan denkt wanneer we aan onze klanten uitleggen wat wij als e-commerce bureau allemaal voor hen kunnen betekenen.

IMG_0982.jpg
DSC00100.jpg

E-commerce bureau voor een B2C of B2B webshop

Wolf Online Marketing heeft alles in huis om uw B2C webshop zo te maken dat deze aan zowel uw eisen als aan de wensen van de consument voldoet. Om uw concurrentie een streepje voor te blijven moet u niet alleen zorgen dat de internetwinkel technisch helemaal klopt, maar een gebruiker moet ook soepel kunnen navigeren op de site. Het oog wil ook wat, dus we zorgen voor een eigentijds ontwerp gericht op uw B2C doelgroep.

 

Richt uw bedrijf zich op de zakelijke markt dan is de opzet van uw B2B webshop natuurlijk totaal anders. Natuurlijk zal een zakelijke webshop ook een goede User Experience moeten hebben, maar een zakelijke e-commerce toepassing vraagt om een hele andere benadering. Er is misschien een heel ander logistiek proces of misschien maakt u hele specifieke afspraken met uw klanten.

 

Of het nu gaat over B2B of B2C, in beide gevallen bent u bij ons e-commerce bureau in Goes aan het juiste adres.

Waarom een e-commerce bureau inschakelen?

E-commerce kan ontzettend ingewikkeld zijn. Er is namelijk veel gespecialiseerde kennis nodig om een e-commerce website op te zetten en daar vervolgens ook nog eens een goed resultaat mee te behalen. Er zijn diverse tools en pakketten waarmee u een webwinkel kunt maken die er best wel professioneel uitzien.

 

Dat durven we als e-commerce bureau eerlijk toe te geven. Echter, wat veel mensen vergeten, is dat er is veel meer nodig is dan alleen een gelikt design om succes te hebben met een webwinkel. Goede e-commerce is als puzzel. Een missend stukje of een puzzelstuk dat niet op de goede plek zit en uw klanten kunnen afhaken en de bestelling plaatsen bij de concurrent.

Meer traffic en hogere conversie

Meer bezoekers op uw website krijgen is een koud kunstje. Een groot budget doet daarbij wonderen. Van deze bezoekers betalende klanten maken en tegelijkertijd ook nog eens zorgen voor een goede Return on Investment (ROI) - en dus voor u zo laag mogelijke kosten - is andere koek.

 

We hebben veel ervaring met online marketing en met het ontwikkelen van webwinkels. Wolf Online Marketing kan zorgen voor een gebruikerservaring die leidt tot een meetbaar hogere conversie. Het uiteindelijke doel van uw webshop is natuurlijk om uw bezoeker een aankoop te laten doen.

 

Ons e-commerce bureau kan u helpen bij uw online marketing strategie om de juiste doelgroep te bereiken en online verder te kunnen groeien.

1.   Webshop Ontwerp

Is uw bedrijf klaar voor e-commerce? We brengen uw wensen en eisen, maar ook die van uw klanten in beeld. We ontwerpen de customer journey’s, zorgen voor een optimale User Experience (UX) en maken de visuele ontwerpen.

2.   Realisatie

Op basis van de ontwerpen realiseren we uw e-commerce project. We zorgen voor een koppeling met de benodigde back-end systemen, bijvoorbeeld voor uw logistiek of fulfilment en betalingssystemen. Het doel is daarbij natuurlijk om zoveel mogelijk te profiteren van de mogelijkheden die de techniek voor uw bedrijf te bieden heeft.

Onze Klanten

Nog niet overtuigd? Top, wij houden van kritische mensen, hierdoor krijgen wij het beste resultaat voor uw website. Hieronder hebben wij een paar voorbeelden toegevoegd voor uw gemak. U kunt ook hierop klinken, om naar al onze cases te gaan.

In 4 stappen naar een goede webshop

Uw merk is onderscheidend, het design van de webshop of website moet dat dus ook zijn. Met een dertien-in-een-dozijn thema gaat het namelijk niet lukken. Een goed e-commerce bureau maakt daarom gebruik van een maatwerk.

 

Laat een succesvolle webshop dus met gerust aan de e-commerce specialisten van Wolf Online Marketing over.

Ontwerp zonder titel (50).png

Een bedrijf dat nergens online te vinden was. Dat klinkt als een uitdaging. In de eerst week na de lancering hebben we direct het nieuws gehaald.

 

Klik op de knop voor de case!

Ontwerp zonder titel (56).png

Door één druk op de knop komt u direct in contact met de verkoper. Sneller en makkelijker kunnen we het niet maken. Dit concept hebben wij uitgewerkt voor de verkoop van gesorteerd fruit.

 

Klik op de knop voor deze case.

Ontwerp zonder titel (57).png

Een topproject met een gave samenwerking tussen 2 bedrijven. Potato Monday helpt de boer aan een eerlijk prijs.

 

Dit project zien? klik op de knop!

IMG_0982.jpg

Wilt u de SEO van uw webshop uitbesteden aan een e-commerce bureau? Wolf Online Marketing is voor u als ondernemer een echte alles-in-één-oplossing.

 

Wanneer u producten of diensten online gaat aanbieden dan levert uw website een schat aan waardevolle informatie op. Hoe komen mensen op uw website? Welke knelpunten zijn er, waar haken de bezoekers af? Zijn de productomschrijvingen wel helemaal SEO proof. Zijn de productfoto’s kwalitatief in orde? Allerlei vragen die op u af komen wanneer u aan de slag gaat met e-commerce binnen uw bedrijf.

 

De antwoorden op veel van deze vragen zijn terug te vinden in de ‘metrics’; de statistieken van uw webwinkel. Als e-commerce bureau kunnen we u helpen om al deze data te analyseren, daarmee hoger in de zoekmachines te komen en het online verkoopproces verder te verbeteren voor een hogere conversie.

Normaal gesproken zien wij vaak dat een online marketing burau, weer een extern bedrijf moet inschakelen voor de content van een webshop.

Niet bij ons! In plaats van dat u weer contact heeft met een ander bedrijf, zorgen wij ervoor dat u enorm strakke content krijgt.

Kijk anders eens naar de video die we voor Wendel de Joode Autotechniek hebben gemaakt.

IMG_0893.jpg

Aan het samenwerken met een e-commerce bureau zitten voor u als ondernemer veel voordelen. Wolf Online Marketing kan daarbij voor u het hele proces van A tot Z verzorgen.

 

We zorgen voor:

 

  • Een webshop aangepast aan uw wensen die ook nog eens gebruiksvriendelijk is.

  • Meer bezoekers: uw doelgroep weet de weg naar uw webshop te vinden.

  • Een hogere conversie: meer kopers en terugkerende kopers.

  • Het belangrijkste: hogere omzet!

Samenwerken met Wolf Online Marketing

Bent u toe aan uw eerste stap of een volgende stap met uw website of webshop, neem dan eens contact op met ons e-commerce bureau. We zijn gevestigd in Goes en zijn een echt Zeeuws bedrijf. Onze resultaatgerichte en no-nonsense aanpak zal u zeker aanspreken.