top of page

Bedrijfsfilm laten maken Goes

Stel, u wilt met uw bedrijf opvallen in Goes. Bedrijfsfilm laten maken is dan een goed idee. Een maatwerk video voor uw bedrijf maakt namelijk indruk op uw huidige klanten, maar overtuigt ook uw toekomstige klanten.


Met het laten maken van een bedrijfsfilm kunt u duidelijk maken waar uw bedrijf voor staat. Een goede bedrijfsfilm, zegt dan meer dan een tekst van duizend woorden of meer.


Professionele bedrijfsfilm laten maken in Goes? Wij zijn Wolf Content Marketing, gespecialiseerd in aantrekkelijke, resultaatgerichte bedrijfsfilms.


Benieuwd welke bedrijven u voorgingen en wat een bedrijfsfilm laten maken heeft opgeleverd?

Snelle leveringstijden

Verschillende budgetopties

Altijd origineel en rechtenvrij

Verhaal vertellen met film

Een bedrijfsfilm wordt natuurlijk méér dan een filmpje over uw product of onderneming. Kiest u voor een bedrijfsfilm laten maken in Goes, dan zorgen wij voor een film waarmee u binnenkomt bij uw klanten. Een overtuigende video die een sfeervol inkijkje geeft in uw bedrijf en daarmee onweerstaanbaar is voor uw klant.


Door het laten maken van een bedrijfsfilm van een minuut, kunt u meer vertellen dan met een tekst van wel duizend woorden. Voor uw klant is na het zien van de film duidelijk waarom ze met u in zee moeten en niet met uw concurrent.


Tekst spreekt tot de verbeelding, maar een bedrijfsfilm brengt het bedrijf in beeld zoals u gezien wil worden. Uw bedrijf in Goes krijgt met film een herkenbaar gezicht. Dat schept een band en een bedrijfsfilm laten maken zorgt voor meer loyaliteit en vertrouwen. Klanten zijn geneigd sneller tot aankoop over te gaan. En zo profiteert uw bedrijf in Goes met het laten maken van een bedrijfsfilm.


Wolf Content Marketing in Goes is gespecialiseerd bedrijfsfilms gericht op conversie en bereik. Het is de bedoeling dat een klant niet alleen maar op ‘vind ik leuk’ klikt, maar daarna ook tot daadwerkelijk tot actie overgaat en de order plaatst of informatie aanvraagt. Een bedrijfsfilm is daarmee een van de sterkste marketing tools voor uw onderneming.

Droneshots

Originele muziek

Professionele audio

Bereik en conversiegericht

Interviews

Ultra slow motion

Benieuwd naar onze tarieven voor een bedrijfsfilm?

Laat uw e-mailadres achter en u heeft direct onze tarieven in de mailbox! Wel zo makkelijk toch.

Hij zit zo in uw mail!

Eerst zien dan geloven

Uw bedrijfsfilm op maat

Laat het zien

Wanneer u een bedrijfsfilm laat maken in Goes, dan staat - hoe kan het ook anders - uw bedrijf centraal. Wij zorgen dat uw verhaal aankomt. Daarvoor gebruiken we allerlei verschillende technieken. Een beproefde manier voor betrokkenheid en engagement is storytelling.


Het verhaal rond uw bedrijf verdient het om verteld te worden. Breng het in beeld door het laten maken van een bedrijfsfilm in Goes. Met goede storytelling, zorgen we dat de kijker direct een band met uw bedrijf heeft. De bedrijfsfilm speelt namelijk in op de dromen en verlangens van de kijker, zonder dat ‘koop dit’ of ‘doe dat’, expliciet wordt genoemd.


Een bedrijfsfilm laten maken zorgt dat de kern van de boodschap natuurlijker wordt overgebracht dan bijvoorbeeld met een commercial of een productvideo.

Cinematische kwaliteit

Een minder goede video zorgt voor een hoog wegklik gehalte. Het is daarom belangrijk dat u voor uw bedrijf in Goes, bedrijfsfilm laat maken die niet alleen zo cinematisch mogelijk is, maar ook overtuigd. U wilt uw klanten natuurlijk verbluffen met overtuigende storytelling en sterke visuals.

Bij het maken van bedrijfsfilm in Goes vangen onze camera’s ieder detail. Ons doel is de hoofdrolspelers van de film – u en uw medewerkers, dus – zichzelf te laten zijn. Geen standaard dertien-in-een-dozijn-film. De bedrijfsfilm is dankzij shot wisselingen, slomo’s, drone film en passende audio van cinematische kwaliteit en prettig om naar te kijken. Wij brengen in beeld wat uw bedrijf uniek maakt.

Alle mogelijkheden

Gericht op klanten wereldwijd, of gewoon in Goes. Bedrijfsfilm laten maken is de ideale manier om uw bedrijf op een effectieve manier bij een groot publiek onder de aandacht te brengen.

De mogelijkheden van film zijn vrijwel eindeloos. Van een video voor op uw website, sociale media of een bedrijfsvideo in Goes in de showroom. Een door Wolf Content Marketing gemaakte bedrijfsfilm is altijd tot in de puntjes verzorgd, professioneel gefilmd en gemonteerd. En dat zorgt dat u het vertrouwen van de klant wint.

DRIVEN BY RESULT

Er zijn genoeg redenen om in Goes bedrijfsfilm te laten maken. Bijvoorbeeld meer online engagement, het vergroten van naamsbekendheid of het lanceren van een nieuwe dienst of product.

Wat uw doel ook is, ieder bedrijf is verschillend. Het laten maken van een bedrijfsfilm is daarom altijd maatwerk. En de prijs dus ook. We werken niet met kant-en-klare pakketten met vaste prijzen voor bedrijfsfilm in Goes, maar kijken naar wat uw bedrijf écht nodig heeft om te kunnen slagen.

95%

Van de consumenten onthoudt een video, in vergelijking met 10% voor tekst

33%

Van de online activiteit wereldwijd is het bekijken van online video´s

100 min

Bekijken mensen per dag video´s online

80%

Gaat de conversie gemiddeld omhoog bij een website, wanneer er een video is toegevoegd

Wanneer wij gaan samenwerken, begint dat altijd met een goed gesprek. Een bezoek aan uw bedrijf helpt ons een beeld te geven bij uw bedrijf en wat u doet. Dat is handig bij het creatieve proces rond het laten maken van bedrijfsfilm.

We denken graag mee over de mogelijkheden en de kansen voor bedrijfsfilm in Goes. En twee weten er zeker meer dan één. U bent op de hoogte van alle ins en outs rond uw business, wij kennen de mogelijkheden voor bedrijfsfilms als onze eigen broekzak.

Op de dag dat we langskomen voor het opnemen van de bedrijfsfilm in Goes, komen alle voorbereidingen samen. Ons eerder gemaakte draaiboek zorgt dat op de opnamedag alles op rolletjes loopt.

Door alleen de allerbeste beelden te gebruiken in uw bedrijfsfilm en te editen/monteren zorgen we voor een ijzersterke productie.

De beelden lopen vloeiend in elkaar over en ogen als één samenhangend geheel die de kijker een uniek inkijkje geeft in uw bedrijf.

Het is natuurlijk de bedoeling dat uw bedrijfsfilm goed wordt bekeken. Een goede marketingstrategie is dan ook nodig. Wij zorgen voor de promotie van uw bedrijfsfilm. Van Youtube tot LinkedIn of uw eigen website, een bedrijfsfilm laten maken in Goes is bij ons in goede handen.

Wij zorgen dat u gezien wordt.

Iedere bedrijfsfilm wordt geproduceerd rond een concept. Samen met u denken we goed na over de inhoud van de video. De beste ideeën worden uiteindelijk samengevoegd tot een script of draaiboek waarin alle scènes voor de bedrijfsfilm worden beschreven.

Zo zorgen we dat voor uw bedrijf in Goes, bedrijfsfilm maken een succes wordt.

05

Wordt gezien

04

Editing

03

Shootday

02

Conceptontwikkeling

01

Kennismaken

De stappen naar resultaat

01

Maken bedrijfsfilm

We creëren maatwerk video content voor uw bedrijf in Goes.

02

Content verspreiding

We zorgen dat uw bedrijfsvideo gezien wordt door potentiële klanten.

03

Resultaat

Bedrijfsvideo’s zorgen voor o.a. meer website bezoekers, betere conversie en meer sales.

Wij zorgen ervoor

dat onze klanten onze klanten blijven

Natuurlijk zijn we niet het enige bedrijf waar u terecht kunt voor het laten maken van een bedrijfsfilm. Sterker nog, concurrentie is er genoeg. Zelf vinden we dat u zeker met ons zou moeten samenwerken. Bij ons bedrijf bent u geen nummer. Wij zijn er niet op gebrand om u zo snel mogelijk ‘te knippen en scheren’ en we houden zeker niet van uurtje-factuurtje.

 

Ons doel is een lange zakelijke relatie. Een samenwerking waarbij we uw bedrijf goed kennen. Waarbij we de voor uw bedrijf behaalde successen samen kunnen vieren met een glas bubbels of gewoon een biertje. Zo’n samenwerking dus. Dat is ons doel en daar werken we hard voor.

We stoppen niet waar anderen stoppen. We gooien de handdoek niet in de ring wanneer het ingewikkeld wordt of wanneer die ene perfecte shot voor uw bedrijfsfilm nog niet hebben gemaakt.

 

De doelen van uw bedrijf, worden simpelweg ook onze doelen. Daarbij zeggen we wat we doen en nog belangrijker, doen we ook wat we zeggen. Voor ons de normaalste zaak van de wereld, maar dat zal onze Zeeuwse natuur wel zijn.

Resultaat

Uniek

Krachtig

Veelgestelde vragen over bedrijfsfilms

Waarom heeft mijn bedrijf in Goes een bedrijfsfilm nodig?

Wat kost een bedrijfsfilm?

Maken jullie alleen bedrijfsfilms in Zeeland?

Een bedrijfsfilm is vandaag de dag goedkoper dan vroeger. Met een video kunt u het verhaal achter uw Zeeuwse bedrijf laten zien. Uw bedrijf krijgt zo een herkenbaar gezicht. En omdat mensen van nature een voorkeur hebben voor bewegende beelden en geluid ten opzichte van tekst is video dus veel effectiever. Plus, video is gemakkelijker te delen op sociale media, wat de zichtbaarheid van uw bedrijf vergroot.

Wolf Content Marketing werkt niet met vaste prijzen voor een bedrijfsfilm in Zeeland. De uiteindelijke kosten worden bepaald door verschillende elementen, zoals de hoeveelheid tijd, welke apparatuur er nodig is of u een voice-over nodig heeft en of drone beelden de video’s voor uw bedrijf nog beter maken.

De kosten variëren daardoor van een paar honderd tot duizenden euro’s voor een heel uitgebreide video of meerdere video’s. Wilt u weten wat de kosten voor het maken van een bedrijfsfilm (Zeeland of daarbuiten) zijn, neem dan eens, vrijblijvend natuurlijk, contact met ons op.

Nee, zeker niet. Ons bedrijf is gevestigd in Goes en we hebben daardoor een voorliefde voor het filmen van Zeeuwse bedrijven. Maar ook buiten onze prachtige provincie zijn wij natuurlijk beschikbaar voor het opnemen van uw bedrijfsfilm.

bottom of page