top of page

Bedrijfsvideo laten maken

Bedrijfsvideo laten maken? Wij zijn Wolf Content Marketing, makers van resultaatgerichte, visueel aantrekkelijke video content.


Succesvolle bedrijven moeten zorgen dat ze worden gezien. Een bedrijfsvideo laten maken is dan ook een héél goed idee. Met een bedrijfsvideo die van het scherm afspat, wordt u namelijk gezien én laat u een onvergetelijke indruk achter bij uw bestaande en nieuwe klanten.


Benieuwd welke bedrijven u voorgingen en wat een bedrijfsvideo laten maken heeft opgeleverd?

Snelle leveringstijden

Verschillende budgetopties

Altijd origineel en rechtenvrij

Laten maken bedrijfsvideo

Een (bedrijfs)video laten maken, dat doet u echt niet alleen om uw klanten een sfeervol inkijkje in uw bedrijf te geven. Een bedrijfsvideo is namelijk ook een ideale toevoeging aan uw e-mailcampagne of de basis voor het verhogen van website conversie. Bovendien geeft video de seo van uw website een boost en zorgt zo voor betere vindbaarheid online. En het laten maken van bedrijfsvideo zorgt voor een beter imago. Met een overtuigende bedrijfsvideo, wordt uw bedrijf namelijk onweerstaanbaar voor uw klanten.


Waarom video zo succesvol is? Dat is logisch te verklaren. Mensen hebben een natuurlijke voorkeur voor bewegend beeld. Een bedrijfsvideo wordt dus een stuk beter bekeken dan tekst op uw website wordt gelezen Een bedrijfsvideo laten maken helpt uw verhaal vertellen. En dat doen we op een korte en bondige manier. Na het bekijken van de video is uw klant dan ook volledig overtuigd waarom ze met uw bedrijf zaken moeten doen.


Wij zijn specialisten in het maken van bedrijfsvideo. Onze specialiteit is het creëren van visueel aantrekkelijk content, met een sterke focus op conversie en bereik. Laat ons uw bedrijfsvideo maken. Ons doel is namelijk niet alleen krijgen van die ‘vind ik leuks’, maar juist zorgen voor een klant die een order plaatst en dus converteert.

Droneshots

Originele muziek

Professionele audio

Bereik en conversiegericht

Interviews

Ultra slow motion

Eerst zien dan geloven

Belangrijkste onderdelen voor uw bedrijfsfilm

Grijp de aandacht

Op zoek naar meer online zichtbaarheid? Wilt u opvallen op internet dan is het van levensbelang dat u gezien wordt. Wanneer u zelf door een website scrolt, wat trekt dan uw aandacht? Is dat een lange saaie tekst of is het juist die bedrijfsvideo die als een magneet uw aandacht weet te grijpen?


Wij mensen zijn zo geprogrammeerd dat bewegende beelden een enorme aantrekkingskracht op ons heeft. De kans dat er op uw video wordt geklikt is maar liefst 27 keer groter dan dat er op een banner wordt geklikt. Laten maken van bedrijfsvideo stelt u dan ook in staat om de aandacht van de bezoeker te trekken. En dan is het een kwestie van die aandacht vasthouden met nog meer sterke content!


Want u kunt natuurlijk wel zeggen dat u de beste bent, maar laat het dan ook zien. Met een bedrijfsvideo kunt u dat als geen ander. Een bedrijfsvideo laten maken zorgt dat de unieke eigenschappen van uw bedrijf in beeld worden gebracht en zo kunt u uw merk op een eigen manier positioneren. Voor uw producten geldt eigenlijk precies hetzelfde. Voorzien uw producten in een bepaalde behoefte? Laat het vooral zien door het laten maken van bedrijfsvideo.

Wordt onthouden

Heeft u wel eens een tekst gelezen en vroeg u zich halverwege af waar de tekst eigenlijk over ging? U moet dan kostbare tijd verspillen door terug te scrollen en alles nogmaals te lezen. Dat is een bekend fenomeen bij het teksten op het web. Maar goed nieuws! Een bedrijfsvideo laten maken is de oplossing.

Studies laten zien dat 95% van de boodschap uit een (bedrijfs)video wordt onthouden. Bij tekst is dat aanzienlijk minder, namelijk minder dan 10%. Zelfs een maand later kan 80% van de kijkers zich de inhoud van een video nog herinneren.

Een bedrijfsvideo zorgt dat u informatie kunt overbrengen op uw (toekomstige) klanten. Op een korte, bondige en bovendien ook nog eens boeiende en persuasieve manier. Dat helpt mensen uw bedrijf gemakkelijker herinneren, want een bedrijfsvideo blijft ‘hangen’.

Alles erop en eraan

Het is simpel. Een minder goede video zal snel worden weggeklikt. Om de aandacht te pakken en deze daarna ook vast te houden is het belangrijk dat u een bedrijfsvideo laat maken die niet alleen een feestje is voor het oog, maar ook nog eens overtuigend is.

Een goede bedrijfsfilm is daarom niet alleen zo cinematisch mogelijk gefilmd, maar heeft ook nog eens een goed verhaal. Bezorg uw klanten de wow factor door ons uw bedrijfsvideo te laten maken. Met onze succesformule zorgen we voor sterke visuals en een overtuigende storytelling.

Onze camera’s vangen ieder detail. Ons doel is namelijk uw bedrijf op een authentieke manier in beeld brengen en juist de details doen ertoe. Bij ons dan ook geen standaard video’s, maar u kunt bij ons maatwerk bedrijfsvideo laten maken. En voor het maken van uw bedrijfsvideo trekken we alles uit de kast. Van goed getimede shot wisselingen die de aandacht tot de laatste seconde vasthouden, tot slomo’s, drone video en natuurlijk bijpassende (rechtenvrije) audio en muziek. Wij zorgen dat uw bedrijf op een unieke manier in beeld wordt gebracht.

DRIVEN BY RESULT

Er zijn genoeg redenen waarom u een bedrijfsvideo zou willen. Bijvoorbeeld voor het vergroten van uw naamsbekendheid, het introduceren van een nieuw product of dienst of natuurlijk omdat u wilt zorgen voor meer engagement en klanten écht betrokken wilt maken bij uw bedrijf.

Wat uw doel ook is, uiteindelijk is ieder bedrijf verschillend. Bedrijfsvideo laten maken is daarom altijd maatwerk. En dat is prijs voor het maken van bedrijfsvideo daardoor ook. Bij ons geen kant-en-klare pakketten of dertien-in-een-dozijn-oplossing. Maar wel een resultaatgerichte oplossing om succesvol bedrijfsvideo in te zetten.

95%

Van de consumenten onthoudt een video, in vergelijking met 10% voor tekst

33%

Van de online activiteit wereldwijd is het bekijken van online video´s

100 min

Bekijken mensen per dag video´s online

80%

Gaat de conversie gemiddeld omhoog bij een website, wanneer er een video is toegevoegdEen bedrijfsvideo laten maken begint altijd met een goed gesprek. Onder het genot van een kop koffie bespreken we uitgebreid uw wensen. We komen namelijk graag alles te weten over uw bedrijf. Wat doet uw bedrijf en wat maakt u anders dan anderen? Voor ons nuttige informatie, want dat helpt het proces rond het maken van bedrijfsvideo’s.

Laat u een bedrijfsvideo maken, dan is de dag dat we langskomen voor het opnemen erg belangrijk. Alle eerder gemaakte voorbereidingen komen op de opnamedag namelijk samen. Dankzij het draaiboek weet iedereen precies waar en wanneer ze aanwezig moeten zijn en wat er van ze verwacht wordt. Daardoor loopt het maken van bedrijfsvideo helemaal op rolletjes. Één opnamedag levert in de meeste gevallen dan ook ruim voldoende beeldmateriaal op voor het (laten) maken van een bedrijfsvideo.

Op de opnamedag draaien we uren en uren aan beeldmateriaal. De uiteindelijke bedrijfsvideo duurt meestal hooguit enkele minuten. We gebruiken voor de video’s dan ook alleen de allersterkste beelden. Bij de postproductie editen we al het videomateriaal. We zorgen dat de juiste beelden op het juiste moment worden getoond en vloeiend in elkaar overlopen. Zo zorgen we voor een ijzersterke videoproductie waarmee u de kijker een uniek inkijkje geeft in uw bedrijf.

Wanneer u een (bedrijfs)video laat maken, dan doet u dat omdat u wilt opvallen. Het is dan ook de bedoeling dat de video goed wordt bekeken. Daarvoor kunt u niet zonder goede marketingstrategie. U kunt bij ons niet alleen terecht voor het laten maken van bedrijfsvideo’s, maar we zorgen ook nog eens dat uw met uw video de doelgroep bereikt.

We verzorgen de promotie van uw bedrijfsfilm en richten ons op het enorme publiek van bijvoorbeeld Youtube, LinkedIn of Facebook en maken uw eigen website het middelpunt van uw marketingcampagne. Door ons uw bedrijfsvideo te laten maken zorgt u dat u gezien wordt.

Bij het maken van de bedrijfsvideo’s denken we graag mee over de mogelijkheden, maar – nog veel belangrijker – we inventariseren waar de kansen voor uw bedrijf liggen. En daarbij weten er twee zeker meer dan een. U weet natuurlijk alles over uw bedrijf en uw producten of diensten, wij weten perfect hoe we dat kunnen vertalen naar een effectieve bedrijfsvideo.

Het (laten) maken van bedrijfsvideo, staat of valt met een goed concept. In overleg met u bepalen we de inhoud van de film. Er wordt gebrainstormd, geschaafd en geschuurd. Net zo lang tot de allerbeste ideeën samengevoegd kunnen worden tot een concreet plan. Daarna kunnen we een bedrijfsvideo maken dat staat als een huis. Zo laten we niets aan het toeval over. Daarom kunt u het laten maken van bedrijfsvideo gerust aan ons kunt overlaten.

05

Wordt gezien met bedrijfsvideo

04

Montage (editing)

03

Bedrijfsvideo opnemen

02

Inhoud van uw bedrijfsvideo

01

Het begint met ‘een bakkie

Wordt gezien met bedrijfsvideo

01

Briefing

Een duidelijke briefing zorgt voor een duidelijke begroting en levert duidelijk resultaat op.

02

Opname en postproductie

Met een bedrijfsvideo wordt uw bedrijf op authentieke, overtuigende manier in beeld gebracht.

03

Resultaat

Onze bewezen doelgerichte aanpak zorgt dat snel en effectief resultaat wordt bereikt.

Van bedrijfsvideo laten maken tot succes

Als ondernemer schreeuwt u het liefste van de daken. Alles om gehoord én gezien te worden natuurlijk. Precies daarom is het laten maken van een bedrijfsfilm geen gek idee. Met bedrijfsvideo profiteert u van het enorme bereik van online video. Een bedrijfsvideo biedt u de volgende voordelen.

Bedrijfsvideo boost de conversie van uw website.

Video is een fantastische toevoeging aan e-mail campagnes.

Google houdt van bedrijfsvideo (laten maken ervan is dus goed voor SEO).

Met een bedrijfsvideo bouwt u aan betrouwbaarheid en klantvertrouwen.

Een online bedrijfsvideo is gemakkelijk te delen op sociale media.

Wanneer u een bedrijfsvideo laat maken, dan doet u dat natuurlijk bij Wolf Content Marketing. Onze dienstverlening gaat namelijk verder dan alleen het maken van de video. Wij verzorgen het hele totaalplaatje. U neemt bij ons dan ook geen product af, maar onze belofte om alles in het werk te stellen om resultaat te bereiken.

Ons doel is een lange samenwerking met uw bedrijf. Zo’n samenwerking waarbij we uw bedrijf goed leren kennen en u ons ook inschakelt voor het behalen van andere marketingdoelen. Wij staan namelijk niet alleen voor u klaar bij het laten maken van bedrijfsvideo, maar ook voor andere vormen van content en online marketing. Een full service content marketing bureau dus.

Samenwerken met ons, betekent dat uw doelstellingen ook simpelweg de onze worden. En daarbij zijn we transparant in wat we gaan doen en eerlijk in wat volgens ons niet werkt. U kunt laten maken van bedrijfsvideo dus gerust aan ons overlaten.

Resultaat

Uniek

Krachtig

Veelgestelde vragen

Waarom heeft mijn bedrijf video nodig?

Wat kost een bedrijfsvideo laten maken?

Waarom zou ik een bedrijfsvideo online zetten?

81% van de klanten zoekt op internet naar informatie over een product of dienst voordat ze een aankoopbeslissing nemen. Een bedrijfsvideo laten maken is een fantastische manier om potentiële klanten te voorzien van de informatie waar ze naar op zoek zijn. Door het laten maken van bedrijfsvideo kunt u laagdrempelig informatie aanbieden in een ‘hapklaar’ formaat dat altijd en overal eenvoudig kan worden geconsumeerd.

Een bedrijfsvideo kan specifieke vragen over uw bedrijf beantwoorden, maar is vooral een fantastische manier om vragen van klanten te behandelen die nog in de vroegste fases van de funnel zitten. Met een bedrijfsvideo kunt u ze laten begrijpen waarnaar ze op zoek zijn en wat ze zouden moeten zoeken in een product of dienst.

De kosten voor het laten maken van bedrijfsvideo lopen uiteen. We beantwoorden deze vraag dan ook vaak met een vraag terug. Wat wilt u dat de video u oplevert? U laat een bedrijfsvideo namelijk maken met een bepaald doel. Ieder doel vraagt weer een andere aanpak en iedere bedrijfsfilm is daardoor bij ons altijd maatwerk.

Wanneer duidelijk is wat u met het laten maken van bedrijfsvideo wilt bereik bereiken, kunnen we samen bepalen wat er nodig is om dat voor elkaar te krijgen. We kunnen daarna een redelijk goede inschatting maken over het resultaat van bedrijfsvideo. Zo weet u dus al voordat u een bedrijfsvideo laat maken of het rendabel gaat worden of niet. Zo kunt u voorkomen dat een bedrijfsvideo laten maken slechts een kostenpost is.

Lang verhaal kort. Niet de kosten voor het maken van bedrijfsvideo tellen, maar wat het u oplevert. Wilt u weten wat uw video gaat opleveren en welke investering u in video voor uw bedrijf moet doen, vraag ons dan om een vrijblijvende offerte voor bedrijfsvideo laten maken.

Met het laten maken van bedrijfsvideo valt u op. Een video heeft namelijk niet alleen een hoge attentiewaarde, de meeste mensen geven ook nog eens de voorkeur aan bewegend beeld boven het lezen van een lap tekst.

Met sociale media als Facebook. Twitter, Instagram en LinkedIn is uw doelgroep altijd binnen handbereik. Video is daardoor niet meer weg te denken. Maar vergeet ook het streamen op/naar de tv niet. Met de smart-tv vervaagt de scheiding tussen televisie kijken en het kijken naar online video. Mensen hebben de tijd om op de tv rustig een langere (bedrijfs)video te bekijken. En zo zijn er slimme marketing campagnes op te zetten die de kracht van alle kanalen gebruiken. En natuurlijk kunnen wij ook dat voor u verzorgen.

ZIJ GINGEN U AL VOOR:

WIJ BEGINNEN EIGENLIJK ALTIJD MET EEN BAKKIE

Dus zoekt u een bedrijf dat echt voor u gaat en er voor gaat zorgen dat uw video keihard resultaat gaat opleveren? 

Drink dan eens een bakkie met ons, u heeft niet zo heel veel te verliezen en tot nu toe is het altijd gezellig geweest!

Bovendien zijn al onze klanten onze klanten gebleven, misschien zegt dat ook wat..