top of page

Video's laten maken

U wilt video’s laten maken, bijvoorbeeld een bedrijfsfilm, commercial of natuurlijk voor video voor social media. U bent daarom op zoek naar video content van hoge kwaliteit, maar toch betaalbaar. Wolf Content marketing is uw creatieve partner voor het laten maken van video’s.

Snelle leveringstijden

Verschillende budgetopties

Altijd origineel en rechtenvrij

Uw video, Uw verhaal

Wij maken overtuigende video’s van cinematische kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen. Wilt een of meerdere video’s laten maken. Neem dan eens helemaal vrijblijvend contact met ons op. Onder het genot van een bakkie uw plannen voor het maken van een video bespreken? Doen! En onze creatieve ideeën? Die krijgt u daar helemaal gratis bij.


Ons uw video’s laten maken?

Droneshots

Originele muziek

Professionele audio

Bereik en conversiegericht

Interviews

Ultra slow motion

Benieuwd naar onze tarieven voor een bedrijfsfilm?

Laat uw e-mailadres achter en u heeft direct onze tarieven in de mailbox! Wel zo makkelijk toch.

Hij zit zo in uw mail!

Eerst zien dan geloven

Doelgerichte video’s laten maken

Doelgerichte video’s

Video’s laten maken is populair. Vrijwel alle bekende merken zetten daarom in op het gebruik van video. Ook wordt video’s laten maken voor het mkb steeds belangrijker. Ieder bedrijf wil gezien worden en vecht voor online zichtbaarheid. Gezien worden en succes zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.


Wij mensen krijgen iedere dag veel informatie te verwerken. We hebben daardoor geleerd snel te beslissen. In deze snelle tijd, waarin afleiding altijd op de loer ligt, is het dus belangrijker dan ooit om de aandacht van de kijker te pakken en deze ook vast te houden. We hebben ons daarom volledig gespecialiseerd resultaatgerichte video. U kunt bij ons video’s laten maken waarbij de focus ligt op conversie en engagement. Uw verhaal komt in de video op zo’n manier aan bod dat de kijker wordt aangespoord tot actie.

Video's gericht op conversie

Door onze marketingachtergrond kijken wij altijd naar video's als middel voor conversie. Tuurlijk hoeft dit niet altijd, maar een conversie in het achterhoofd houden, helpt ons om scherp te blijven en de best mogelijke video's op te leveren.

Wel zo handig voor u, als klant.

Alle mogelijkheden

Droneshots? gimballshots? ultra slow motion?

Geen probleem voor ons, wij gebruiken de nieuwste apparatuur.

Video’s laten maken van A tot Z

Het laten maken van een video voor uw bedrijf kan door ons van het begin tot het eind worden opgepakt. We bieden u daarbij een echte totaaloplossing. Van de eerste briefing tot de verdere distributie op social media en alle daartussen liggende stappen.

Wolf Content Marketing is uw partner wanneer u op zoek bent naar een bedrijf om video’s te laten maken. Onze video’s zijn professioneel en dat zorgt voor versterking van uw imago en vergroot de herkenbaarheid. Het gevolg daarvan is meer sales en/of meer nieuwe klanten. Video laat uw bedrijf groeien.

Een goede video maken is meer dan alleen een film in HD-kwaliteit opnemen met een goede camera. Bij video’s laten maken, draait het om het hele proces rond de videoproductie. Wij pakken het maken van uw video’s aan op een professionele manier en we spannen ons tot het uiterste in om voor u maximaal resultaat te behalen.

95%

Van de consumenten onthoudt een video, in vergelijking met 10% voor tekst

33%

Van de online activiteit wereldwijd is het bekijken van online video´s

100 min

Bekijken mensen per dag video´s online

80%

Gaat de conversie gemiddeld omhoog bij een website, wanneer er een video is toegevoegd

We kunnen niet beginnen met filmen zonder duidelijke doelstelling. U zult daar al goed over nagedacht, dus we laten ons graag verrassen door uw plannen tijdens een goed gesprek. We bespreken uw wensen, de eisen en wat u met het laten maken van video’s wilt bereiken. Natuurlijk hoort een stevige brainstormsessie daar ook bij. Pas daarna kunnen we uw wensen gaan vertalen in een goed plan. Ook daarbij hebben we uw input natuurlijk weer nodig. We schaven en schuren aan het plan totdat er een goed concept is voor uw video’s.

Op de draaidag nemen we de video’s op. We kunnen bij u langskomen, maar er kan natuurlijk ook op een andere locatie worden gefilmd. De shots die nodig zijn worden gemaakt.

Leidraad op de opnamedag zijn onze eerder gemaakte plannen. Eerder hebben we namelijk al een plan uitgewerkt. We weten wat en wie er allemaal gefilmd gaat worden. Iedereen weet precies wat er verwacht wordt en niets laten we zo aan het toeval over. Op de draaidag loopt daardoor alles soepel. Video’s laten maken hoeft daardoor geen grote hap uit uw tijdschema of dat van uw medewerkers te kosten. En lopen de dingen toch anders dan gepland. Ook geen probleem. Daar spelen we graag weer op in.

Wilt u video’s laten maken, dan is alleen filmen niet voldoende. De post productie fase is het monteren van beeld en audiomateriaal om er uiteindelijk een film van te maken. Wij stellen uw video beeld voor beeld samen, voegen daar muziek aan toe (origineel of met licentie) en geluids- en visuele effecten. Dit wordt allemaal met elkaar verweven om er een cinematische ervaring van te creëren.

Video’s laten maken doet u omdat u wilt groeien met uw bedrijf. Het is daarom belangrijk dat uw video ook gezien wordt door uw doelgroep. Alleen zo profiteert u van de voordelen van video voor uw onderneming.

Een succesvolle video zal moeten worden bekeken. En dan bij voorkeur ook nog door de juiste mensen. Wij zijn expert in content marketing. U kunt bij ons niet alleen video’s laten maken, maar wij zorgen er ook voor dat uw video wordt gezien door uw (toekomstige) klanten.

Het maakt niet uit of het om een bedrijfsvideo, een instructievideo, productvideo of een wervingsvideo gaat. Video - in al zijn verschijningsvormen - is onze passie. Het maken van een video geeft ons team dan ook veel voldoening, maar minstens zo belangrijk is het om te zorgen dat de video’s gezien gaan worden.

Over uw bedrijf en uw klanten hoeven wij u waarschijnlijk niets te vertellen. Wanneer u ons uw video’s laat maken, dan denken wij ook mee over de mogelijkheden en de kansen. We onderzoeken hoe we uw doelgroep het beste kunnen bereiken en werken dat uit tot een duidelijk plan.

U kunt ons niet alleen video’s laten maken, maar we zorgen ook dat deze onder de aandacht komt bij uw doelgroep. Dat is belangrijk, want een video zonder views, is als een etalage zonder passanten.

05

Wordt gezien

04

Post-productie

03

Opnemen video

02

Idee tot video’s laten maken

01

Kennismaking en briefing

Succesvol video’s laten maken in 3 stappen

01

Concept en draaiboek

Na onze eerste gesprekken bepalen we het videoconcept. Uw doelstellingen zijn daarbij belangrijk. We leveren een resultaatgericht plan met een prijs die daarbij past.

02

Content verspreiding

We zorgen dat uw bedrijfsvideo gezien wordt door potentiële klanten.

03

Resultaat

Bedrijfsvideo’s zorgen voor o.a. meer website bezoekers, betere conversie en meer sales.

Wij zorgen ervoor

dat onze klanten onze klanten blijven

Natuurlijk zijn we niet het enige bedrijf waar u terecht kunt voor het laten maken van een bedrijfsfilm. Sterker nog, concurrentie is er genoeg. Zelf vinden we dat u zeker met ons zou moeten samenwerken. Bij ons bedrijf bent u geen nummer. Wij zijn er niet op gebrand om u zo snel mogelijk ‘te knippen en scheren’ en we houden zeker niet van uurtje-factuurtje.

 

Ons doel is een lange zakelijke relatie. Een samenwerking waarbij we uw bedrijf goed kennen. Waarbij we de voor uw bedrijf behaalde successen samen kunnen vieren met een glas bubbels of gewoon een biertje. Zo’n samenwerking dus. Dat is ons doel en daar werken we hard voor.

We stoppen niet waar anderen stoppen. We gooien de handdoek niet in de ring wanneer het ingewikkeld wordt of wanneer die ene perfecte shot voor uw bedrijfsfilm nog niet hebben gemaakt.

 

De doelen van uw bedrijf, worden simpelweg ook onze doelen. Daarbij zeggen we wat we doen en nog belangrijker, doen we ook wat we zeggen. Voor ons de normaalste zaak van de wereld, maar dat zal onze Zeeuwse natuur wel zijn.

Resultaat

Uniek

Krachtig

Veelgestelde vragen over bedrijfsfilms

Wat is belangrijk bij het laten maken van video’s?

Wat is beter: video’s laten maken of zelf doen?

Moet ik zelf in beeld wanneer ik video’s laat maken?

We hebben video’s laten maken, maar wat is de volgende stap?

Een video laten maken, dat kost geld. Bepaal daarom vooraf wat uw budget is en zorg dat de begroting niet wordt overschreden. Beslis ook wat de doelgroep wil zien en welk bedrijf u de video’s laat maken.

Kies voor één of meerdere video’s, bijvoorbeeld een reeks. Zorg dat er een goed draaiboek ligt en dat de postproductie / nabewerking spot-on is. Pas daarna kunt u de video promoten. Dat kan op uw eigen website, maar natuurlijk ook op sociale media, zoals Youtube, Facebook of LinkedIn.

Schakelt u een videoproductie bedrijf in, dan haalt u daarmee jarenlange ervaring in huis. U zult het verschil merken in het eindproduct; dat zal namelijk van de allerhoogste kwaliteit zijn. Dat ziet u bijvoorbeeld terug in de cinematische kwaliteit, maar ook omdat er in de video’s dingen verwerkt zijn waar u misschien zelf niet eens aan had gedacht. Een ander voordeel van video’s laten maken door professionals is dat ze u taken uit handen kunnen nemen. Zo heeft u zelf meer tijd om in uw bedrijf te steken.

Ook al besteed u het maken van video uit. Het is en blijft natuurlijk uw product. U blijft daarom altijd nauw betrokken en uw wensen en eisen zullen zeker in het eindresultaat verwerkt worden.

Wanneer u een interessante video wilt (laten) maken, dan bent u op zoek naar een overtuigende video waarbij de kijker wordt meegevoerd in uw wereld. Wanneer u zichzelf niet prettig voelt voor de camera, dan zal dat minder overtuigend overkomen.

Dat hoeft geen probleem te zijn, want daar zou u natuurlijk iemand voor in kunnen huren. Of wanneer u ons uw video’s laat maken, dan doen wij dat voor u. Voelt u zich wel op uw plek vóór de camera, dan is dat natuurlijk perfect. Want werkelijk niemand kan het verhaal rond uw bedrijf zo enthousiast vertellen als dat u dat kan.

Dat is zorgen dat de video gezien kan worden natuurlijk. Gebruik de video daarom in combinatie met andere campagnes, zoals bijvoorbeeld een digitale nieuwsbrief. Zorg dat mensen de video kunnen vinden door een passende titel, omschrijving en tags te gebruiken op YouTube. Plaats de film ook op uw website en link naar de video op uw sociale media of in de afsluiting van uw e-mails. Breng ook uw klanten en relaties op de hoogte van uw video.

Vergeet ook niet om regelmatig nieuwe video’s toe te voegen, bijvoorbeeld over recente ontwikkelingen. Dat heeft namelijk meerwaarde voor uw online vindbaarheid. Het consequent nieuwe video’s laten maken zorgt dat bezoekers gewend raken aan de regelmaat en zo kijken ze steeds uit naar een nieuwe video.

bottom of page