Content zei u?

Een content bureau

''Alles wat u op deze site ziet, is onze content.''

Hoe brengt u uw verhaal over online? Teksten zijn natuurlijk altijd mooi, maar wie leest dat nog?

93% van alle menselijke communicatie is visueel. Eens mens verwerkt iets visueels ongeveer 60.000 keer zo snel dan alleen tekst.

De manier is content, een tekst kan prachtig geschreven zijn, maar het filmpje of de foto zal toch de aandacht moeten trekken. 

IMG_2033.jpg
DSC00665.jpg

Uw verhaal in beeld

''Een beeld zegt meer dan duizend woorden.''

Waar wij voor gaan is uw verhaal vertellen online. Als uw foto's en video's dezelfde stijl hebben, komt u site vele malen professioneler over.

U kunt vanzelfsprekend uw eigen content maken, tegenwoordig kunt u al prima foto's maken met uw eigen telefoon in uw zak.

Dit gebruiken wij met alle liefde op uw sites, we hoeven u niet te vertellen dat wij zelf geloven dat het gebruik van een professionele camera en drone toch beter over komt.

Wij vertellen met alle liefde uw verhaal. 

Foto's zijn enorm belangrijk voor uw online visitekaartje.

We kunnen u nu via deze tekst vertellen hoe belangrijk foto's zijn en hoe goed wij hier in zijn. 

Maar zoals we al zeiden een beeld spreekt meer dan duizend woorden.

Wat wij u altijd zullen aanraden is het maken van een bedrijfsvideo. De helft van alle zoekopdrachten op internet zijn gerelateerd aan een video. U wilt als bedrijf dus niet achter de feiten aanlopen en geen eigen bedrijfsvideo hebben.

Het hebben van een bedrijfsvideo op uw site zorgt niet alleen voor aandacht, maar uw site komt daadwerkelijk hoger in google te staan. En zoals we al vaker hebben uitgelegd, Hier ligt het online resultaat!

U kunt uw verhaal echt vertellen via een video. Wij hebben er al meerdere gemaakt die u hier kunt bekijken!