top of page

Bedrijfsfilm Middelburg

De hoofdpersoon is een groot liefhebber van alles wat met Middelburg te maken heeft. Hij heeft een bedrijf in Middelburg en wil zijn verhaal bekend maken in Nederland en over de hele wereld. Maar eerst moet hij nog op zoek gaan naar bedrijfsfilm-experts. Hij vraagt Google om hulp en daar komt Wolf Online Marketing in het spel. – “And cut!”

Snelle leveringstijden

Verschillende budgetopties

Altijd origineel en rechtenvrij

Herkent u het plot?

Misschien wel. Haha. U bent namelijk de hoofdpersoon. Onze hoofdacteur in uw bedrijfsfilm. U wilt professionaliteit en vertrouwen uitstralen? Geen probleem. Wij laden onze camera’s op en komen bij u in Middelburg langs.


Met een goede bedrijfsfilm kan de sfeer, de dynamiek en de unieke werkwijze van uw bedrijf in Middelburg in beeld worden gebracht. Een uitstekende manier om nieuwe klanten en interessante relaties te werven.

Droneshots

Originele muziek

Professionele audio

Bereik en conversiegericht

Interviews

Ultra slow motion

Benieuwd naar onze tarieven voor een bedrijfsfilm?

Laat uw e-mailadres achter en u heeft direct onze tarieven in de mailbox! Wel zo makkelijk toch.

Hij zit zo in uw mail!

Eerst zien dan geloven

U wilt een bedrijfsfilm laten maken in Middelburg?

Voor wie?

Een foto is de waarheid. Een film is 24 keer per seconde de waarheid. De regel is: de film pakt de klant, of niet.

To-do voor ons: doelgroepgericht denken en in de huid van de klant kruipen.

Met welke inhoud?

Wij vinden dat iedere goede film zich moet laten samenvatten in één zin. Dus draaien we er niet omheen maar komen direct ter zake: uw verhaal.

Op welke manier?

“De lengte van een film moet in direct verband staan met het uithoudingsvermogen van de menselijke blaas." Haha :-)

Dus, gewoon kort, bondig en simpel.

Wie leest er tegenwoordig nog een tekst?

Er zijn veel strategieën om uw boodschap over te brengen.

Bij het verkennen van de markt willen mensen zoveel mogelijk informatie weten over een product of dienst. Zij vergelijken prijzen en kenmerken van producten voordat ze beslissen welk product voor hen het beste is. Ze scannen alleen websites, teksten en koppen.

Uw oplossing om echt het verschil te maken en op te vallen: een bedrijfsfilm laten maken in Middelburg.

Maaaaar…

…met zoveel bedrijfsfilms in omloop is het belangrijk om het verschil te maken. Om genoeg te zijn en tussen alle concurrentie op te vallen. Als uw film goed scoort bij klanten dan komen ze zeker terug!

Maar maakt u geen zorgen: wij kunnen u helpen een unieke stijl te vinden die past bij wat het beste bij UW bedrijf past.

95%

Van de consumenten onthoudt een video, in vergelijking met 10% voor tekst

33%

Van de online activiteit wereldwijd is het bekijken van online video´s

100 min

Bekijken mensen per dag video´s online

80%

Gaat de conversie gemiddeld omhoog bij een website, wanneer er een video is toegevoegd

Het eerste wat we doen als we een nieuw iemand ontmoeten? Een kop koffie drinken!

We willen ervoor zorgen dat uw video-ervaring met ons zo soepel en naadloos mogelijk verloopt.

Het werk stopt niet met de laatste klik van onze camera. De post-productie en de perfectionering beginnen, zodat u deze prachtige beelden kunt gebruiken! We proberen verschillende dingen uit voordat we beslissen wat het meest geschikt is voor uw behoeften – het editen van langdradig beeldmateriaal tot iets geweldigs terwijl de kijkers nog steeds geïnteresseerd blijven...

We willen dat u tevreden bent met onze diensten, dus we zijn er altijd voor vragen of feedback. Als er iets anders is over het proces dat verduidelijking behoeft, laat het ons dan weten!

Leun achterover en bekijk de geweldige dingen die we samen hebben gemaakt – met uw bedrijf in de hoofdrol!

Spannend, hè? Het makt niet uit of u nu een natuurtalent bent voor de camera of dat het uw eerste keer is en u nog een beetje verlegen bent – wij helpen u om alles zo aangenaam en plezierig te maken. Ons team is klein, persoonlijk en wil alleen het beste voor uw bedrijfsfilm in Middelburg.

05

Bedrijfsfilm online gooien!

04

Feedback-ronde

03

Plezier in het werk maakt perfectie

02

Actiooooon!

01

Wij komen naar Middelburg

3 stappen naar resultaat

01

Script

02

Content verspreiding

We zorgen dat uw bedrijfsvideo gezien wordt door potentiële klanten.

03

Resultaat

Bedrijfsvideo’s zorgen voor o.a. meer website bezoekers, betere conversie en meer sales.

Wij zorgen ervoor

dat onze klanten onze klanten blijven

Natuurlijk zijn we niet het enige bedrijf waar u terecht kunt voor het laten maken van een bedrijfsfilm. Sterker nog, concurrentie is er genoeg. Zelf vinden we dat u zeker met ons zou moeten samenwerken. Bij ons bedrijf bent u geen nummer. Wij zijn er niet op gebrand om u zo snel mogelijk ‘te knippen en scheren’ en we houden zeker niet van uurtje-factuurtje.

 

Ons doel is een lange zakelijke relatie. Een samenwerking waarbij we uw bedrijf goed kennen. Waarbij we de voor uw bedrijf behaalde successen samen kunnen vieren met een glas bubbels of gewoon een biertje. Zo’n samenwerking dus. Dat is ons doel en daar werken we hard voor.

We stoppen niet waar anderen stoppen. We gooien de handdoek niet in de ring wanneer het ingewikkeld wordt of wanneer die ene perfecte shot voor uw bedrijfsfilm nog niet hebben gemaakt.

 

De doelen van uw bedrijf, worden simpelweg ook onze doelen. Daarbij zeggen we wat we doen en nog belangrijker, doen we ook wat we zeggen. Voor ons de normaalste zaak van de wereld, maar dat zal onze Zeeuwse natuur wel zijn.

Resultaat

Uniek

Krachtig

Veelgestelde vragen over bedrijfsfilms

Waarom een extern bedrijf inschakelen voor uw bedrijfsfilm

Wat is nou de toegevoegde waarde van een bedrijfsfilm

Voor degenen die het echter helemaal professioneel willen aanpakken, zijn er bedrijven die een externe ontwerper of editor inhuren: namelijk wij. Wij weten hoe belangrijk het uiterlijk en de indruk van uw bedrijfsvideo zijn, dus kunnen wij ervoor zorgen dat uw branding er geweldig uitziet op film!

Een professioneel geproduceerde bedrijfsfilm kan uw bedrijf in Middelburg helpen de resultaten van uw bedrijf te verhogen. Een goede bedrijfsfilm zal meer shares krijgen dan teksten met beelden die een gelijkaardig verhaal vertellen.

Maakt niet uit of het op sociale media of een website wordt geplaatst – de kans op succes neemt met 1200% toe. Dat is meer dan 2x zoveel!

bottom of page