top of page

Bedrijfsvideo Zeeland

Uw bedrijf in Zeeland en video: een gouden combinatie. Niet alleen omdat onze provincie zo mooi is, maar ook omdat uw bedrijf in Zeeland bedrijfsvideo in kan zetten om zichzelf van de beste kant te laten zien.


Het gebruik van video biedt uw bedrijf veel voordelen. Slimme inzet van video versterkt uw imago, maakt van kijkers kopers en dát geeft uw omzet daarmee een boost. Of u zich nu richt op klanten in het buitenland, in Nederland of gewoon in ons eigen Zeeland: Bedrijfsvideo van 1 minuut lang zegt al meer dan 1000 woorden.


Geïnteresseerd in video voor uw bedrijf?

Wij zijn Wolf Content Marketing uit Zeeland, bedrijfsvideo’s maken is waar we goed in zijn. Wilt u weten hoe we dat doen en wat we hebben bereikt bij andere Zeeuwse bedrijven?


Bekijk onze voorbeelden van bedrijfsvideo’s en cases.

Snelle leveringstijden

Verschillende budgetopties

Altijd origineel en rechtenvrij

Bedrijfsvideo gericht op groei!

Mensen hebben een voorkeur voor bewegend beeld. Met een bedrijfsvideo komt u dus echt binnen bij uw klanten. Video helpt u onderscheiden van de concurrentie. In slechts enkele tellen kunt u duidelijk maken waarom uw bedrijf de beste keuze is.


Tekst laat genoeg ruimte over voor de verbeelding en fantasie. Een bedrijfsvideo brengt uw bedrijf in beeld zoals u dat voor ogen heeft. Uw bedrijf in Zeeland krijgt met video een herkenbaar gezicht. Video zorgt voor een persoonlijkere band met uw klanten. Het maken van korte of lange film voor en over uw bedrijf in Zeeland (bedrijfsvideo) zorgt voor loyalere klanten en meer vertrouwen.

Droneshots

Originele muziek

Professionele audio

Bereik en conversiegericht

Interviews

Ultra slow motion

Eerst zien dan geloven

Belangrijkste onderdelen voor uw bedrijfsvideo in Zeeland

Video voor uw bedrijf in Zeeland

Het produceren van video is altijd maatwerk voor uw bedrijf in Zeeland. Bedrijfsvideo wordt namelijk ingezet om uw verhaal te vertellen. En dat verhaal is uniek. Daarom maken we gebruik van storytelling. We brengen daarmee uw drijfveren als ondernemer over, maar maken we de kijker ook écht betrokken bij uw bedrijf.


Een bedrijfsvideo is daardoor veel meer dan een simpel filmpje om te laten zien wat u doet, hoe u dat doet en wat de voordelen van uw bedrijf zijn. Onze video’s nemen de kijker mee op reis door uw bedrijf in Zeeland, bedrijfsvideo laat uw bedrijf beleven op een manier die innemend en krachtig is.


Daardoor zijn onze bedrijfsvideo’s perfect inzetbaar om uw content marketing naar een hoger niveau te tillen!

Cinematische kwaliteit

Grote merken trekken alles uit de kast om klanten betrokken te houden bij hun merk. De tijd dat een eenvoudig filmpje op sociale media volstond, is passé. Dat betekent natuurlijk niet dat kleine en middelgrote bedrijven in Zeeland bedrijfsvideo dan maar links moeten laten liggen. Onze bedrijfsfilms zijn voor het ideaal om in te zetten. Tegen aantrekkelijke kosten, kunt u uw (toekomstige) klanten overtuigen met sterke visuals en boeiende storytelling.

Ons doel is uw bedrijf en medewerkers, uiteindelijk de hoofdrolspelers in de bedrijfsvideo, op een authentieke manier vast te leggen. Zo kunnen we de ‘ziel’ van uw bedrijf overbrengen. Gepaste beeldwisseling, muziek, voice-over, drone shots, en slomo’s. We hebben een heel arsenaal aan mogelijkheden om voor uw bedrijf in Zeeland bedrijfsvideo op een efficiënte manier in te zetten.

Bedrijfsvideo van A tot Zeeland

Binnen en buiten de grenzen van de provincie Zeeland, bedrijfsvideo is een efficiënte manier om uw onderneming onder de aandacht te brengen bij uw doelgroep. De mogelijkheden om uw bedrijf goed in beeld te brengen zijn bijna eindeloos en zo ook de kans om gezien te worden. Van een video voor op het youtubekanaal van uw bedrijf tot een video die u kunt afspelen in uw winkel of showroom. Een bedrijfsvideo door Wolf Content Marketing is professioneel gefilmd en gemonteerd. Ze bezorgen u en uw klanten de wow factor.

DRIVEN BY RESULT

Ons doelstelling voor onze klanten in Zeeland: bedrijfsvideo op zo’n manier inzetten dat resultaat behaald wordt. We werken daarom niet met vaste pakketten. We komen niet even bij u filmen, leveren u een filmpje en klaar. Nee, we kijken daar de doelstelling en maken een bedrijfsvideo die specifiek gericht is op dat doel.

Onze service gaat dus verder dan gewoon het opnemen van een bedrijfsvideo in Zeeland. Video is voor ons een tool om marketingdoelstellingen te kunnen bereiken. U krijgt dus veel meer dan alleen een leuk filmpje. We moeten wel eerlijk toegeven; onze full-service aanpak maakt ons niet de goedkoopste maker van bedrijfsvideo in Zeeland.

95%

Van de consumenten onthoudt een video, in vergelijking met 10% voor tekst

33%

Van de online activiteit wereldwijd is het bekijken van online video´s

100 min

Bekijken mensen per dag video´s online

80%

Gaat de conversie gemiddeld omhoog bij een website, wanneer er een video is toegevoegd

Video moet uw bedrijf positief in beeld brengen. Die sfeer moeten we beleven, dat kan onmogelijk op afstand. Samenwerken begint daarom altijd met een goed gesprek we komen graag langs bij uw bedrijf in Zeeland.

Bedrijfsvideo, doelstellingen, kansen en mogelijkheden. Alles komt tijdens de kennismaking aan bod. Twee weten er meer dan één. U weet de ins en outs rond uw bedrijf en het maken van de bedrijfsvideo kunt u gerust aan ons overlaten. Dat komt gegarandeerd tot een fantastisch eindresultaat.

Op de afgesproken dag komen wij bij u langs voor het opnemen. Een goede voorbereiding is het halve werk. Ons draaiboek zorgt ervoor dat de opnames van de bedrijfsvideo in Zeeland of bij u op locatie soepeltjes verlopen. In de meeste gevallen hebben wij dan ook maar één dag nodig voor het opnemen van een video.

Niet alle beelden die we opnemen worden gebruikt in de uiteindelijke bedrijfsvideo. We gebruiken natuurlijk alleen de allersterkste beelden. Liever een korte overtuigende video, dan een lange video die niet wordt afgekeken.

Tijdens het editen zorgen we dat alle beelden soepel in elkaar overlopen, ogen als één strak geheel en dat de boodschap duidelijk kan worden overgebracht. Zo zorgen we dat uw bedrijf in Zeeland bedrijfsvideo kan inzetten voor het behalen van marketingdoelstellingen.

Voor uw onderneming is bedrijfsvideo als het goed is geen doel op zich. Wanneer we het hebben over branded content, zoals een bedrijfsvideo, is het maken ervan dan ook maar één aspect. Het doel van bedrijfsvideo is gezien te worden door potentiële klanten.Wilt u dus profiteren van uw investering in video voor uw bedrijf, dan is er ook een goede strategie nodig om voor uw bedrijf in Zeeland, bedrijfsvideo tot een succes te maken. Daarbij nemen we u als full-service content marketing bedrijf al het werk uit handen.

Wij zorgen dat uw bedrijf in Zeeland door bedrijfsvideo onder de aandacht komt.

Samen met u bedenken we de inhoud van de video. Uw ideeën en natuurlijk die van ons worden samengebracht tot één concept. Alle stappen die nodig zijn om uw bedrijf in Zeeland bedrijfsvideo op te nemen worden beschreven. Zo zorgen wij ervoor dat uw onderneming optimaal in beeld kan worden gebracht.

05

Promoting

04

Editing

03

Shootday

02

Concept

01

Kennismaken

3 stappen naar resultaat

01

Bedrijfsvideo voor bedrijven in Zeeland

Wij maken video content om uw Zeeuwse bedrijf onder de aandacht te brengen.

02

Content verspreiding

We zorgen dat uw bedrijfsvideo gezien wordt door potentiële klanten.

03

Resultaat

Bedrijfsvideo’s zorgen voor o.a. meer website bezoekers, betere conversie en meer sales.

Wij zorgen ervoor

dat onze klanten onze klanten blijven

Natuurlijk zijn we niet het enige bedrijf waar u terecht kunt voor het laten maken van een bedrijfsfilm. Sterker nog, concurrentie is er genoeg. Zelf vinden we dat u zeker met ons zou moeten samenwerken. Bij ons bedrijf bent u geen nummer. Wij zijn er niet op gebrand om u zo snel mogelijk ‘te knippen en scheren’ en we houden zeker niet van uurtje-factuurtje.

 

Ons doel is een lange zakelijke relatie. Een samenwerking waarbij we uw bedrijf goed kennen. Waarbij we de voor uw bedrijf behaalde successen samen kunnen vieren met een glas bubbels of gewoon een biertje. Zo’n samenwerking dus. Dat is ons doel en daar werken we hard voor.

We stoppen niet waar anderen stoppen. We gooien de handdoek niet in de ring wanneer het ingewikkeld wordt of wanneer die ene perfecte shot voor uw bedrijfsfilm nog niet hebben gemaakt.

 

De doelen van uw bedrijf, worden simpelweg ook onze doelen. Daarbij zeggen we wat we doen en nog belangrijker, doen we ook wat we zeggen. Voor ons de normaalste zaak van de wereld, maar dat zal onze Zeeuwse natuur wel zijn.

Resultaat

Uniek

Krachtig

Veelgestelde vragen over bedrijfsfilms

Heeft voor mijn bedrijf in Zeeland, bedrijfsvideo voordelen?

Wat kost een bedrijfsvideo opnemen in Zeeland?

Kan ik ook buiten Zeeland bedrijfsvideo laten maken?

Jazeker! Een greep uit de voordelen van video voor uw bedrijf zijn omzetgroei, klanten overtuigen, hoger in de zoekmachines komen, meer bezoekers op uw website, meer backlinks naar uw website en een betere conversie. En zo zijn er nog wel tientallen voordelen voor van bedrijfsvideo te noemen

We werken niet met vaste prijzen. Dat kan ook niet, want een bedrijfsvideo is maatwerk. De kosten kunnen daardoor variëren van een paar honderd tot een paar duizend euro. Uw wensen, maar vooral uw doelstellingen hebben invloed op de prijs. Het doel is in ieder geval altijd om voor uw bedrijf in Zeeland bedrijfsvideo op te nemen die meer oplevert dan dat het kost.

Ja dat kan. Vanuit het prachtige Goes werken we veel met bedrijven in onze eigen achtertuin: Zeeland. Bedrijfsfilms maken we natuurlijk ook voor bedrijven wat verder weg.

bottom of page