top of page

Bedrijfsfilms

Uw bedrijf promoten? Online zichtbaarheid verbeteren? De conversie van uw website een boost geven? Een bedrijfsfilm vertelt uw verhaal en laat zien waar uw bedrijf voor staat.


Een korte en bondige film zegt meer dan een website vol met lange teksten. Bedrijfsfilms zijn daarom een efficiënte en doelgerichte manier om de interactie met uw klanten aan te gaan.


Ook bedrijfsfilm inzetten voor uw bedrijf? Wij zijn Wolf Content Marketing. Wij maken bedrijfsfilms met de wow factor: de ideale manier om snel koers te zetten richting het behalen van uw marketingdoelen.


Benieuwd naar onze bedrijfsfilms en de resultaten?

Snelle leveringstijden

Verschillende budgetopties

Altijd origineel en rechtenvrij

Bedrijfsfilms maken indruk

Met een kwalitatieve bedrijfsfilm komt u binnen bij uw (toekomstige) klanten. Een of meerdere bedrijfsfilms zorgen ervoor dat u goed kunt laten zien waarom uw bedrijf voor de klant de beste keus is. Dat komt omdat met een bedrijfsfilm uw bedrijf op een unieke manier in beeld wordt gebracht. Met bedrijfsfilms kunt u zich daarom perfect onderscheiden van de concurrentie.


Tekst prikkelt misschien de verbeelding. Maar met bedrijfsfilms kunt u zelf bepalen welk beeld u van uw bedrijf neerzet. Video geeft uw bedrijf een herkenbaar gezicht en dat maakt uw website direct een stuk persoonlijker. Zodra de video start, en uw bedrijf is te zien in een video, schept dat namelijk direct een band. Bedrijfsfilms zorgen op die manier voor trouwere klanten (loyaliteit), maar ook voor meer vertrouwen. Bedrijfsfilms zijn daarom de ideale manier om de conversie van uw website een boost te geven.

Droneshots

Originele muziek

Professionele audio

Bereik en conversiegericht

Interviews

Ultra slow motion

Eerst zien dan geloven

Belangrijkste onderdelen voor uw bedrijfsfilm

Bedrijf in beeld met films

In bedrijfsfilms staan bedrijven en hun medewerkers centraal. Wij brengen uw bedrijf op zo’n manier in beeld, dat de kijker - en daar zitten uw toekomstige klanten ook tussen - aan de buis gekluisterd zitten. Om de interesse van de kijker vast te houden maken we bijvoorbeeld gebruik van storytelling. Daarbij nemen we de kijker mee op reis door uw bedrijf. We laten uw bedrijf en product op zo’n manier ervaren en beleven en zorgen dat de kijker écht betrokken raakt.


Een bedrijfsfilm is daardoor veel meer dan gewoon een video om uw product te demonstreren. Door de manier waarop wij bedrijfsfilms maken, brengen we uw bedrijf met video tot leven. Onze bedrijfsfilms zijn krachtig en innemend en zonder daar overduidelijk om te vragen, zetten ze de klant aan tot actie. Dát is de kracht van onze bedrijfsfilms.

Cinematische kwaliteit

Een bedrijfsfilm moet de klant overtuigen. Om de interesse van de kijker vast te houden zijn onze bedrijfsfilms persuasief en van hoge cinematische kwaliteit. We zetten sterke visuals en intrigerende storytelling in om de kijker van uw bedrijfsfilms te overtuigen.

Geen detail ontgaat de lens van onze camera’s. Het is ons doel om de hoofdrolspelers van uw bedrijfsfilms - u en uw medewerkers dus - op een zo natuurlijk mogelijke manier in beeld te brengen. De hoge kwaliteit film en de strakke eindmontage zorgt ervoor dat we ook bij online bedrijfsfilms erin slagen om op afstand de sfeer en beleving van uw bedrijf over te brengen.

Onze ‘gereedschapskist’ voor het maken van goede bedrijfsfilms is enorm. Perfect getimede beeldwisselingen, achtergrond muziek, voice-over, opnames gemaakt door een drone en zelfs slow-motion. We toveren werkelijk alles uit de hoge hoed om met onze bedrijfsfilms uw bedrijf op de meest overtuigende manier in beeld te brengen.

Alle mogelijkheden

Bedrijfsfilms zijn breed inzetbaar. Het maakt niet uit of uw bedrijf alleen lokaal actief is of dat u een internationale klantenkring bedient. Bedrijfsfilms helpen uw bedrijf onder de aandacht te komen van uw doelgroep. En daarbij zijn de mogelijkheden zo goed als onbeperkt. Van bedrijfsfilms op youtube, tot een video voor e-mail campagnes of u kunt de video bijvoorbeeld op uw website gebruiken.

DRIVEN BY RESULT

Bedrijfsfilms draaien niet alleen om het maken van een mooi filmpje en dit op een willekeurig platform publiceren. Om er zeker van te kunnen zijn dat de film resultaat oplevert, zult u het gedrag van uw klanten goed moeten onderzoeken. Zo weet u precies de juiste doelgroep aan te spreken. Pas daarna kunt u het zorgvuldig geselecteerde ‘target audience’ de branded content aanbieden. Zo wordt u gezien door de juiste mensen en levert uw bedrijfsfilm het meeste op.

Deze resultaat gedreven strategie zorgt dat het maken van bedrijfsfilms slechts één onderdeel is van het totale proces. Wij denken dat succesvolle bedrijfsfilms voor 10% content creatie zijn en de resterende 90% strategie. En met het grotere geheel in gedachten, zullen wij als online marketing specialisten altijd spot-on content creëren die de juiste doelgroep weet te bereiken (targeted content), maar ook aanzet tot actie. Met andere woorden: onze bedrijfsfilms laten uw ideale klant converteren.

Ook voor bedrijfsfilms kijken we verder dan ‘slechts’ de video. We onderzoeken waar voor uw bedrijf de kansen liggen binnen de mogelijkheden en het budget. Een integrale aanpak dus.

We moeten wel eerlijk toegeven, bent u op zoek naar goedkope bedrijfsfilms dan voldoen wij misschien niet helemaal aan dat profiel. Wij maken namelijk niet alleen bedrijfsfilms, maar doen ook de promotie en marketing van deze video voor uw bedrijf. Is dat wat u zoekt, omdat u het belang van goede bedrijfsfilms snapt en resultaat wilt zien, laten we dan eens vrijblijvend een afspraak maken. We horen graag uw plannen voor bedrijfsfilms en onze ideeën krijgt u daar gratis bij.

95%

Van de consumenten onthoudt een video, in vergelijking met 10% voor tekst

33%

Van de online activiteit wereldwijd is het bekijken van online video´s

100 min

Bekijken mensen per dag video´s online

80%

Gaat de conversie gemiddeld omhoog bij een website, wanneer er een video is toegevoegd

Wolf Content Marketing produceert kwalitatief hoogwaardige bedrijfsfilms. Een bedrijfsfilm is er in allerlei soorten en maten en daarom is het belangrijk dat er vooraf goed nagedacht wordt over het doel van de film om zo maximaal resultaat te kunnen behalen.

Onze samenwerking begint daarom altijd met een goed gesprek. Onder het genot van een lekker bakkie komen we graag alles te weten over uw onderneming. Dat is voor ons belangrijk, omdat onze service verder gaat dan alleen het maken van bedrijfsfilms, maar we u een totaaloplossing bieden. We denken daarom graag mee over de mogelijkheden en kansen voor uw bedrijf. U heeft verstand over alles rond uw producten of diensten en wij weten als geen ander hoe we bedrijfsfilms het beste voor uw bedrijf kunnen inzetten om uw doelgroep te bereiken.

Op de draaidag komen wij langs voor het opnemen van bedrijfsfilms. Alle eerdere voorbereidingen en het door ons uitgewerkte concept vallen op de shoot day samen.

En wat voor zoveel dingen geldt ook voor het maken van bedrijfsfilms; een goede voorbereiding is het halve werk. Op de draaidag bij u op locatie of natuurlijk ergens anders, verloopt alles soepel. Iedereen weet wat er van hem of haar verwacht wordt en onze specialisten in bedrijfsfilms maken de vertaalslag van het concept naar video.Wolf Content Marketing produceert kwalitatief hoogwaardige bedrijfsfilms. Een bedrijfsfilm is er in allerlei soorten en maten en daarom is het belangrijk dat er vooraf goed nagedacht wordt over het doel van de film om zo maximaal resultaat te kunnen behalen.Onze samenwerking begint daarom altijd met een goed gesprek. Onder het genot van een lekker bakkie komen we graag alles te weten over uw onderneming. Dat is voor ons belangrijk, omdat onze service verder gaat dan alleen het maken van bedrijfsfilms, maar we u een totaaloplossing bieden. We denken daarom graag mee over de mogelijkheden en kansen voor uw bedrijf. U heeft verstand over alles rond uw producten of diensten en wij weten als geen ander hoe we bedrijfsfilms het beste voor uw bedrijf kunnen inzetten om uw doelgroep te bereiken.

Op de draaidag komen wij langs voor het opnemen van bedrijfsfilms. Alle eerdere voorbereidingen en het door ons uitgewerkte concept vallen op de shoot day samen.En wat voor zoveel dingen geldt ook voor het maken van bedrijfsfilms; een goede voorbereiding is het halve werk. Op de draaidag bij u op locatie of natuurlijk ergens anders, verloopt alles soepel. Iedereen weet wat er van hem of haar verwacht wordt en onze specialisten in bedrijfsfilms maken de vertaalslag van het concept naar video.

Wanneer we bij u langskomen voor het opnemen van bedrijfsfilm(s), maken we voor veel opnames. Niet alles daarvan hoeft te worden gebruikt. Sterker nog, door dingen weg te laten wordt een video vaak zelfs beter. Voor uw bedrijfsfilm gebruiken we daarom alleen de beste en sterkste beelden. Tijdens de postproductie schaven we veel bij. Zo zorgen we dat door de bedrijfsfilm te editen dat beelden op een prettige manier in elkaar overlopen, dat audio goed is afgemixt. Kortom, de video moet uiteindelijk een strak ogend geheel zijn. Dat is belangrijk, want alleen zo worden uw bedrijfsfilms overtuigend én dus succesvol.

Wat heeft u aan bedrijfsfilms die niet worden bekeken? Niets natuurlijk. Wilt u profiteren van de kracht van video en een goede return on investment, dan is er niet alleen een oogstrelende film nodig, maar ook een effectieve marketingstrategie. Ook daarbij nemen wij u natuurlijk al het werk uit handen. We produceren niet alleen goede bedrijfsfilms, we zorgen er ook nog eens voor dat deze worden gezien door uw doelgroep.

Na onze eerste gesprekken gaan wij aan de slag om van alle input een filmconcept te smeden. Daarbij maken we ook direct de begroting voor het maken van bedrijfsfilms. Hierin zijn alle kostenposten beschreven. Zo komt u nooit voor onverwachte verrassingen te staan.

Bent u akkoord met het basisconcept voor de bedrijfsfilm(s), dan gaan we dit verder uitwerken en treffen we onze voorbereidingen voor de draaidag(en). Alles is daarmee dus uitgewerkt en niets staat succesvolle bedrijfsfilms dus nog in de weg.

05

Promoting

04

Editing

03

Shootday

02

Conceptontwikkeling

01

Kennismaken

De stappen naar resultaat

01

Maatwerk bedrijfsfilms

Wij produceren bedrijfsfilms op maat voor het behalen van (marketing) doelen.

02

Content verspreiding

We zorgen dat uw bedrijfsvideo gezien wordt door potentiële klanten.

03

Resultaat

Bedrijfsvideo’s zorgen voor o.a. meer website bezoekers, betere conversie en meer sales.

Wij zorgen ervoor

dat onze klanten onze klanten blijven

Natuurlijk zijn we niet het enige bedrijf waar u terecht kunt voor het laten maken van een bedrijfsfilm. Sterker nog, concurrentie is er genoeg. Zelf vinden we dat u zeker met ons zou moeten samenwerken. Bij ons bedrijf bent u geen nummer. Wij zijn er niet op gebrand om u zo snel mogelijk ‘te knippen en scheren’ en we houden zeker niet van uurtje-factuurtje.

 

Ons doel is een lange zakelijke relatie. Een samenwerking waarbij we uw bedrijf goed kennen. Waarbij we de voor uw bedrijf behaalde successen samen kunnen vieren met een glas bubbels of gewoon een biertje. Zo’n samenwerking dus. Dat is ons doel en daar werken we hard voor.

We stoppen niet waar anderen stoppen. We gooien de handdoek niet in de ring wanneer het ingewikkeld wordt of wanneer die ene perfecte shot voor uw bedrijfsfilm nog niet hebben gemaakt.

 

De doelen van uw bedrijf, worden simpelweg ook onze doelen. Daarbij zeggen we wat we doen en nog belangrijker, doen we ook wat we zeggen. Voor ons de normaalste zaak van de wereld, maar dat zal onze Zeeuwse natuur wel zijn.

Resultaat

Uniek

Krachtig

Veelgestelde vragen over bedrijfsfilms

Wat zijn de mogelijkheden voor bedrijfsfilms?

Moet ik in 2022 bedrijfsfilms laten maken?

Is het nodig dat ik zelf een goed idee voor bedrijfsfilms heb?

Wat is de prijs van bedrijfsfilm(s)?

Om een video voor uw bedrijf uniek en onderscheidend te laten zijn is er bijzonder veel mogelijk. Zoals is te zien in de voorbeelden van bedrijfsfilms op deze website, zijn wij goed in het ontwikkelen van maatwerk bedrijfsfilms(s). Wat er bijvoorbeeld mogelijk is:

Dronebeelden

3D-animaties

Super slow motion

Steadycam

Tijdens de briefing bespreken we alle ins en outs rond uw bedrijfsfilms. Daarna maken we een gedetailleerd plan van aanpak, zodat we de kansen en mogelijkheden volop kunnen benutten.

Jazeker! Bedrijfsfilms zijn ontzettend persuasief, maar goedkoper dan ooit te maken. Een video vertelt het verhaal rond uw bedrijf en uw product of diensten. De grootste plus van video is een bedrijfsfilm zorgt dat uw bedrijf een herkenbaar gezicht krijgt. En omdat mensen zo zijn ‘geprogrammeerd’ dat ze een voorkeur hebben voor bewegend beeld (ten opzicht van tekst), zijn bedrijfsfilms veel efficiënter dan een internetpagina vol met tekst. Bovendien zijn bedrijfsfilms gemakkelijk te delen op sociale media, zoals Facebook, Instagram, LinkedIn en natuurlijk Youtube. Als de juiste doelgroep wordt bereikt met uw video, vergroot dat de zichtbaarheid van uw bedrijf dan ook enorm.

Dat mag, maar dat is helemaal niet nodig. Bij het uitwerken van het creatieve aspect van bedrijfsfilms zijn we helemaal in ons element. Tijdens ons overleg denken we zoveel mogelijk met u mee over het maken van de perfecte bedrijfsfilm. Dat wordt een typisch een-tweetje, want u heeft tenslotte verstand van uw bedrijf en wij van het maken van bedrijfsfilms. Twee weten er meer dan één en dat levert daarom verrassende ideeën op. Vanzelfsprekend houden we altijd rekening met uw doelstellingen. Onze bedrijfsfilms zijn daardoor altijd maatwerk.

Voor het maken van bedrijfsfilms werken we niet met vaste prijzen. Uiteraard is vooraf wel duidelijk wat de film u exact gaat kosten. Voor het geven van een nauwkeurige begroting of offerte voor bedrijfsfilms is eerst een briefing nodig. We zullen namelijk eerst moeten weten wat u wilt bereiken met de bedrijfsfilm. Daarna kunnen we een concept uitwerken en is duidelijk hoeveel tijd er zit in de opname, postproductie en - niet onbelangrijk – de promotie van bedrijfsfilms.

De kosten voor bedrijfsfilms kunnen daardoor redelijk uiteenlopen. Van vrij goedkoop, tot redelijk kostbaar in het geval van lange of complexe bedrijfsfilms. Bent u benieuwd wat het maken van uw bedrijfsfilm precies zou kosten, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

bottom of page